Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
szerintem nekik
Casting By
Jo Edna Boldin
Kristy Carlson
Lora Kennedy

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Blasta
A remény hal meg utoljára 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

cylonflatus
Nekem Affleck olyan semmilyen ebben a trailerben. Hozza a szigorúannézekösszeszorítottajkakkal arcot a három közül amit tud, a teljes filmben gondolom majd megtolja még egy könnycseppel is - a tízmilka dodóért csak meg kell dolgozni -, mindenesetre idegesíteni nem idegesítő a faszi, de ez az Eisenberg gyerek... Most komolyan, ízlelgessük. J.Eisenberg - L.Luthor. Ki az a marha akinek egyáltalán eszébe jutott elhívni a castingra?

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ProGabe
"Remélem ezzel a résszel kifújt ez a frencsájz és sosem gondolják úgy, hogy mégnagyobb, mégjobban génmanipulált dinókat kell szabadon engedniuk, hogy osszeszarjuk magunkat és rohanjunk a moziba."

Láttál mostanában bevételi statisztikákat? Ez a híg fossal kevert hányadék film jelenleg az ötödik legjövedelmezőbb film a világon, mindjárt eléri a 1.5 milliárd dollárt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TBTPumpa
Remélem a készülő Tomb Raider film főszereplője is ő lesz. Ha már hangját és "testét" adja a játékbeli Larához.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Blasta
Jurassic World - 3/10
-------------------
A pofám leszakad, a barátságos T-REX a nap hose aki dolga végeztével elsétál a napfelkeltébe mert pontosan tudja melyik a jó oldal. A Velociraptorok pedig már-már bajtársiasan fedezékbe kuldik a drága idomárjukat. Remélem ezzel a résszel kifújt ez a frencsájz és sosem gondolják úgy, hogy mégnagyobb, mégjobban génmanipulált dinókat kell szabadon engedniuk, hogy osszeszarjuk magunkat és rohanjunk a moziba.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Szerintem nézőpont kérdése. Lehet hogy a film képi világába az "eredeti" nem illene bele.

TBTPumpa
<#worship>

Bár Margot Robbie ügyesen terpeszt itt is. LOL és 1990-es születésű a csaj. Itt is meg az eddig látott filmjeiben (Wall Street FARKasa, Focus) is azt hittem, hogy már a 20-as éveinek a végén jár. Ez szed valamit vagy csak a sminktől (szerepe miatt) ábrázolják idősebbnek? <#idiota>
Kezdem azt hinni, hogy nem a tehetsége és a szépsége miatt válogatják be a filmekbe, hanem azért, mert ő hajlandó terpeszteni. A Wall Street Farkasa filmben is szépen széttette lábait és itt is.
Én viszont nem igazán emlékszem, hogy Harley annyira terpesztett volna, meg hogy ilyen örömlányos stílusú lett volna. Sem a Batman-es rajzfilmekben, sem a képregényekben, amiket láttam. De aztán lehet, csak én kerültem el azokat a részeket.
Meg ugye ez a Suicide Squad, amiről valamiért ez jut eszembe. Nem tudom miért, nem tehetek róla. Valami ilyesminek tűnik nekem ez, csak rohadt drágán. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 18:35:19

Bokafix2
Jó lett volna Clooney is. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

LasDen
meghallgatáson

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tikal
LOL

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RatBaG
micheal cera-val lett volna igazán nagy dobás. <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Én azt nem értem, hogy Jesse Eisenberg-et honnan szedték össze...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CalebJoe
Ezzel azt akarta közölni hogy a cosplayes kosztüm jobban ki van vitelezve mint a hollywood-i designer igénytelen munkája, low budget hatása van ennyi.
Tikal
ÉS a filmes Harley-nak miért kellene úgy kinéznie mint ahogy játékban? 😉

Tyler1
Nem tudom melyik fiók aljáról kotorták ki Ben Affleck nevét a denevér kapcsán, de ez így eddig zseniális húzásnak tűnik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

BaliBoy
*szip *szip Mi ez a büdi? Csak nem, izzadság?? <#hehe>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

extra sensory
Lázadó (2015)

Szinte minden frame-je szégyen... alig volt értékelhető jelenet. Hogy alapvető emberi tulajdonságokkal sincsenek tisztában a készítők, azt ékesen példázza, ahogy a vonatról le-fel ugrálnak a töketlen tizenévesek. Egyedül Winslet produkciójában véltem némi színészi nívót/érettséget felfedezni. A többi szereplő annyira egysíkú volt, hogy abszolút nem tudott érdekelni mi lesz velük... élnek-e vagy halnak, elérik a céljukat vagy nem... nem izgatott.
És ezzel ez a film is elfoglalhatja méltó helyét abban a nem túl dicső miliőben, amiben már ott tanyázik a Maze Runner vagy az Éhezők viadala, illetve a Burok.
Számomra egyformán rosszak ezek a tinifilmek. Nem tudok velük azonosulni, de valószínűleg nem azért mert nem vagyok tini, hanem mert bűnrosszak ezek a forgatókönyvek és a megvalósítás. 3 pont.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

cobol
Fast and Furious 7: 4/10.

