Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Pont ennek a filmnek való minoség, megrendelni lemezen? égetted volna el azt a pénzt 😊))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Totti5
Látom a képeket. Rossz minőség. Majd BR lemezen. Elő van rendelve.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.09. 10:21:33

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Blasta
Sosem nézek kamerást, hdrip van ahogy StrikeFor mutatja

Blasta
Sorry, most látom, hogy egy lényeges részt kitorolt a tabletem valahogy, és már nem tudom átszerkeszteni, íme:

"Egyszerűen minden rossz ebben a filmben Arnie-n és az egysorosain kívül. A CGI -igen, még az is kilóg-, a "színészek" már-már bántoan szarok, a sztori pedig..."

https://kat.cr/terminator-genisys-2015-1080p-hdrip-korsub-x264-aac2-0-rarbg-t11060045.html
Totti5
Van már kamerás verza?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

én ugyanígy jártam,de én csak a feléig jutottam el 😄
Blasta
T - Genisys
Tegnap este kezdtem el de a 3/4-énél bealudtam rajta és erős a kísértés, hogy ne folytassam ezt a címeres mocskot. Egyszerűen minden rossz ebben a filmben Arnie-n és az egysorosain kívül. Igen, még az is kilóg, a "színészek" már-már bántoan szarok, a sztori pedig... atya úr isten, ez a sztori ez... EZ NEM SZTORI!
Remélem, hogy mindenki aki részt vett ebben a gyalázatban, ott fogja végezni a sikatorban a homeless csávó mellett és Jay Courtney minden nap elveszi a nadragjukat.

IMYke2.0.0.0
<2003> - (imdb) - "Janghwa, Hongryeon" (A Tale Of Two Sisters) - 8/10
(2015.08.08) (114 perc, dél-koreai)

Kezdjük a tényekkel: a filmet egy Joseon dinasztia kori népmese ihlette - és kapott már néhány filmes feldolgozást. A 2003-ast Kim Jee-woon jegyzi. 2009-ben pedig az amcsik is elkészítették a magukét belőle ("The Uninvited"😉

Egy hosszabb pszichiátriai kezelés után, az apjukkal érkezik haza a két lánytestvér egy vidéki, tó közeli, ütött-kopott, hatalmas és sötét házhoz, ahol a mostohaanyjuk várja őket. A fiatal lányok és a felnőttek között tapintható a feszültség, éjjelente meg különös zajokat hallani, és Su-yeon - a kisebbik lány - rémálmokkal küzdve inkább nővérénél alszik, ahol védelmet és nyugalmat remélhet.
Napközben azonban a mostohaanya nem kerülhető meg, és az apa nem szándékos asszisztálásával, a régi emlékek, sebek felszakadásával a feszültség annyira robbanásig fokozódik a nők közt, hogy csakis az erőszak lehet a katalizátor...
A kérdés leginkább az, hogy ki fog jobban megsérülni?
Mondanom sem kellene: semmi sem az, aminek látszik...

//Dráma, misztikum és pszichológiai horror - meg kell hagyni, kétszer rendesen végig futott a hideg zsibongás rajtam -, a "kollektív bűntudat" jobb kategória lenne a filmre, szerintem.
//A két hölgy és a forgatókönyv, rendezés mesteri volt. A 8 pont jár.
//Apropó a végével kapcsolatban ezt csak akkor olvasd el, ha már megnézted, vagy ha amúgy nem akarod látni a filmet, de kíváncsi vagy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az "Amerikai szépség" végkifejletéhez hasonlót is kapunk.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.08.09. 08:59:14

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigeroo
Fox*
zaki
A Fantastic Four jokora bukta, alig fog 27m-on nyitni az elso hetvegen. Szoval itt az elso oriasi Marvel cumi hosszu ido ota.

LasDen
Haláli Iramban 7

Nem volt nagy szám. Az endgame a végén egész jóra sikerült. De az univerzális "ma famili" üzenet elég uncsi volt. E mellett a Dom-Letti jeleneteket untam még borzasztóan. Maradt volna halott inkább. Amúgy simán folytathatja a sorozat ezen a szinten és akkor tök jó akció komédia lesz belőle. Tök jókat röhögtem, mikor az abszurdabbnál abszurdabb dolgok után egy kis nyak fájással szálltak ki a kocsikból 😄
A másik amire kíváncsi voltam, hogy James Wan, mint leendő Aquaman direktor, milyen akció rendező. Hát nem vágtam hátast tőle. Sok shaky cam és gyors vágás. Meg persze az elmaradhatatlan pedál+váltó kombó. Bár a 1-on-1 harcoknál mutatott 1-2 érdekesebb kamera kezelést. Reméljük a legjobbakat 😄

