1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    miért hitették el ezt Reyről? Pl. ismerősöm (nő) felhozta pozitívumnak, hogy a Jakkun is kapott pofonokat a "banditáktól", nem csak úgy hurr-durr leverte őket.

vagy arra gondolsz hogy leverte Kylo Rent a végén? A csávó bekapott egy VUKI BOWCASTER LÖVÉST az oldalába! És még harcolt utána! Pedig a film során 2 jelenetben is a szánkba rágták, hogy az bizony kurva halálos (amikor Han elkérte Csuvitól pl.)

Nekem jobban bejött mint az előzménytrilógia. Gondolj egy random harci jelenetre az I-III-ból, tök messziről láthatjuk a harcokat, stb, tök steril volt minden fight szinte. Itt pedig az arcodba volt tolva minden fegyver és harc, súlyosan csattogtak a fénykardok stb.

Kylo Ren pedig egy tanonc, tuti hogy megerősödve tér vissza majd a következő részben. Nekem pl. az is bejött, hogy sebezhető, mentálisan nem egész fiatal srác...

Egyedül a "Halálbolygó" koncepció nem jött be nekem, de a filmet 3x láttam a moziban. Ez SW fanoktól, SW fanoknak készült.

Szerintem