[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
10 Cloverfield Lane
Egesz jo kis movie volt. Egyszer mindenkeppen erdemes meglesni. Azt irjak / mondjak mindenhol, hogy semmi koze a masik filmhez de ettol fuggetlenul akar lehetne ilyen mellekszalon futo film is ami egy masik varost mutat be, masik szemszogbol az idegenek tamadasa alatt. Mindenesetre az elso Cloverfield jobb es utosebb volt.
Legyen 7/10
Vegulis minden rendben volt de hangeffektusok, zenek, zorejek hianyoztak. Szineszi jatek jo volt. Foleg Goodmane. De hianyzik az "odabasz" faktor:(
Meg valami: rengeteg idiotaval van tele a net akik probaltak kisilabizalni elore a trailerek alapjan, hogy mirol szol majd a film. Szanaszet bontottak a trailert olyan faszsagokkal, hogy a parizsi ejfel torony biztos azert volt sokszor a trailerben mert majd parazitak lesznek a filmben. Mivel, hogy Paris-ite......
??!?!?!?!?!
Komolyan mondom agyhalott lettem mikozben megneztem egy-ket ilyen videot es elolvastam a kommenteket. Embereknek rengeteg idejuk van es most, hogy a filmet is lattam ezek a regi "kisilabizalom" videok akkor baromsagokkal volt tele, hogy az mar faj.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2016.05.06. 06:50:39