5/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Szívesen, és örülök, hogy sikerült kedvet csinálnom hozzá 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkHorSe
meg is nezem, koszi szepen

Swedish people are albino monkeys&#65279;

grebber
Háromfejű cápa
A cápavadász

Szokásos kötelező nézős művészfilmek "ezeket látni kell" kategória!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
<2010> - (imdb) - "Yongseoneun Eupda" (No Mercy) - 8/10
(2015.08.07) (124 perc, dél-koreai)

Kang professzor Dél-Korea legnevesebb törvényszéki patológusa, és sok éve híres kiváló előadásairól, alapos boncnoki munkájáról; elemzéseire, jelentéseire mindig is adtak. Történetünk idején visszavonulni készül az előadásoktól, és sok év után Amerikából hazatérő lányával szeretné a legtöbb idejét tölteni.
A munka ugyanakkor közbeszól. Egy gyönyörű női testtel indul minden.

A történet az alap feszültségről már viszonylag az elején magasabb fokozatra kapcsol - és kábé fél óra után az embernek olyan érzése támad, hogy a sztorit már látta valamelyik amerikai hasonszőrűben, amiben a hőst kompromittálják és versenyt kényszerül futni az idővel... viszont, jó koreai szokás szerint, az utolsó pillanatokig (tényleg!) leköti az embert, és azok a pillanatok...

Ezt csak akkor olvasd el, ha már megnézted, vagy ha amúgy nem akarod látni a filmet, de kíváncsi vagy:
Ha valakinek - bizonyos szempontból - a szintúgy dél-koreai, 2003-as "Old Boy" jut eszébe a végén, az nem téved.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
Need for Speed
'Kicsit' klisés, de teljesen jó kis popcorn film.
Fast and Furious: tuning kocsik + lövöldözés. Need for speed: gyári kocsik + autóversenyzés.
Ha a kettőt össze kéne hasonlítani akkor kb ez a lényeg.
Egynek jó ha valaki ilyen tipusú filmet akar nézni akkor ezt nézze.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
engem érdekel, csak legtöbbször read-only vagyok.
inkább azt olvasom mint ezt a szar trollkodást
repvez
Föleg úgy, hogy a koreaiak között vanank eléggé jó filmek amik akár meg is elözik a nagy CGI--+os látványorgiákat.
Mint például az Assembly (2007) vagy a Braderhood of war (2004) és még van egypár ilyen háborus film aminek a létezéséről nem is hallunk
Lehet vannak olyanok, akiknek értékesebb néhány ázsiai filmről vélemény, mint pl. a sokadik a jurassic worldről.
vérpocok
Ne háríts vissza rám... ne legyél etikátlan. Te kezdted a megmondást, nem én. Azzal jössz hogy téged zavarna ha beírnál filmeket és nem írnának vissza rá... ugye? De itt nem a te kommentedről van szó hanem az övéről. Szóval továbbra sem értem hogyha az ő posztjára nem érkezik válasz akkor neked miért kell szóvá tenni hogy őt nem zavarja-e... nem hiszem hogy itt ilyet bárki is kérdezett volna mástól akinek a posztjára nem válaszoltak. Másrészt ha egy ilyen kérdést feltesznek az minden esetben olyan jelentést hordoz, hogy "minek posztolod ide ezeket a tök érdektelen filmeket?" Nekem ebből ez jön le.

Nálam is hány film van amit beírok és nem jön rá válasz... és akkor mi van? Nem azért írom be mert választ várok rá, hanem azért hogyha valaki benéz és filmet keres magának estére akkor itt is tud tájékozódni egy rövid leírás alapján. Én is szoktam így filmet választani.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Tőled idéznék neked: "Van az egereden egy kis görgő és azzal szépen átgörgeted azokat a szövegeket amiket nem akarsz elolvasni... és akkor most megkímélted volna magad ettől a tök felesleges poszttól"
Engem nem zavar hogy beírja. hol írtam ilyet hogy zavar? Egy sima kérdés volt. Engem zavarna ha írnék filmekről és senki nem írna hozzá.
vérpocok
Van az egereden egy kis görgő és azzal szépen átgörgeted azokat a szövegeket amiket nem akarsz elolvasni... és akkor most megkímélted volna magad ettől a tök felesleges poszttól, nem beszélve a kibiceskedésről amit lenyomtál. Tudod hány read-only felhasználó van itt is aki nem szól hozzá csak benéz elolvasni a kommenteket?

