106840

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Isti005 #93264 Jól hangzik!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leírnád kérlek spoilerbe, hogy mi ez a Hangya átalakulásával? :) -
kutyakiki81 #93263 Amerika Kapitány : Polgárháború
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerencsére itt nem rombolnak le komplett várost, az akciók meglepően jók, és kemények. Ugyebár az effektek tökéletesek, erre eddig sem volt panasz, látvány, hangok nagyon rendben.
De egy kicsit úgy érzem ez Avengers 2.5 mert Amerika Kapitány eléggé a háttérbe szorul. Pókember jó lett, készül is az új film vele.
Fekete Párduc kemény ahogy kinéz, de az álarc alatt egy senki, meg hogy a faszomba lett belőle hipp-hopp szuperhős?
A Hangya NAGY átalakulása meg no komment. Ami még nem tetszett, az epikus nagy ütközetben, hogy mindenkinek volt ideje elsütni egy-egy vicces egysorost, az elég gatya.
A Stan Lee cameo állat :)
Az előzetesek után mást vártam, mert ez kicsit olyan mint a Batman és Superman, ahol azt hittem hogy kicsit többet esnek egymásnak a hősök. Itt is hasonló a helyzet.
Mindenesetre a Civil War az egyik legjobb Marvel film nálam. A hosszúsága (2 és fél óra)nem megy a film rovására, kemény, jól összerakott szuperhős film.
8,5/10 -
Rhonin7 #93262 Batman Vs Superman
Ezt a storyt hogy sikerült kitalálni??? kritikán aluli blődség
legjobb a tolószékes idióta meg az egész amerikai nép akik hálátlan barmok....megmentette az emberiséget Superman egymaga -
The Hateful Eight
hát ez rohadt jó volt, Walter Goggins zseniális volt most is, meg persze a többiek is és végre megint egy remek filmzene Morricone-tól:) -
Deadpool
Reynolds zseniálisat alakított, poénok az elsőtől az utolsó képkockáig ütöttek, a látvány, rendezés remek, a Rated R remek.
Jöjjön már a 2. rész / 10 -
[2014] - (imdb) - "Sang-eui-won" (The Royal Tailor) - 7/10
(2016.04.30) (128 perc, dél-koreai)
Az idős, életműve és kitartása révén hamarosan nemessé váló királyi szabó 3 uralkodót is kiszolgált, éppen ezért mestere a szakmájának, és a tőle elvárt nívónak, berögzült formáknak és színeknek. Egy az udvarhoz tartozó lakónegyedben dolgozó fiatal, tehetséges szabó megbolygatja ezt az idilli képet a férfiak és nők számára egyaránt készített extravagáns, bátran újító, lazább, kényelmesebb kreálmányaival. Amikor a szolgálók véletlenül majdnem megsemmisítik a fiatal király egyik nemes ruháját, a királyi szabó közli, hogy nem tudja határidőre elkészíteni az újabb ruhadarabot... az udvar egyik nemes ura azonban hirtelen ötlettől vezérelve beajánlja a Kong-Jint, aki bámulatosan ügyes és gyors, ha varrásról van szó. A hebehurgya fiatalember és az idős királyi szabó sorsa akkor pecsételődik meg, amikor megpillanthatja az őt hívató királynét...
Mindenekelőtt: Park Shin-Hye (a királynő) káprázatosan gyönyörű volt - a ruhaköltemények férfi szemmel is jól néztek ki (a lánykák tuti olvadozhatnak tőlük), a nők még jobban (még annak ellenére is, hogy humornak bedobtak egy kissé csúnyábbat is). Ami mellett nem szabad elmenni az a királyi szabó (Han Suk-Kyu) alakítása. Jól hozta az irigy, megbecsülésre sóvárgót, és közben az álmodozót, munkájáért rajongót.
