106839
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #93503
    Nem tudom mit néztél akkor:)
  • Seten
    A "szuperhős" szónak szerintem egyik felét sem nehéz értelmezni.
    Szuper-nek szuper volt, de nem hős. Ezt ő maga is elmondta.
    Biztos, hogy láttad a filmet? Vagy csak nézted? ;)
  • LasDen #93501
    igazából érdekes, hogy a filmben hangsúlyozták, hogy DP nem szuperhős és nem is akar az lenni (alapvetően anti-hős), míg igazából arra vágyik, hogy olyan ünnepelt hős lehessen, mint az általa nagyra tartott Amerika Kapitány...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.05.20. 18:13:33
  • repvez
    Ez a film nekem is a kedvencem, és van még ugyan ilyen témában az Assembly , comrads minisorozat meg még nanking nanking(2009)
    VAgy kardos ázsiai kosztümös eposz, a red cliff
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.05.20. 18:09:14
  • tigeroo
    nem volt neked való, ez van. elég sok mindent hoztál fel negatívumnak, amiből az jön le hogy a te szubjektív véleményed tökre más. tényleg nem vagy benne a hősös világban, deadpool más rétegnek szól, a rajongók már régóta várták ezt a filmet, RR sokat tett érte hogy ez megvalósulhasson. a marvel univerzum nem deadpoollal kezdődik (hanem vele végződik, muhaha), mivel ő egy olyan antihős, aki kiparodizálja a többi szuperhőst, így nehéz élvezetet találnod benne. ez olyan, mintha fogalmad sem lenne a 80-as évekről, és emiatt nem jönne be a GTA:Vice City. De pontosan tudjuk, hogy az is a 80-as évek görbe tükre, és hozza mellette a hangulatot.
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2016.05.20. 17:59:31
  • repvez
    hát az ugy eléggé fura, hogy nem szuperhős, mikor nem tud meghalni és újragyógyul.
    Valahogy a filmek paródiáit nem így szokták tálalni , ez sem jött át nekem .
  • Seten
    Szerintem az egyik legjobb háborús film.
    Plusz pont a témáért ami eléggé el van hanyagolva, nem úgy mint pl a vietnami hadszíntér pedig ott (az amerikaiak) mindent buktak, itt meg viszonylag sokat nyertek. Főleg a dél-koreaiak. :)
  • Seten
    Pont ez volt a lényege, hogy NEM szuperhős. Konkrétan azok paródiája az egész film.
  • repvez
    Dead Pool.
    Hát nekem olyan semilyen volt. lehet a hangulatom miatt,de a poénokon nem tudtam nevetni egyszer sem . és én mint aki nincs benne ebben a hösös világban, egyáltalán nem tudtam hova rakni a 2 segitőjét a nagy fém fószert meg a got csajt.
    A szüperhösök ereje is hagy kivánni valót maguk után.
    ÉS az egész történet súlytalan, azért mert ilyen lett én nem mer visszamenni a csajához és ezért keresi a csávót hát minden nap megtörténik emberekkel , semmi nagy horderejű probléma nincs ami miatt ezt a felfordulást csinálni kell.

Kár is ragozni, egynek elment szódával.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem meg az ő távozásuk (direkt abc, és nem fontossági):
    * Helyey László
    * Hollósi Frigyes
    * Koroknay Géza
    * Sinkovits Imre
    * Szabó Gyula
    * Szakácsi Sándor
    * Sztankay István
    * Zenthe Ferenc
  • Kongy
    Az igen, most néztem utána :D Furcsa is volt, hogy rég hallottam a hangját.
    Selmeci Roland halála érintett meg anno eléggé. Nagyon jó szinkronszínész volt szerintem... autóbaleset...
  • LasDen #93492
    múltkor meg a Creed kapcsán olvastam, mert vártam, hogy majd Gáti Oszkár hangján dörmög majd Stallone, erre jött Gesztesi (aki szintén volt nem egyszer hangja, de nem ugyanaz), hogy ő meg hátra hagyott mindent és elment temető őrnek....o_O
  • Kongy
    Előbb Yoda hangja, most pedig Ő... :-/
  • LasDen #93490
    Minden régi jó szinkronhang eltűnik :(
  • CalebJoe
    Elhunyt Rajhona Ádám nyugodjon békében.
    Christopher Lloyd, Gene Hackman, Tommy Lee Jones szinkronhagnja volt aki esetleg nem ismerte.
  • Mentol
    Most komolyan kötözködsz? Csordatag vagy-e? :-)
    Azzal kezdtem, hogy NEM LÁTTAM a filmet eddig, de mostmárcsakazértis megnézem, mert utoljára ennyi negatív kritikát rég hallottam. Nesze marketing. Bakker, a Sharktopus-ról nem írtak ennyi rosszat.

