1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DantesHUN
    Én elfogadom, és el is hinném hogy tetszett. Komolyan, miért ne gondolhatná azt hogy neki ez egy jó film? Gondolhatja.

Csak épp, aki folyamatosan leszaroz minden képregény filémet, hogy értéktelen buta szar fos, értéktelen buta szar fos embereknek, annak miért tetszik ez? Mitől jobb mint a sokadik képregény fim? Az Egyiptom Istenei magasról telibe szarja a mitológiát , tehát az nem lehet, hogy valaki rajon az egyiptomi kultúráért.
    De ezzel nincs is gond, csak nem értem, mitől jobb ez? Jobbak a színészek? Nem hiszem. Mélyebb a történet? Nem, ugyanolyan látványorgia az egész. Akkor? A képregény film szar, mert ugyan már hülyeség, hogy emberfeletti emberek csépelik egymást..de ez jó ahol istenek akik ember formában jelennek ,meg és emberfeletti erővel csépelik egymást az jó?

Persze a kérdést fordítva is fel lehetne tenni: mitől rosszabb az Egyiptom istenei mint bármely képregényfilm?

A csordaszellem egyébként igaz, az emberek és kritikusok is hajlamosak ugyanazt mondani, azért mert a másik is ugyanazt mondja. De ennek a fordítottja is ugyanolyan hülyeség, amikor valaki csak azért ellenkezik, hogy ne az legyen amit a többség mond. Erre utóbbira leginkább a buta troll kifejezést használnám, mert csak azért van ellenvéleménye, hogy ellenkezzen.

De mégegyszer: én el tudom képzelni hogy valakinek ez a film tetszett, csak ha ez jó volt, akkor más hasonló filmek miért szarok? Ez érthetetlen.