[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem azért van herótom az ilyen nagy felhajtástól ezen filmek körül, mert úgy tálalják mindenhol, mintha csak és kizárólag ez az egy nép lett volna a legnagyobb vesztese az egész világégésnek és csakis közülük került volna deportálásra haláltáborba ember.
Aki mást mond vagy próbálja racionálisabban szemlélni a dolgot, az náci , rasszista és hasonlók.
Pedig kérdem én, a magyarok a gulagon a ruszki koncentrációs táborokban , nem ugyan ezt kapták? Törődik is velünk valaki a nagy világban ha ez meg van említve, vagy csak , hogy a 2/3-át az országnak elvették, mikor nem mi kezdtük a háborút, de még is mi bűnhődtünk mindenki helyett?
Úgyhogy én ezek miatt ignorálom az ilyen filmeket és ezért van tele a hócipőm, hogy még 60 év után is folyamatosan ezt szajkózzák, hogy nekik milyen rossz akkor és ,hogy azért vannak így ahogy most. Hagyjuk már ezt , elmúlt? igen,szörnyű volt? igen. Más nemzetet is érintett? igen.