Én nem a filmről írtam, hanem az itteni megnyilvánulásokról. Eddig bejött...
    Utoljára szerkesztette: Mentol, 2016.05.20. 08:35:18
  • Tikal #93487
    Amúgy meg egy fos film. Kezdjük ott, hogy a CGI szörnyű, a történetben semmi extra, csak a szokásos, az egyik testvér kinyírja a másikat, mert csak ( mostantól ő akar lenni a király, túl békés volt eddig minden, wow, micsoda motiváció, sose láttunk még ilyet ), jön a szegény kis parasztlegény és megment mindenkit, és a végén még egy Istent is jobb Istenné farag :)

Zseniális film, látni kell!
  • Dynamic
    Nem láttad a filmet, de egyetértesz azzal a lelki sérülttel a csordaszellemet illetően. De azt hogy ha egyszer nem láttad a filmet? Lehet, hogy tényleg szar és neked sem fog bejönni. Nem? Egyébként fasza ez gomba-féle logika. Ha valami a többségnek tetszik és neki nem, akkor egyből csordaszellemről magyaráz . Szerencsétlen egy pofa. Már-már sajnálnivaló, ahogy állandóan erőlködik hogy ugyanazt a két vesszőparipáját (csordaszellem és szanalmas képregény filmek) elsüthesse, azt hiszi, ha többször leírja ugyanazt, igaza lesz
  • LasDen #93485
    A tenger szívében

Szólíts Ismaelnek... Nem igazán értem, hogy anno a kritikák miért húzták le. Annyira nagyon nem húzták le, de a kritikák többsége negatív hangú volt. Ehhez képest egész kellemeset csalódtam. Persze nem váltja meg a világot, de egy érdekes történet az elejétől a végéig. A hajótörés után válik igazán érdekessé a dolog, addig elég langyos a víz. Bár azért az a bálnás jelenet kemény volt. Aztán a végén volt még két igazán erős jelenet. Nem ez lesz az a film amiért emlékezni fogunk Ron Howardra, de volt már ennél jóval rosszabb filmje...

6/10
  • extra sensory
    Ez a film olyan mintha megennél 3 kiló vattacukrot... édes, szirupos, viszont semmi tápértéke nincs. Jól megkavarja a felszínt, de nincs semmi mélysége vagy misztériuma. A cicomára, pompára meg a látványra épít. Látszik hogy a rendező kizárólag azon erőlködött hogy minél csiricsárébb kinézetet adjon a szarának... Gyerekesen blőd volt minden szempontból... a dramaturgia már ott elhasal, mikor az istenek és az emberek világát egybemossa és közös szociális rendszerbe helyezi őket.
    Nézd meg a Piramist... olcsó b-kat horror, de ott is nagyobb mitológiai mélységek vannak, mint ebbe a híg kakalében... ott bmeg tényleg van súlya.... és érzed is, meg komolyság is sokkal több van benne... ezt egyszerűen nem lehet komolyan venni. Na... kellett ezt is leírnom... most csordatag lettem...
  • Mentol
    Mindig van! Hollywood megcsinálja.

Utoljára szerkesztette: Mentol, 2016.05.19. 14:05:53
  • LasDen #93482
    mikor már azt hinnéd nincs lejjebb....
  • IMYke2.0.0.0
    Ne próbálkozz ilyen baromságokkal nálam, kérlek...
  • Kongy
    Hát nem egy ázsiai film az tény, sőt nem is emlékszem, hogy lett volna benne ázsiai szereplő, egyből már 5/10-ről indul.
  • DantesHUN
    Hát elég szomorú.
  • Mentol
    Ha lesz a tékában normális minőségben (SZINKRONOS verzió), megnézem. Ha nem tetszik, beállok a csordába.

