Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó féle film. Érdekes témát járt körül, érdekes befejezéssel. Bár annyi kérdés merült fel a film alatt, hogy inkább kikapcsoltam és csak néztem a filmet nem törődve a mélyebb részeivel. Kellemes meglepetés volt...
6/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Michelle Rodriguez <#szeret>#szeret>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A fene sem tudja miert de ez a resz tetszett messze a legjobban.Talan Russel es Statham miatt vagy mert tenyleg meghato volt a vege.(Foleg miutan utanaolvastam a sracnak hogy ki is volt es miket csinalt, milyen volt a szineszek kozti kapcsolat, stb.)
Mindenesetre az elso resz a sorozatbol amit tenyleg elveztem es kikapcsolt aggyal neztem a sok akciot.Sok megallas nincs a filmben, The Rock pedig egyre szorakoztatobb a vasznon komolyan 😄
A kocsik tovabbra sem erdekelnek, a nok tovabbra is kurva jok.
7/10
(2015.07.12)
A 7 pont Rosamund Pike-nak köszönhető. Mellette egy olyan fiatalember feszít, akinek arcjátékáról kísérteties módon mindvégig a Gladiator-beli Joaquin Phoenix jutott eszembe. Nick Nolte is velünk öregedett, sajnos - és már 74 éves.
A vékonyan is még mindig bombanő Pike-ra úgy tűnik a Gone Girl-ös szerepeket írják vagy osztják.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"The trees move. Do you not see it?"
Annyira nem is volt gaz. Sot, sokkal jobb volt mint amit vartam. 7/10 et minimum megerdemel. Vizualisan rendben volt, Zene nem fogott megde a foszereplok jok voltak. Sztori is ok.
Next PC upgrade: 2022
Casting By
Jo Edna Boldin
Kristy Carlson
Lora Kennedy
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Láttál mostanában bevételi statisztikákat? Ez a híg fossal kevert hányadék film jelenleg az ötödik legjövedelmezőbb film a világon, mindjárt eléri a 1.5 milliárd dollárt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
-------------------
A pofám leszakad, a barátságos T-REX a nap hose aki dolga végeztével elsétál a napfelkeltébe mert pontosan tudja melyik a jó oldal. A Velociraptorok pedig már-már bajtársiasan fedezékbe kuldik a drága idomárjukat. Remélem ezzel a résszel kifújt ez a frencsájz és sosem gondolják úgy, hogy mégnagyobb, mégjobban génmanipulált dinókat kell szabadon engedniuk, hogy osszeszarjuk magunkat és rohanjunk a moziba.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Bár Margot Robbie ügyesen terpeszt itt is. LOL és 1990-es születésű a csaj. Itt is meg az eddig látott filmjeiben (Wall Street FARKasa, Focus) is azt hittem, hogy már a 20-as éveinek a végén jár. Ez szed valamit vagy csak a sminktől (szerepe miatt) ábrázolják idősebbnek? <#idiota>#idiota>
Kezdem azt hinni, hogy nem a tehetsége és a szépsége miatt válogatják be a filmekbe, hanem azért, mert ő hajlandó terpeszteni. A Wall Street Farkasa filmben is szépen széttette lábait és itt is.
Én viszont nem igazán emlékszem, hogy Harley annyira terpesztett volna, meg hogy ilyen örömlányos stílusú lett volna. Sem a Batman-es rajzfilmekben, sem a képregényekben, amiket láttam. De aztán lehet, csak én kerültem el azokat a részeket.
Meg ugye ez a Suicide Squad, amiről valamiért ez jut eszembe. Nem tudom miért, nem tehetek róla. Valami ilyesminek tűnik nekem ez, csak rohadt drágán. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 18:35:19
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Szinte minden frame-je szégyen... alig volt értékelhető jelenet. Hogy alapvető emberi tulajdonságokkal sincsenek tisztában a készítők, azt ékesen példázza, ahogy a vonatról le-fel ugrálnak a töketlen tizenévesek. Egyedül Winslet produkciójában véltem némi színészi nívót/érettséget felfedezni. A többi szereplő annyira egysíkú volt, hogy abszolút nem tudott érdekelni mi lesz velük... élnek-e vagy halnak, elérik a céljukat vagy nem... nem izgatott.
És ezzel ez a film is elfoglalhatja méltó helyét abban a nem túl dicső miliőben, amiben már ott tanyázik a Maze Runner vagy az Éhezők viadala, illetve a Burok.
Számomra egyformán rosszak ezek a tinifilmek. Nem tudok velük azonosulni, de valószínűleg nem azért mert nem vagyok tini, hanem mert bűnrosszak ezek a forgatókönyvek és a megvalósítás. 3 pont.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Én nagyon untam! Számomra ez egy képregény film volt.Sebezetlen és 1bites emberkékkel.
Vin Diesel olyat játszott a filmben mint De Niro csúcs formájában 😊. Szerintem gagyi volt a film.B kategória csak sok pénzel.
Ha az utóbbi Neeson opuszokhoz hasonlítom, akkor azoknál 1-2 fokkal jobb lett. Normálisabb történt, csak hát nem volt túlságosan érdekes. A vége a bérgyilkossal már felesleges volt szerintem. Ami igazán tetszett azok a városi zoomolós transitionök voltak. Bár azt is túl sokat használták.
Egynek elment
6/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
de légyszíves mellőzzük ezeket, addig is nézzetek utána az alapoknak, mire kijön a film lesz mit behozni
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Hollywood 100 milliós Harley Quinn:
RIP filmipar <#buck>#buck>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.07.12. 01:38:00
Batman ruhával kapcsolatban csak annyi tetszik benne, hogy robosztusabb felépítésű, viszont maga a ruha gagyinak tűnik azzal a "szövetes" mintával, meg a kis fülekkel. Meg az a Batman logo is olyan wait wut?
Tudom nem a Dark Knight-ot látjuk itt hanem egy más Batmant, de minden tekintetben az volt a legjobb Batman. Valahol sajnálom is, hogy nem azzal a világgal lett összehozva ez a film.
Ettől függetlenül biztosan jó lesz, én is nagyon várom már.
A film szorosan az előző részt folytatja, ott ahol azt abbahagyta, és van benne egy egész jópofa visszautalás is a korábbi történésekre. Sajnos a misztikum, egyrészt az első résznek köszönhetően, másrészt, mert minden kérdésre szinte azonnal az arcunkba tolták a választ, teljesen kiveszett. Ráadásul itt az eleje óta tudjuk a gonosz nevét, történelmét, ismerjük őt (egy-két apró csavar azért szerencsére volt vele kapcsolatban, de ez édes kevés).
A para faktor még gyengébb mint az első részben volt, köszönhetően az előbb említettnek, és annak, hogy az első részt is a gagyi irányba toló, de ott csak a végén megjelenő "szellemírtók", itt a film legeleje óta szerepelnek. Minek kell egy horror filmbe két Tom és Jerry karaktert bele erőszakolni?
Kár érte. A kamera kezelés is felemást. Egyrészt sok jelenetnél erősen észrevehetően javult, másrészt beraktam vagy 10 percnyi kézikamerás felvételt, aminek semmi keresni valója nem volt itt. Sem a történet sem az ijesztgetések nem követelték meg, konkrétan 1 db jelenetben használták ki.
Kár érte.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.07.12. 00:34:38
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
grebber #89962: kb az eddigi legjobb Batsuit, ami volt filmen.
Eddigi leggagyibb Batcumo mindközül (egyedül a sorozatban lévő lila kívülre vett alsógatyás volt csak gagyibb)