1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DantesHUN
    Szóval, nyilván az nem érv, hogy de Oscart-t kapott. Sem az ,hogy milyen szakmai díjakat kapott. Ettől még vagy tetszik valakinek, vagy nem.
    De.
    Nulla/10? Ne vicceljünk már. Túlzás. Persze, tehát semmit sem ér, világ valaha készült legrosszabb értékelhetetlen filmje...ezt jelenti a 0/10, hogy annyira szar, hogy ennél csak jobb filmek vannak. Ostobaság.

Ja, és persze, hát igenis van egy erős negatív prekoncepció sokakban a filmmel kapcsolatban hiszen ZSIDÓK! vannak benne. Ezt felesleges tagadni.

Aztán, a film nem egy szórakoztató alkotás, nem is annak szánták. Nem egy háborús mozi. Még csak nem is olyan , mint sok más hasonló témát feldolgoztató film, hogy jaj de tényleg legyen benne nagyon érzelmes és szomorú jelenet. Tehát nem filléres hatásvadász
    könnycsorgató jeleneteket használ. Azért azt nem ártana tudni. Nyilván nem való mindenkinek, és nyilván nem is fog tetszeni mindenkinek. De nulla pont? Ez blőd ostobaság.

Mintahogy téma választásba belekötni...és milyen érdekes, mindenki akinek nem tetszik a Saul fia, erősködik ,hogy áh neki semmi baja a zsidókkal, de miért szidókról szól? Ha semmi bajod a zsidókkal, miért baj hogy zsidókról szól?
    Ez pont olyan: mint hogy miért van néger X filmben? Semmi bajom a négerekkel de legyen néger. Ha semmi bajod a négerekkel, akkor miért ne lehetne?
    De ügye úgy szokott ez hangzani: nem vagyok rasszista de...és a de után a nemrasszista kifejti hogy miért utál mindenkit az echte árja fehér fajon kívül.

Persze, én megértem ha valaki nem kíváncsi egy holokauszt filmre, de akkor ne nézze meg. Fogadjuk el ,hogy nem mindenkit érdekel ez a téma, de téma választásba ne kössünk bele.