//Park Shin-Hye
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.01. 09:26:45 -
[2015] - (imdb) - "Sado" (The Throne) - 6/10
(2016.04.25) (126 perc, dél-koreai)
Történelmi alapokon nyugvó film, a regnáló király, és a 2 éves kora óta trónörökösként nevelt, gyerekkort és szülői szeretetet nyíltan sosem kapott Sado hercegről, kinek tragikus sorsa lett, hogy apja által haljon meg.
A 6 pont nem azért járt, mert rossz film lenne - a megoldatlan konfliktus, a két férfi közti feszültség-fel-nem-oldása, és nézőként ebből fakadó fészkelődés miatt járt. Valójában, a reakció kiváltása miatt többet is érdemelne.
//rossz link javítva
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.01. 09:24:34 -
Marguerite - A tökéletlen hang 2015
Masszív társadalomkritika a film. Lenyűgöző volt amilyen kendőzetlenül bemutatta a 20-dik század eleji arisztokrata világ összes képmutatását és kétszínűségét. Adott egy középkorú grófnő aki énekes, és aki mellesleg komoly adományozója is különböző közhasznú szervezeknek, és rendszeresen ad "koncertet" saját sleppjének egy viszonylag szűk, gazdag arisztokrata rétegnek akik tapsviharral fogadják minden fellépését.
A baj csak az hogy a nő hangja olyan mint a kutya vonítása... összeszakad az ember dobhártyája annyira hamis és ordenáré... viszont inkább mindenki megalkuszik az elveiben és lefekszik a gazdagságnak és a presztizsnek, és nem hajlandók megmondani neki az igazat hogy mennyire nem neki való az énekesi pálya... inkább mosolyt erőltetnek az arcukra és asszisztálnak ehhez a hazugsághoz amiben a grófnő él hogy ő milyen jó énekes.
A férje inkább kiautózik a mezőre és ott várja meg míg véget ér a program majd mielőtt hazamegy összekeni olajjal a kezét hogy a neje azt higgye útközben lerobbant... és közben sűrű sóhajtozás közepette sajnálkozik hogy nem hallhatta a szuper előadást. Mindenki kétszínű, mindenki hazudik és mindenki álszentül pollkorrekt. Megy a körbenyalás, a hízelgés a képmutatás ezerrel... de azért a háta mögött röhögnek rajta mint a fakutya.
Aki bírja a kosztümös drámákat nézze meg, nem fog csalódni. Remek volt, sok-sok igazsággal és tanulsággal szolgáló film, és nem utolsósorban keményen leleplezi a képmutatást.
8/10 -
Engem érdekelt a film, csak mindig megfeledkeztem róla... most láttam valahol az utolsó pár mp et, és wut :::D gondoltam visszaolvasok itteni topiklakók miket írogattak róla... lehet inkább mégis kihagyom :/
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.30. 21:36:11 -
Ha rákeresel bizonyos oldalakon, hogy fekete haj, nagy mell, tuti kijön csomó találat... (és biztosan jó színésznők)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.30. 20:43:38 -
Nem értem egyesek mit akarnak itt :D
Mondjatok egy nagymellű nőt, akire ráillene Lara szerepe, és JÓ színésznő. -
hiper KOCKA #93253 R.E.M. 2016
A film emlékeztető volt arra, miért is nem bírom a magyar alkotások nagy részét. Egyrészt a színészi teljesítmény annyira kínos, mint a tornatermi öltözőben venni észre hogy a csajod bugyija van rajtad. Hamis gesztusok, nem odaillő érzelmek, erőltetettség... rengeteg negatívumot lehetne ennek a szutyoknak a számlájára írni.
A keret annyi, hogy ez egy magyar sci-fi (lenne) amelyben egy feltaláló gyerek (aki kb. 20 éves) feltalál egy telepatikus agyi analizáló gépet amivel mások álmaiba lehet belépni. Fasza. És ezt ő így egymaga kifejleszti. Ugyanmár, nem kell ide kormány által pénzelt laboratórium, meg tudósok hada, meg rengeteg kütyü... dehogyis... fogjál egy számítógép alaplapot, bazd bele egy kis fémbőröndbe, kössél rá egy telefonzsinórt és kész a világmegváltó csodatalálmány. Na elmentek...
