106839
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
  • DantesHUN
    Az ébredő erőben a lihegő néger is nő volt?
  • xido
    1.14nél aktuális igazán :)

• Kongy
    Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy már megint női főhős van, mint az Ébredő Erőben is :)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.04.07. 23:49:15
  • Tikal #92979
    Mindenki egyenlő, a buzik is, de ettől még ne tolják a pofámba őket :)
  • repvez
    Sőt olvastam olyat is, hogy Poe buzi (bocs az érzékeny lelküektől) a következő részekből kiderül majd.Az a baj, hogy mindenhol nyomatják ezt a liberáns szarságokat, hogy mindenki egyenlő, meg toleráns
  • Tikal #92977
    Finn... talán, na de Poe? volt vagy három sora az egész filmben. Mellékszereplő. A másik filmben is van egy nő. aki főszereplő, meg egy rakás másik csávó akiket nem mutattak, vagyis nem annyira mint a nőt, aki nyilvánvalóan a FŐszereplő.

Vagy szerinted Luke és Han Solo csak annyit szerepeltek mint mondjuk Poe? Majd megkérdem mennyire akar unokaöcsém egy ziháló rohamosztagos lenni... biztos nagyon :)
    ( persze később lehet még Finn-ből nagy hős, de most még semmi )
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.04.07. 23:05:09
  • LasDen #92976
    Szerintem most van egy Rey, egy Finn meg egy Poe Dameron. Meg egy másik nő egy másik filmben egy rakás másik csávóval...
  • Tikal #92975
    Nem bai, de ez már a második Star Wars film így... azért azt ne felejtsd el, hogy mikor mi kölkök voltunk akkor nekünk volt egy Luke meg egy Han Solo meg Leila... most meg van két kis csaj. Szóval az unokaöcsémnek majd két kiscsaj lesz a "példaképe"? :) És ez most pont a Disney-től jön, holott nekik kéne ezt a legjobban tudni.
  • BoneDragon
  • LasDen #92973
    Egy előzetes szinkronja vagy felirata kis v semmilyen mértékben tükrözi a végső verziót. És mivel a hivatalos felirat nagyjából megegyezik a szinkron szövegkönyvével, így nyugodtan ajánlom. Nem volt semmi baj a magyar szöveggel...
  • BoneDragon
    Van aki innen feliratosan látta a Batman v Supermant? Mennyire gáz a felirat? Láttam feliratos trailert most, de elég meh, remélem végleges nem ilyen... Valaki nyugtasson meg!
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem, amúgy, még akár jót is tehet ez a női vonal - valamiképp... 20-50 év múlva majd kiderül, amikor a Star Wars 32-től visszanéznek majd a rajongók :))
  • LasDen #92970
    Csak a Lucasfilm elnöke nő, Kathleen Kennedy... de ő meg eddigi pályafutása alapján nem tűnik feministának
  • IMYke2.0.0.0
    Nem volna baj, hogy nő a főszereplő - szeretjük őket -, de azzal egyet kell értsek: túl sok lett ez így hirtelen.
    Mintha a Walt Disney elnöke nő lenne, és mondjuk mellé még vaskalapos feminista is.

//De nem nő, és nem feminista.
  • Jim Morrison
    Aljas nyolcas
    Zsivány egyes
  • LasDen #92967
    nem értem miért baj, hogy egy nő a főszereplő?
  • Tikal #92966
    Nem értem miért megint egy csaj a főszereplő... egy kicsit túlzásba viszik már ezt a női badass karakter vonalat.
  • repvez
    Pedig már gyülekezik a force belé :P
  • Totti5
    Adja.
  • LasDen #92963
    Nem hiszem. Disney figyel erre, azért is söpörték el a kibővített univerzumot..... elméletben
  • IMYke2.0.0.0
    Csak ne hangozzék el a csajszi közelében a Force szó... mert akkor lesz hadd-el-hadd... Jedi lesz hirtelen.
  • LasDen #92961
    A többség hasra van esve tőle, engem azért annyira nem varázsolt el. Fokozni nem fokozta a várakozást, de nem is ábrándultam ki belőle. Jónak ígérkezik, ennyi....
  • repvez
    Eddig tetszetős, realisztikus, testközeli a megvalósítás
  • cobol
    Forsaken. 3/10

Elég gagyi TV film!
  • DantesHUN
    Szóval ez ilyen összeesküvés? A gyíkemberek is benne vannak?
  • IMYke2.0.0.0
    [2016] - (imdb) - "The Trust" - 5/10
    (2016.04.06) (92 perc, amerikai)