Én nagyon untam! Számomra ez egy képregény film volt.Sebezetlen és 1bites emberkékkel.

Vin Diesel olyat játszott a filmben mint De Niro csúcs formájában 😊. Szerintem gagyi volt a film.B kategória csak sok pénzel.

LasDen
Éjszakai rohanás

Ha az utóbbi Neeson opuszokhoz hasonlítom, akkor azoknál 1-2 fokkal jobb lett. Normálisabb történt, csak hát nem volt túlságosan érdekes. A vége a bérgyilkossal már felesleges volt szerintem. Ami igazán tetszett azok a városi zoomolós transitionök voltak. Bár azt is túl sokat használták.
Egynek elment

6/10

LasDen
A film nem csak arról fog szólni, hogy Batman vs Sups. A hivatalos szinopszis szerint lesz majd egy nagyobb fenyegetés, ami miatt össze kell fogni.

ultrahd ips monitor amit egy hónapja sincs hogy vettem... de akkor visszaviszem a szervizbe és követelem a cserét

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

TBTPumpa

tigeroo
nemtudom eldönteni hogy trollkodtok vagy csak simán "Nemhozzáértetek"
de légyszíves mellőzzük ezeket, addig is nézzetek utána az alapoknak, mire kijön a film lesz mit behozni
grebber
Zöld az bajok vannak nálad a színekkel a monitoron!

Next PC upgrade: 2022

A kriptonit mióta fehér?

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

TBTPumpa
Cosplay Harley Quinn:

Hollywood 100 milliós Harley Quinn:

RIP filmipar <#buck>

grebber
De világit a Batsi kriptonit szeme így sokkal gyengébb az az ütés ,hát nem figyeled a trélert?<#banplz>

IMYke2.0.0.0
Eleve baromság összeereszteni ezeket a képregény hősöket (az ÖSSZESET), mert más térben és időben léteznek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Synchronous
Ne hidd hogy egy drága szállal is látványosabb lesz mint az Acélember. Az előzetesben úgyis ellövik a legjobb jeleneteket, a filmben meg már nem fog úgy ütni. Batmant ráadásul nem lehet úgy püfölni mint anno Zod-ot, mert ha bekapna egy takaros ütést máris hívhatják a takarítókat. Az a Batpáncél meg kulát nem ér egy ilyen fazonnal szemben. De majd kiderül.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

CalebJoe
aha gondoltam hogy van köze hozzá<#smile>

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.07.12. 01:38:00
SLICK
nekem valamiért az első előzetes jobban átjött, lehet eleve a "Darkos" stílus miatt. Ez nem volt annyira olyan szerintem.

Batman ruhával kapcsolatban csak annyi tetszik benne, hogy robosztusabb felépítésű, viszont maga a ruha gagyinak tűnik azzal a "szövetes" mintával, meg a kis fülekkel. Meg az a Batman logo is olyan wait wut?
Tudom nem a Dark Knight-ot látjuk itt hanem egy más Batmant, de minden tekintetben az volt a legjobb Batman. Valahol sajnálom is, hogy nem azzal a világgal lett összehozva ez a film.

Ettől függetlenül biztosan jó lesz, én is nagyon várom már.

Kmarha
Insidious Chapter 2

A film szorosan az előző részt folytatja, ott ahol azt abbahagyta, és van benne egy egész jópofa visszautalás is a korábbi történésekre. Sajnos a misztikum, egyrészt az első résznek köszönhetően, másrészt, mert minden kérdésre szinte azonnal az arcunkba tolták a választ, teljesen kiveszett. Ráadásul itt az eleje óta tudjuk a gonosz nevét, történelmét, ismerjük őt (egy-két apró csavar azért szerencsére volt vele kapcsolatban, de ez édes kevés).
A para faktor még gyengébb mint az első részben volt, köszönhetően az előbb említettnek, és annak, hogy az első részt is a gagyi irányba toló, de ott csak a végén megjelenő "szellemírtók", itt a film legeleje óta szerepelnek. Minek kell egy horror filmbe két Tom és Jerry karaktert bele erőszakolni?

Kár érte. A kamera kezelés is felemást. Egyrészt sok jelenetnél erősen észrevehetően javult, másrészt beraktam vagy 10 percnyi kézikamerás felvételt, aminek semmi keresni valója nem volt itt. Sem a történet sem az ijesztgetések nem követelték meg, konkrétan 1 db jelenetben használták ki.

