1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Banszien
    Hmm, érdekes kérdés ez. Manapság annyira be van mindenki kategorizálva, hogy kb valaki vagy feminista vagy szexista. Ha elfogadsz egy női főszereplőt, akkor biztos azt akarod hogy a nők uralják a világot, ha bármi ellenvetésed van ellene, akkor már biztos a konyhába akarod rugdosni őket, hogy szendvicset csináljanak. Férfi és női szereplők mellett és ellen is vannak érvek. Személyfüggő. Szerintem attól a ténytől, hogy nő a főszereplő nem lesz feminista a film. Ha jól van megírva és eljátszva a karakter, akkor nincs vele gond. Ne az legyen a normális, hogy egy főszereplő az férfi, és ha ettől eltérünk akkor az máris feminista vonal. Nem kell túlzásokba esni. Személy szerint én Rey-t is szerettem az ébredő erőben, de egyetértek, szívesen láttam volna sokkal többet pl Poe-ból, és remélem a VIII-ban ezt meg is kapjuk.