Nicolas Cage, Elijah Wood, mint zsaruk elkezdenek valami rosszban sántikálni, amikor helyi drog dílerek raktárára bukkannak.
    Minden mást a filmből.
  • karajjj
  • hiper KOCKA
    A nyomorult marketing nem hagyja békén a hősöket sem... az ő nívójukat is le kell nyomni és őket is be kell vonni ebbe az esztétikátlan menetelésbe aminek a fő célja ezekkel a gejl egészségtelen szarokkal tömni a társadalmat. A sok kólaivás a mekis gyorskaják szépen felhízlalják a népet ami által újabb fogyasztási cikkeket gerjesztenek, újabb dollármilliókat pakolva a mohó reklámgyárosok számláira. Mert egy elhízott, alapvetően egészségtelen kajákkal tömött mukinak könnyebben el lehet passzolni a zsírégető cuccokat, az étrendkiegészítőket, zöldteákat és a fitnessz temékeket.
    A rossz táplálkozás miatt szív-és érrendszeri betegségben küszködők nagyban kedveznek a tisztességtelen gyógyszerlobbinak ami így tömheti a tablettáival a megbetegedett emberek gyomrát újabb és újabb szépen csengő pengőktől szabadítva meg őket.
    A reklámiparnak nem kellennek a testükkel elégedett egészséges emberek, mert nekik nem lehet eladni semmit. Így működik ez az etikátlan biznisz, úgyhogy hatalmas diszlájk erre a reklámra.
  • CalebJoe
    Sok gyereket meg lehet győzni Hulk-al meg Ant-Man-nel hogy igya ezt a szart, hagy dagadjon az amcsik tokája még jobban.

• Kongy
    Hát ahogy vesszük...
  • Synchronous
    Ő pasi? Sőt, egyáltalán ember...?
  • RatBaG #92951
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    toka kerülete, zsírcsüngési index, stb.
  • Kongy
    Molnár Krisztián
  • DantesHUN
    Mutass egy ilyen pasit...nem mintha annyira szeretnék ilyen férfiakat nézni, de kíváncsi lettem, ez hogy néz ki?
  • IMYke2.0.0.0
    [2010] - (imdb) - "Kimi ni Todoke" - 7/10
    (2016.04.05) (123 perc, japán)

Kivételesen az eredeti anime-sorozatot még nem láttam, előbb ezt néztem meg.
    Egy dolog biztos, Tabe Mikako jól játszotta a csendes, szinte már félős főszereplőt, és mellesleg jól is néz ki [hát még 27 évesen].
    A sztori a "szokásos" japán iskolás-szerelmes téma, csak most a főszereplő lány, és a nevét a Ringubeli lányhoz hasonló tekintete miatt Sadakónak ejtik, a helyes Sawako helyett.

Sorszerű, hogy ez a tekintet félelmet kelt mindenkiben, de mindig akadnak kivételek - ez most egy nyíltszívű, kedves fiú és pár lány képében jelenik meg a történetben.

Az animét majd egyszer.
  • IMYke2.0.0.0
    "Namostan: SZERINTEM, pl. a 90A méret tartozhat akár egy testes pasihoz is..."

Nyilván, hogyha az egy transznemű és melltartó kell neki...
  • Mentol
    OFF

A melltartó méretezés rejtett titkai: a betű előtti szám jelenti a mellkas körméretét a mell alatt. A betű pedig a körmérethez viszonyított eltérést, azaz a mell nagyságát.
    Namostan: SZERINTEM, pl. a 90A méret tartozhat akár egy testes pasihoz is...

ON
  • IMYke2.0.0.0
    Ronda Rousey - Height-weight-body Statistics

Tökéletesen arányos:

Measurements
    35-25-34 in or 89-63.5-86 cm

//Bra Size: 34A
    korábbi link szerint: 75-ös melltartója van
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.06. 15:33:10
  • Mentol
    OFF

Jópofa, vagy inkább fejlődőképes.
    De az egész thread a MELL-ből indult, szóval lehet, hogy izmos a CsodaNő(mint ahogy RR is a képeden), csak éppen nem arányos mellesleg.
    Itt arra gondolok, hogy a #92941-ben látható hölgy is fittnek látszik, csak a testéhez/fejéhez képest kicsinek tűnik a melle.

ON