Abban egyetértek, hogy másvalaki ízlését nem érdemes analizálni, mert értelmetlen (állítólag úgyis mindenki különböző - kivéve a mai fiatalok). Mégis az ellenkezőjét lehet tapasztalni még ebben a topicban is alkalmanként (főleg sláger témákkal kapcsolatban).
  • Tikal #93477
    Elolvastad a véleményét a filmről? "ötletes. a látvány se merült ki abban hogy robban minden, hanem tök látványosak voltak az épületek, helyszínek" érted?! nem úgy mint egy képregényfilmben!
  • Tikal #93476
    Sajnos nem troll, teljesen komolyan gondolja :D
  • Tikal #93475
    Rendkívül unalmas vagy már ezzel az állandó okoskodással...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.19. 11:09:16
  • LasDen #93474
    szerintem ebben a topikban nincs csordaszellem. Vannak akiknek azonos a véleményük 1 filmről, de minden 3. ilyenre jut 1 olyan, akinek nem tetszett. De megint ott tartunk, mint 2 hete, hogy a másik véleményén, ízlésén vitatkozunk....
  • DantesHUN
    Én elfogadom, és el is hinném hogy tetszett. Komolyan, miért ne gondolhatná azt hogy neki ez egy jó film? Gondolhatja.

Csak épp, aki folyamatosan leszaroz minden képregény filémet, hogy értéktelen buta szar fos, értéktelen buta szar fos embereknek, annak miért tetszik ez? Mitől jobb mint a sokadik képregény fim? Az Egyiptom Istenei magasról telibe szarja a mitológiát , tehát az nem lehet, hogy valaki rajon az egyiptomi kultúráért.
    De ezzel nincs is gond, csak nem értem, mitől jobb ez? Jobbak a színészek? Nem hiszem. Mélyebb a történet? Nem, ugyanolyan látványorgia az egész. Akkor? A képregény film szar, mert ugyan már hülyeség, hogy emberfeletti emberek csépelik egymást..de ez jó ahol istenek akik ember formában jelennek ,meg és emberfeletti erővel csépelik egymást az jó?

Persze a kérdést fordítva is fel lehetne tenni: mitől rosszabb az Egyiptom istenei mint bármely képregényfilm?

A csordaszellem egyébként igaz, az emberek és kritikusok is hajlamosak ugyanazt mondani, azért mert a másik is ugyanazt mondja. De ennek a fordítottja is ugyanolyan hülyeség, amikor valaki csak azért ellenkezik, hogy ne az legyen amit a többség mond. Erre utóbbira leginkább a buta troll kifejezést használnám, mert csak azért van ellenvéleménye, hogy ellenkezzen.

De mégegyszer: én el tudom képzelni hogy valakinek ez a film tetszett, csak ha ez jó volt, akkor más hasonló filmek miért szarok? Ez érthetetlen.
  • gombabácsi
    ezt a "lényeg hogy ő mindig ellentmondjon" dolgot azok szokták mondani, akik mindig a tömeg véléményével értenek egyet :D:D:D

olyan szemét érvelés ez mint amikor a homoszexuálisok kritizálja valaki és rásütik hogy látens homó :D
  • IMYke2.0.0.0
    [2006] - (imdb) - "Tae Guk Gi" (The Brotherhood of War) - 8/10
    (2016.05.18) (149 perc, dél-koreai)

1950, Dél-Korea.
    Egy szegény, de dolgos család két felnőtt férfi tagja - az idősebb Lee Jin-tae és a 18 éves Lee Jin-seok - belekeveredik az éppen kitört (észak dél ellen) koreai háborúba. A képzetlen és a tartalékos katonákból verbuvált egységek nem lehetnek ellenfelek az erősen kiképzett északiaknak, akik a háborúban elképzelhető minden eszközzel igyekeznek felőrölni a testi-lelki erejüket a frontvonalakon.
    Csak egy valamivel nem számoltak a komcsik: nincs veszélyesebb a sorra elhulló bajtársai látványától, az elégtelen ellátástól és az éhezéstől egyre dühösebb és dühösebb katonánál.
    A két testvér között a háború során ellentétek kezdenek feszülni -a hátországban pedig az élet nem könnyű, anyjuk felől rossz híreket hallanak, és Jin-tae jegyese is bajba keveredik. A háború mindenkire hatalmas terheket ró, és a testvérek egy valamiben egyetértenek: minden áron haza kell jutniuk. Minden áron!