Kár érte.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.07.12. 00:34:38

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

LasDen
na ez az előzetes volt az, amire kb úgy reagáltam, mint McConaughey az Interstellarban. Ezer éve nem vártam úgy filmet, mint ezt. Még a Deadpoolt is elholmályosítja...

grebber #89962: kb az eddigi legjobb Batsuit, ami volt filmen.

grebber
Ja csak ez az öltözet azzal a "sapkával" 1-2 jelenetbe olyan kövér volt mint egy jóllakott napközis.
Eddigi leggagyibb Batcumo mindközül (egyedül a sorozatban lévő lila kívülre vett alsógatyás volt csak gagyibb)

k0trapali
Huh Batman eleg szigoru! Jolesz ez!
SLICK
Úgy látom még nem volt 😊

TBTPumpa
"A 2016-ban érkező Star Wars: Rogue One-ban egy csapat lázadót láthatunk, akik megpróbálják meglovasítani a Halálcsillag terveit. A filmet ugyanaz a Gareth Edwards rendezi, aki Monsterst és a Godzillát, a forgatókönyvet pedig Chris Weitz (Mennyé má!, Egy fiúról, Az arany iránytű) írja."

Most komolyan! Ilyen hulladékokat gyártó emberkék hogyan kaphatnak ilyen nagy volumenű feladatot Hollywoodban? Nem értem, de tuti nem a tehetségük és szakértelmük miatt!

akyyy
Chappie - érdekes, mennyien fikázzák, nekem nagyon bejött a film. 9/10.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

TBTPumpa
Új jelenetek is vannak a filmből:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.11. 10:10:47

Én is. 😊
Bokafix2
*Winehouse

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

grebber
LOL most olvastam újságba hogy az Amy Withouse-ról szóló film rekord siker lett hogy ennyit még nem termelt ilyen típusú film erre látom alig 1 millió $-ot hozott egy hétvégén!

LasDen
egy pillanatra azt hittem a final fantasyra gondolsz 😄

Tikal
FF7

ez ugyanolyan gagyi maradt mint mint a 6., legviccesebb részek pont azok amikor próbál kemény lenni a film, de ezt már megszokhattuk...

5/10

wesker24
Mad Max Fury Road

Olyan rohadt jó akció film volt ez bizony 10/10 !

Ennyi! 😄 Nem tudok mást mondani
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2015.07.10. 01:36:11
DantszEE
Én anno a trailer alapján piszkosul vártam, moziban is meg akartam nézni. (Persze, magyarban nem adták.)
Aztán megnéztem, mikor kijött, és férfiasan bevallom, egy árva mukkot nem értettem belőle. Se az elejéből, se a közepéből, se a végéből. A poénokat meg mind ellőtték a trailerben. :/

Calver
Inherent Vice

/10

rottentomatoes-on persze 73%-on áll, de normális kétlábú nem ad molyszagú öregemberek véleményére, mert ez biza egy nagy adag, két és fél órásra nyújtott foshalmaz.

"The trees move. Do you not see it?"

vérpocok
Houdini (2014)

Izgalmas volt.... Brody szinte brillírozott ebben a szerepben. És mivel magyar vonatkozása is van a filmnek, (nem is kevés) mindenképp a 'must see' kategória.
Az eddigi legjobb Houdiniról szóló film amit láttam. Konkrétan ki is írták a film elején hogy a valós történések mellett a fikció is nagyban szerepet kapott, és nem is lett volna jó ha pusztán csak a történelmi eseményekre hagyatkoznak, mert fele olyan jó sem lett volna akkor a film.

Némelyik trükknél fogtam a fejem milyen zseniális volt ahogy csinálta. De mivel a sztori az első világháború előtt veszi kezdetét, hősünk kémkedik is az Usa-nak, pl. épp az előadása alatt rámol ki egy szuperbiztos széfet, miközben a közönség azt hiszi ott ül a színpadon egy ládában.

Fiatal korától egészen élete végéig bemutatja a film a fontosabb momentumokat, igazából sokkal összetettebb a film mint elsőre hinnénk, közel sem csak arról szól hogy mindenhonnan kiszabadul. De ha ennyi lenne a lényeg még úgy is megállná a helyét. Elég hosszú lett, a két rész együtt 3 órát tesz ki, de nincs unalmas jelenet, végig fenntartja az érdeklődést. Brody-t még tán a Zongoristában bírtam ennyire. Hiteles volt végig. Rá lett szabva a szerep.

9/10
Utoljára szerkesztette: vérpocok, 2015.07.08. 22:15:25

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Seth
A 98-as pc játékok intrójának nevében kikérem magamnak... 😄

PSN ID.: Beegabor