Na most ha még vígjáték lenne... de nem az. Dráma sci-fi thriller besorolást kapott imdb-n és a film hangulata is komoly, darkos mint egy horrorban.
Ehhez a komolysághoz pedig egyáltalán nem illik az amilyen eszközökkel dolgoztak. Na és amikor a csávó belép az áldozat álmaiba: elkezd rángatózni mint egy idegbajos Parkinson-kóros és maga a lényeg egyszerűen kimarad... soha nem látjuk magát az álmot amibe emberünk belépett, hanem költséghatékony megoldással élve mikor felébred az ipse, elmondja milyen frankó volt és mekkora fun mások álmaiban tudatos szereplőként jelen lenni... mikor ezt 10-edjére játszották el már a monitorba akartam térdelni.
Egyszerűen bosszantó... egyetlen egyszer mutatta meg az álmot, de az is annyi volt hogy kábé semmivel sem lehetett megkülönböztetni a való élettől, egy lakótelep melletti játszótéren vigyorog a csávó a világba miközben körbefordul párszor a kamera. Ennyi az álom. Köszi...
De a legnagyobb vicc, hogy azokat akiknek be akarnak lépni az álmába be sem avatják hanem megvárják míg elalszanak, betörnek a házukba és a homlokukra teszik a telefonzsinór végére erősített tapadókorongot és még meg is lökik/ütögetik az alvókat hogy biztosan alszanak-e... hát aki erre nem ébredne fel az tuti narkoleksziás, és ezzel kvázi kockáztatják a lebukásukat és a börtönt.
De mikor egyikük véletlenül felébredt is, akkor sem veszi észre a homlokára erősített korongot és körben a fejére tekert zsinórt... hanem így megy ki wc-re utána visszafekszik aludni... na hát ilyen agyhalottakkal aztán könnyű... így nem buli. Semmi rizikó, semmi veszély... irdatlan bugyuta volt ez az egész és a vége is zavaros és értetlen volt. Egyébként megnéztem kemény 150 ezer forintból készült a film... minden meg van bocsátva... így elhiszem hogy nem telik lieáris gyorsítókra és hadronütközetőre, sem pofás effektekre, de az egész sztori kivitelezéséhez és normális színészkedéshez nem kellett volna 150 ezer forint sem csak agy... meg tehetség. Olyan dolgok amik itt csak álom.
0/10 -
Jó jó de azért ne Woody Allent castingolják már Rambo szerepére éted:D -
DantesHUN #93251 Aha. Azóta a videójátékban ami a film alapja volt egy reboot, és azóta Lara Croft nem egy óriáscsöcsű mutáns
Amúgy ja. Szerintem is csak a nagymellű nő ér valamit. Én dugtam már 100-as mellbőséggel megáldott nővel, szóval dekirálycsávó vagyok. -
Deadpool
Nekem nagyon bejött, kizárólag csak angolul érdemes nézni.
9.5/10 -
"What Japanese Think of Whitewashing (Ghost in the Shell, Death Note, Interview)"
-
The Revenant
Örülük, hogy DiCaprio megkapta az Oscar-t végre, csak kár hogy ezért a filmért...Hardy-nak itt jobban kijárt volna, ha csak ezt a filmet nézzük. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jolienak sincsenek hatalmas mellei. Megoldják pushuppal vagy hasonlóval... -
De minden éremnek van egy másik oldala. Rengeteg 60-as IQ-jú homo erectus is beül ezekre a filmekre. Nekik sorolhatod a nőci intellektuális jegyeit, leszarják... ők pont azokat a kvalitásokat díjazzák, amik a testi adottságokban merülnek ki. A bevétel meg elsődleges szempont, így nem hátrány ha nem olyan a csajszi mint a papírlap oldalnézetben. -
Külsőről volt szó, nem skillekről...