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

LasDen
már miért ne érdekelne másokat? Engem is érdekelnek. Még ha nem is válaszolok, attól még elolvasom őket. De ha nem így lenne, akkor sincs semmi ellene, hogy beírja. Amúgy meg nem csak japán, hanem kínai, koreai is volt köztük....

téged nem zavar, hogy senkit sem érdekelnek itt a japán filmek rajtad kívül?
LasDen
nem hiszem. Azóta már a Wachowskiék is túl vannak rajta. Ha kap 2. évadot Sense8, akkor úgyis azzal lesznek elfoglalva.

Dynamic
Simán látszik, hogy szarrá van vágva. Ahhoz túl komplexnek tűnt a felépített univerzum, hogy másfél óra alatt le lehessen zavarni. Én azért kíváncsi lennék egy vágatlan, rendezői változatra. Hátha egyszer megjelenik.
cylonflatus
Lehet, de nem tudjuk mennyi pénzt toltak már bele előzetesen, vagy milyen szerződés köti a W. tesókat.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

LasDen
Ezt tudom, erre emlékszem. Amúgy nem kell őket védeni, én bírom őket sokakkal ellentétben. De ez azért nem menti fel őket teljesen a szar történet alól őket. Persze azt nem tudjuk milyen lett volna, ha trilógiának készül, de bizonyos pontok maradtak volna ezek. Mindkét fél hibázott úgy gondolom....

Tikal
Akkor lehet meg sem kellett volna csinálni inkább?? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

cylonflatus
Nem Wachowskiékat akarom mosdatni, de muszáj megemlíteni egy-két dolgot az igazság kedvéért. A legelején egy trilógiában gondolkoztak és meg is írták, csak aztán közbeszólt a kiadó, ami nem adott annyi pénzt, hogy úgy csinálják meg ahogy tervezték, ezért kényszeredetten megvágták rövidebbre a sztorit. Ezután elkezdtek forgatni, viszont ez az eredeti ötlet 2.0-ás rövidített verziója is túl hosszúra sikeredett, ezt kellett még jobban lerövidíteniük a kiadó kérésére. A 3.0-ás változat amit aztán a moziba küldtek, kb 2 órányi anyagot hagyott ott a vágóasztalon... szóval nincs min csodálkozni. (már korábban leírtam ezt, pár mondat ctrl-c, bocsánat)

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

IMYke2.0.0.0
<2014> - (imdb) - "Kawaki" (The World of Kanako) - 8/10
(2015.08.06) (119 perc, japán)

Mindenek előtt: Akikazu - (volt nyomozó, drog- és alkoholfüggő), azaz az apuka - rettentő mód idegesítő, és esendő figura. Miatta az egész filmet csak 2 részletben tudtam megnézni, két egymást követő napon átívelve.
S épp ezért mesteri, felkavaró, nyers és brutális az egész. Nincs benne semmiféle "szuperhős" főszereplő (ha csak az élni akarást nem tekintjük annak).
Elvált hősünk megtudja, hogy gyönyörű, majdnem 18 éves kislánya nyomtalanul, mindenestül eltűnt. A férfi mindent el akar követni, hogy visszakapja a lányát, és a családját, azt az álomképet, amit saját összeomlása üldöz.
Azonban a nyomozás során belebotlik lányának múltjába, barátaiba, ellenségeibe és rajtuk keresztül szembesülnie kell a ténnyel, hogy voltaképp azt sem tudja, ki/mi/milyen volt, mivé lett a saját lánya.
Ahogy felépül a film, álom és valóság határán zajlanak az események, együtt zuhanunk Alice-szel "Csodaországba", érezhetővé válik, hogy a végkifejlet csakis sötét tónusú lehet...
Nehéz, nem délutáni sziesztához ajánlott film.

IMYke2.0.0.0
<1997> - (imdb) - "Kyua" (The Cure) - 7/10
(2015.08.06) (112 perc, japán)

Tokió. Különleges gyilkosságok sora történik egymást követően a városban: az áldozatok nyakát X alakban felvágja gyilkos, aki ezt követően áldozata körül meg is található marad, miközben az ég világon semmire sem emlékszik a gyilkosságot illetően, vagy ha mégis, akkor meg természetesnek tekinti a tettét.
Takabe nyomozó, és Sakuma hatósági pszichológus nyomozása - úgy tűnik - sehová sem vezet. Sőt, amikor egy fura fickóra bukkannak, aki bizonyíthatóan összefüggésben lehet minden esettel, akkor az események belendülnek. De mindkét nyomozó túlságosan is mélyen érintetté válik...
Lassú a tempó, érdekes a főhős, de egyben idegesítő is - a lezárás meg amolyan japános, gyors és fura.

wut?

