Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom már azt is elfelejtetted mit akartak vele ott csinálni, mit csináltak a foglyaikkal ezek a jó emberek a jóságos Immortan Joe felügyelete alatt 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Micsoda gonoszság, ne röhögtess már. rajta kivül még Mad Max is gonoszabb dolgokat művelt a filmben.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Egyébként soha nem a "bazdmegelés" vicces.
SPOILER
Az "Ott a Duna Temesvárig bazmeg"-ben sem a bazmeg a vicces, az csak a szubkultúrájának a velejárója. A gáz az lenne ha Tyson mondjuk Grétsy László stílusában szólalna meg. 😉
A sorozat részei inkább élvezhetőek.
Teszem azt mindenki más kinyirt mindenkit akit csak lehetett, miközben a főgonosz, csak megakarta menteni az asszonyait és gyerekét, mintha a szerepek felcserélődtek volna.
Ez vicces volt... hogy ezek mennyire degeneráltak. 😄 Főleg Patrik. Tetszett ahogy a rajzfilmvilág ötvözve lett egy filmben a valódival. Bár ez a műfaj nem újkeletű, de szórakoztató volt a maga együgyűségével. Elviselnék egy folytatást is.
7/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
5/10
Azt hittem olyan lesz mint az előző részek,de nem.Inkább már-már vígjáték volt a film,én röhögtem párszor.Ez a rész nem undorító,úgy nézzétek meg 😊
tőlük nem tudom mit vársz
az ilyen cikkeknél fel kell tolni az egeret a jobb felső sarokba, ahhoz a kis emblémához, és katt
De szép bauxit, honnan van?
Arról pedig még meg sem nyilvanult, hogy a fene nagy főgonosz a filmben, még csak nem is volt gonosz. A legszörnyübb gaztette a filmben az volt, hogy elmormolta, a kamionos jelenetnél, hogy "középszerű".
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"a pisztácia kifogyott, csokoládé nem is vót"
"akkor mondjuk legyen egy kicsi mindből... tutti-frutti, karamell, vanília, rumos dió és kávé"
<#vigyor1>#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.06.01. 18:01:53
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
ez legalább filmes utalás volt 😄
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nyilván nem ment át neked az, hogy ironizáltam, már az elejétől - sajnálom, de erről nem tehetek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Próbálok nem vitatkozni veled, pláne nem offolni, mert tudom, hogyan állnál hozzá, csak x évnyi fórum olvasgatás után már nagyon unalmas az ehhez hasonló tradícióval való találkozás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Eastwood apánk pár órája lett 85 éves, még sok-sok évig legyen köztünk egészségben, békességben, nyugalomban, és mindenféle filmstúdiótól távol. Méltósággal maga mögött tudhat egy nagyszerű karriert, nincs már mit bizonyítania, most a felismerés kora jön, hogy itt az ideje befejezni. A filmjei most már pont olyanok, mint egy 85 évet megélt öregember, sok évnyi rutin és tapasztalat áll mögötte, de a keze már remeg, az elméje zavaros, erőtlen, és izzadtságszagú.
Ez is egy unalmasan vázolt, gyengén megrendezett film volt, pedig semmi újat nem vitt a műfajba, így elég lett volna ha legalább azokhoz az eszközökhöz nyúl, ami minden esetben működhet ezeknél a filmeknél. Kár érte...
Most néztem meg kb 5 órája, de most hogy le akartam írni mit láttam, 1 percig gondolkodtam, hogy mit is néztem meg ma első filmnek.. ennyire jellegtelen volt. Mondhatnám, hogy jó volt Schwarzit ilyen sezrepben is látni, de igazából nem láttuk. Az egész filmben egy-két, néha könnyes szemű arccal láttuk, szerintem többet ült mély szomorúságban, mint amennyit beszélt. A kislány vitte valamennyire a filmet a karakterével, bár valljuk be, néha a kezébe adtuk volna a megtöltött puskát, hogy csináljon már valamit. A történet drámai és megható akar lenni, de minden része ezerszer látott. Ráadásul nagyon rossz a ritmusa, a zenéje (hiánya). A klissés mellék karakterek már hiányoztak is volna, annyira középszerű volt az egész.
Kár érte, pedig egész ötletes zombi film dráma lehetett volna belőle.
Ex Machina
Vérbeli scifi. Nem a Star Trekkes féléből, hanem Asimov legjobbjait idézi. És bár látványos, nem erre tették a hangsúlyt. Lényegében egy három szereplős kamaradarab, mely a mesterséges intelligencia kérdés körét járja körbe, kellemes mini filozófálgatások között. Mindhárom karakter eredeti volt, kaptunk egy kellemes csavart, és egy erőteljes hangulatot. Egy percét se untam (mondjuk egész rövid is volt), bár a befejezése ennek se volt földbe döngölő.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!