Ismétlem még egyszer, a karakter megalkotásánál fontos szempont volt a nőiesség kiemelése is.
Nem a "csöcs" miatt lesz jó egy TR film, de engem ez a csaj annyira emlékeztet Croftra, mint Sheldon Cooper Conanre. -
Valahogy nem érzem bántónak hogy nem csöcs méret alapján választanak színészt, hanem tehetség alapján.
Nekem tetszett az Angelina Jolie TR 1-2, ami amúgy jól le lett húzva szóval a csöcs önmagában még sem volt elegendő. Ha most csak a csöcs méret miatt kap majd negatívat akkor túléli a néző azt hiszem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.29. 21:57:03 -
"Kár, hogy a karaktert eleve úgy találták ki, hogy ezek legyenek a főjegyei."
Hogy mi? Tehat az, hogy egy fiatal csaj egzotikus helyekre latogat el, hihetetlenul akrobatikus, mestere a fegyvereknek, holt nyelveket olvas, intelligens, lexikalis tudasa hatalmas es meg a moralja is boven a jo fele huz (tehat egy noi Indy), na ez mind masodlagos, mert NAGYOK A MELLEI
Megint ez a gyoker tema megy itt. Nem erzitek, hogy szanalmas?
Egyszer azert sir mindenki, mert milyen szarok a hollywoodi nagykoltsegvetesu filmek. Amikore meg egy tehetseges szinesznot (tehat nem modellt, a kinezete miatt) szerzodtetknek egy filmre, ezzel tulajdonkeppen kijelentve, hogy komolyan veszik a temat, elojon egy iltyen abszolut sekelyes tema
Tenyleg csak annyit nem ertek, hogy egyesek hogyan kepesek gepelni, meg netezni agy nelkul -
Éééés tádáám: az sem lapos... -
Az a múlt. Már új széria van játékban is. -
Kár, hogy a karaktert eleve úgy találták ki, hogy ezek legyenek a főjegyei.
Bár a nagyobb probléma a csaj esetében, hogy még csak nem is szép. -
Ha fogy még 10 kilót elmehet kifutómodellnek. -
ROFL :D! -
Nincs azzal semmi gond hogy a fiatal Lara nem két csöcs és segg. Mintha azon múlna a film... -
Ja sajnos, ha beleraknák a filmbe poénból hogy megtalálja az új Lara a régi csontvázát egy barlangban már kész is lenne Jolie a szerepre.
-
Nyiri #93234 Jaj de jó teste volt ennek a nőnek. Most pedig mivé lett. Nem a korára értem. Van vagy 40 kiló :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.04.29. 17:01:39 -
Úgy látszik Hollywoodban nem mell méretben gondolkodnak:O o_O -
Na ennyit a Daisy Ridley-t akarom Larának, pedig sokan őt képzelték el a szerepre, ennek sincs melle szóval tök mindegy, színészkedni meg nem igen kell majd egy Tomb Raider filmben akármilyen tehetséges is a csaj.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár fos volt az előző két film, de akkor is Jolie az istennő.
-
Érthető. Az utóbbi másfél évben sikert halmozott sikerre. Nagyon berobbant a köztudatba a neve. -
Az új Lara Croft film főszereplője - Alicia Vikander... 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Formában van a csaj (test ügyileg) 
-
Szerintem egy nagy szar volt a film! -
bcrics #93227 The VVitch
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Röviden, A filmben vannak boszorkanyok es Thomasin a Fsz. Kiscsaj is azzá lesz a film végére.
Az úr kegyelmebol vala.
Meg lehet nezni a filmet de semmi extra.
Nem értem a dicshimnuszokat a filmről.
-
En is megneztem az evfordulo alkalmabol... Kar volt. -