//Nagyon-nagyon kemény film. Gyakorlatilag alig pár perces szünetek vannak és a háború (robbanások, vér, kegyetlen bunyók, bajonett harcok, és minden, amit csak el tudtok képzelni) csak úgy tobzódik a képernyőn. Úgy hullanak a felrobbant testrészek az égből, mint tornádó után a békák, olyan elképesztő kegyetlenséggel folynak a harcok, hogy nincs rá szó - feszültté válik tőle az ember.
    A film nem spilázza túl az erkölcsi kérdéseket (kit ölünk meg és kit nem), a háború pszichológiáját (stresszt kevésbé bírók), és a politikai hullámzást sem (déliek között a komcsik boszorkányüldözése), de foglalkozik velük - de csak annyit, amennyi a főszereplőink körül érzékelhető. A dráma garantált.
  • IMYke2.0.0.0
    Én is ezt gondolom.
    Nálam ennyit érdemelt:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens" - 4/10
  • Mentol
    Basszus, annnnnyira demagógok vagytok, mint a Kedves Vezetőnk és sleppje!
    Már elnézést, hogy ezt írom, de én gombabácsival értek egyet a csordaszellemet illetőleg.
    A filmet még nem láttam, de amint lehet megnézem, mert annyian beszéltek róla. Előzetesen nem bírom elhinni, hogy a film nézhetetlen.
    Részemről - hogy a mainstream vonalon maradjunk -, pl.:a Csillagok háborúja utolsó része (ez, amelyikben az emós csóka játssza a "gonosz"-t) akkora csalódás volt, hogy az egekig magasztalt rendezőjével kapcsolatban most már fenntartásaim vannak.
    Utoljára szerkesztette: Mentol, 2016.05.19. 09:02:13
  • hiper KOCKA
    Helytálló megállapítás, remek film... már sokadjára néztem meg. Már-már kultuszmű, szinte az életszemléletem is megváltoztatta. Tök kilátástalan volt a helyzetem, már az öngyilkosságot fontolgattam, mikor megjelent ez a film... magával ragadott a fantasztikus látványvilága és visszaadta a hitemet az emberiségben. Azóta csak ez a film az életem... rendeltem Hórusz-fejes pizsamát is. Jövőhéten megérkezik.

Most arra gyűjtöm a pénzt hogy ellátogathassak Egyiptomba mert nagyon megérintett a film... lehet oda is költözöm. Szeretnék fáraó lenni, nem tudom az ottani politika ezt mennyire fogja engedni. De ha ez nem is megy, a filmet minden fórumon és filmes oldalon népszerűsíteni fogom. Ez szent kötelességem. A világ nem volt méltó arra a napra mikor ez a film neki adatott.
  • bcrics
    Amugymeg sztem! vegtelenul egyszerű, ostoba, bugyuta film.
    Kifejezetten kapartam a szek karfajat az eloadas alatt.
  • bcrics
    Gondolom veletlenul sem az elmult napokban, tegnap a torrentoldalakon megjelent kalozverziot nezted?

Egyiptom.Istenei.2016.WEBDL.HUN.cinema.zsozso

:D
  • Tikal #93465
    a lényeg, hogy ő mindig a másik oldalon álljon, még ha egy szar mozit is kell istenitenie, a lényeg, hogy ő nem a csorda része, és látja azt is amit a csorda nem, vagyis, hogy ez egy fantasztikus film, hát miért nem látjátok?! :D
  • Tikal #93464
    már vártam mikor szúrja be ide is ezt a hülyeséget, még hogy remek film :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

szegény angry joe is megnézte...