90 perces szuperhősfilm, 40 perces felvezetéssel? Belegondolva az előző F4 filmek sem a hosszukról voltak híresek. Az Ezüst Utazó is 90 körül volt. Én úgy vagyok vele hogyha beülök látványfilmet nézni, ne szúrják ki a szemem két darab 3 perces akciójelenettel... se a szuperhős hosszas moralizálására se a vívódásaira nem vagyok kíváncsi... azt akarom hogy haladjon a sztori, legyen fordulatos, izgalmas és legyen benne sok zúzás és látvány.
Mert nem hiszem hogy ennél több rejlene egy képregényfilm receptjében. Ha velős megmondásokat, érzelmeket vagy nagy életbölcsességeket akarnék, akkor drámára ülnék be.
Egy popkorn mozitól én nem ezeket várom, de amit elvárok azt legalább adják is meg. Vagy akkor az akció arányában csökkentsék a jegy árát. Tény hogy az F4 széria ezen elvárások teljesítésében sosem remekelt. Legalább Lény néz ki valahogy, mert az előző jelmeze még egy farsangi buliba is kevés lett volna.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

LasDen
Jupiter felemelkedése

Az utóbbi évek legjobb sci-fije....... lehetett volna. MInden adott volt hozzá, erre egy ilyen szar, egyéniséget, önállóságot nélkülöző forgatókönyvön bukik el az egész. Úgy nagy egészre gondolok, mert vannak benne jó dolgok. Ezt a kerettörténetet valószínlűeg a Forgatókönyvírás 101-ből írták ki. És aztán semmit nem adtak hozzá, ami érdekessé vagy bármit csinált volna vele. Oké, hogy Jupiter egy élő MacGuffin, aki belecsöppent ebbe az egészbe, de legalább próbálnák azt mutatni, hogy csinál valamit. Ha egy darab kavics lett volna, akkor annyiban lett volna más, hogy Balem a végén nem hal meg. Felesleges volt a karaktere.

Viszont ezen az 1 nagy hibán túl a lore, az akció, a látvány, a karakterek (Jupitert leszámítva), szinte minden spot on volt. Kurva jó világot teremtettek, de a legszarabb storyt választották, hogy bemutassák. Bármilyen story, ahol a 3 testvér harcol a Föld megszerzéséért, 100x jobb lett volna ennél.
Úgy mellé lőttek ezzel Wachowskiék, hogy nem tudom elképzelni, hogy Warner újabb esélyt adjon nekik a közel jövőben nagy költségvetéssel. Esetleg más stúdió..... szomorú.

5/10

CalebJoe
Egy kicsit off de érdemes végignézni.

egyet értek a csávóval a filmekkel van a baj nem a sok cgi-vel
IMYke2.0.0.0
"Wong Fei Hung" (Volt egyszer egy Kína) - csak az első 3 filmet néztem meg a napokban.
A minőség ível kicsit felfelé, a játékidő meg csökken, de így sem tudtam 7 pontnál többet adni egyikre sem.

A Wong Fei Hung-ot (Kína nemzeti hőse) alakító Jet Li még szó szerint pattanásos ficsúr... 😊 Őt semmiképp sem érheti szó. Trükkökkel és azok nélkül is, nagyszerű amiket művel bennük.

<1991> - (imdb) - "Wong Fei Hung" (Once Upon A Time In China) - 7/10
(2015.08.04) (134 perc, kínai)

<1992> - (imdb) - "Wong Fei Hung II: Nam yee tung chi keung" (Once Upon A Time In China 2) - 7/10
(2015.08.04) (113 perc, kínai)

<1993> - (imdb) - "Wong Fei Hung III: Si wong jaang ba" (Once Upon A Time In China 3) - 7/10
(2015.08.05) (112 perc, kínai)

//html kód javítva
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.08.06. 16:08:21

Dynamic
Én meg először fanyalogtam amikor megláttam ezt a négy ellenszenves madarat, aztán csak elkezdtem bizakodni a sötét tónus láttán (nem a négerre gondolok), de hát ezek szerint mégis csak kalap szar lett az egész.
A kevésbé szigorúbb imdb-n is 4.8/10 és még csak 3000-en szavaztak. A Rottenen meg már 8%... Ehh.
LasDen
'Viszont nem kerültek vissza jogok a Marvelhez. Hurr durr de jól jártunk. Mi nem akarunk filmet csinálni belőle, de nehogy már minden az övék legyen.' Egyik kezével ad, másikkal elvesz a Fox....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.06. 10:43:49

Jim Morrison
én (sajnos) számítottam rá, pedig bíztam benne, hogy jó lesz, csak ugye a színész akiről azt hittem, hogy a torch ot fogja alakítani lett a "nagykő" 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dynamic
tigeroo
hagyjuk már, ilyen minden időben volt. az internet csak felgyorsítja ezt az eseményt, amilyen hamar jönnek olyan hamar ki is égnek.

