1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • gombabácsi
    Saul fia
    Minden díjat megérdemelt, nagyon jó film. Először azt hittem rosszat szedtem le :P (de megveszem dvd-n mindenképp), mert fura volt a 4:3-as képarány, de rájöttem hogy ez ilyen, és ez is nagyon jó húzás volt a készítők részéről. Ahogy a kamerakezelés, a színészek, rendezés is. Néhol nagyon kicsit érezhető volt a magyar filmekre jellemző merev párbeszédek, viszont itt szerintem reálisan hatottak ezek is. Súlyos film, viszont a Jöjj és lásd c. ruszki film továbbra is számomra a legsúlyosabb háborús film marad.
    Azt, hogy miről szól a film, nos... ez már nehezebb dió. Igazából egyelőre azt kell mondjam hogy még nem teljesen értem...
    A tippem (ami talán totális tévedés):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha a sonderkommandósokban legalább annyi emberség maradt volna hogy LEGALÁBB a halottakat nem hagyják elégetni, több bizonyíték maradt volna. Erre utal a fényképezős jelenet is szerintem (amit először totálisan oda nem illőnek véltem).

Ja és már 3x megnéztem.
    10/10

London has fallen
    Ez a film nem tudta eldönteni hogy most realisztikus vagy szuper amcsi kommandós félbugyuta akciófilm-e. Éppen ezért 5/10.