[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az egyik legjobb jelenet volt, mar csak a poenok kedveert is. Maga Paul Rudd is rohadt jo volt, mert tenyleg vicces. RDJ poenkodasabol szerencsere szinte semmit nem kapunk, rajottek, hogy dogunalom ugyanazon pokhendi vicceket elsutni 10 even at
Bemosolom ide egy masik forumrol a velemenyem
Amerikakakapitany es baratsagos ellensegei
Hm, jo ez. Jo, mert vegre tenyleg kicsit uj. Na azert nem annyira, hogy megfekudje az atlag mozinezo pici pocijat. Erre figyel a Marvel. De legalabb most megint olyat adtak, amit meg nem lattunk filmen (persze azert volt egy Stark - Banner cicaharc kedvcsinalonak egy eve, de az eroltetett es felesleges volt)
Az akciojelenetek egytol egyik tokeletesek. Lehet, hogy uj koreografust alkalmaznak, vagy en nem tudom, de ezzel a filmmel leptek egy szintet. Foleg a kozelharc, minden masodik mozdulat szimplan "uhh, de fasza" volt
Vannak jocskan hianyossagok persze. Mondjuk ugy, hogy amikor ezek valamin vitatkoznak, egy kicsit is intelligens ember (tehat nem az atlag mozinezo :D) par mondattal porra tudna zuzni az ervelesuket. Csak ugyebar haladnia kell a tortenetnek, szal ertheto. Ennyi aldozat meg kell.
Vannak benne emlekezetes jelenetek es nem csak az akciora gondolok, sot! Ezek a Russo tesok tenyleg ertik a karaktereket es tudnak veluk (tehat az erzelmeikkel) banni.
Neha-neha tulsagosan is leul a film egy nagyobb vagta utan, de ez megbocsajthato, mert nagyon egyben van! Nem log ki a lolab, nem osszefercelt panelekbol all az egesz (khm, DC/WB, jegyzeteltek, remelem, mert a Marvel tanult az Avengers 2 hibaibol), hanem minden nagyon jol fel van epitve. A "fogonosz" pedig vegre tenyleg fenyegeto!
Ja, szerintem meg sehol, senki nem irta, hadd legyek en az elso: Spidey baromi jo! :D
Szerk.: ja azt kihagytam, hogy orulok, amikor nincs igazam. Egy ujabb sima Marvel okorkodest vartam, tobbet kaptam
Szerk. 2, mert o is nagyon jo volt, idezek redditrol:
"I bet they didn't even write lines for ant-man, they just told Paul Rudd to express his thoughts on what was going on around him, and it was amazing."
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.05.02. 00:06:23