1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    Batman v Superman

Sokan hülyének néznek, de én szeretem Snyder által kreált látványvilágot, vállalom. Igen, szűrők, lassítások, parasztvakítások, de van egy következetes stílusa és sokkal jobban hozza a comic hangulatot, mint bármelyik Marvel adaptáció. És ez a sötét de kissé realista hangulat, szerintem brutáljó, Batman bevadulása borzongató.
    Na, most a forgatókönyvet már kevésbé tudom dicsérni következetességgel. A film első másfél órája sokszor unalmas. Hiába vannak rövid jelenetek, hiába van feszesebre vágva, hiába segítenek rá egy-egy rövidebb akcióval, valahogy nem épül fel normálisan, hiányzik a harmónia. Olyan, mintha random lennének összevagdosva, összehajigálva a jelenetek, és csak épp arra ügyeltek volna, hogy legyen benne időrendiség. Emlékszem, pont ez volt a bajom a Jupiter felemelkedésével. Ugyanezt a mindenbe belekapós, kaotikus történetvezetést tapasztaltam ott is. Emellett egyszerűen felháborító, hogy Batmannek (nem Bruce-nak) , a nagy összecsapásig másfél óra alatt mindössze egy jelenete van. Leszámítva a felbukkanást, ami nagyon hangulatosra sikerült. És hát Supermannel is hasonló a helyzet. Néha megmutatják, ahogy teszi a dolgát, szokásos módon tét nélkül, de súlytalan a jelenléte. Luthor pozitív csalódás. Ripacsabbra számítottam, de tulajdonképpen egész elfogadható volt a játéka, sőt sokszor még vicces is.
    Az utolsó 40 perc, és a nagy összecsapás egyéttelműen szépít, de sajnos marad a keserű szájíz. Úgy voltam vele, hogy ha a MoS szintjét hozza, akkor én már boldog leszek. Legnagyobb jóindulattal is csak hasonlónak tudom megítélni, de jobbnak semmikép.

6/10