én is voltam ennyi idős és leszarom, manapság se nézek éjjel nappal budapestet meg berkit meg mittom. vagy sarka katáért odavannak mikor kb. csak egy gazdag csávó unatkozó (bár az tény hogy karbantartott) nője... tudom hogy sok embert lázba hoz ez a blikk szint stb, ez van. pletykások és ilyen retkek mindig voltak és lesznek is.

szóval ha megnézte volna valamelyik filmet gépelés helyett okosabb maradt volna (kb. mindenki) 😊
Bokafix2
"mint amikor vén faszok sírnak arról hogy a számítógép csak hülyíti a kölköket"

Hát, egy Pumped Gabó videó megtekintése legalább -20 000 agysejt, Zsanettről meg Bözsi asszonyság tyúkjairól ne is beszéljük... szóval igen... leselkedik veszély a mit sem sejtő tizenévesekre az interneten... nem beszélve a lehetséges népszerűség megszerzéséről ha csinálsz egy Youtbob csatornát... na tessék... mondom én... már teljesen átveszem a stílust.

Tegnap láttam ask.fm-en a Szaby-t, nagyon jól nyomja és tök népszerű..." Így lesznek jól szituált egészséges tizenévesekből ecsetfejű divatmajmok, akik lebutított ízléssel szolgálják ki az igénytelen szekértáboruk primkó közönségét.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tigeroo
nincs olyan hogy egy jelenet magyaráz meg egy másikat. szócséplés helyett néznék inkább a filmet vagy hagynák már mert unalmas ez a trollkodás.

olyan fájdalmas demagóg duma mint amikor vén faszok sírnak arról hogy a számítógép csak hülyíti a kölköket
LasDen
De most olyasmiért kardoskodsz, ami már eleve így van a filmekben. Nem olyan hülyék hollywoodban. Tudják, hogy olyat kell csinálni, amit mindenki élvezhet. Annyi különbség van, hogy aki olvassa a képregényeket, annak vannak benne easter eggek. Nem tesz hozzá, nem vesz el a következő filmből semmit, csak apróság. MInt például a Galaxis örzőiben A gyűjtőnél látható volt Howard, a kacsa és Astro is.

repvez
oké,de érted mire akarok kijukadni, ha valaki csak azt az egy filmet nézi meg az is értse ne kelljen hozzá az összes szuperhösöst megnéznie csak azért mert mondjuk a hulkban az egyik jelenet megmagyaráz egy másik tettet a vasemberben, hogy miért mondta azt amit és erre válaszul majd a supermenbe találsz valamit. Vagy épp egy játékban.

Tehát egy film az legyen elejétöl a végéig egy kerek egész és érthető, max ha lesz folytatás akkor nyitott a vége ,de a sorozat végén ne legyen nyitva semmi és ne folytassák egy másik produkcióban.
Kongy
Volt egy Deadpool játék pár éve, na abban az volt, hogy hátralökte a kamerát, szólt a játékoshoz, tisztában volt vele, hogy ő egy fikció, így kell értelmezni, és valószínűleg ilyen lesz a filmben is. Amúgy meg ízlések és pofonok. Van, akinek bejönnek az ilyen típusú filmek, vannak, akiknek meg nem. Ez van.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Mission impossible : Titkos nemzet

Gondoltam majd most jól megkapom az akció adagom, de helyette összeesküvések, felesleges és kiszámítható csavarok egyvelegét kaptam.
Van itt azért akció, de azt mind láthatjuk a bemutatóban. Jó, itt hosszabban láthatóak 😊

Szóval semmi különlegeset nem adott az új MI, a Fantom protokoll sokkal jobb volt.
Alec Baldwin-t így sokkal a Torrente 5 után nem lehet komolyan venni, de többiek sem alakítanak nagyot, csak Tom Cruise oké, de nem is több annál.

Baromi hosszú volt, ez a 130 perc, és az utolsó 40 perc már teljesen unalomba fulladt. Kár érte...

4/10

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya