1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    The Big Short - A Nagy Dobas (2015)

Hu, hat meg egy nappal a megnezese utan is hatasa alatt vagyok a filmnek, iszonyu jo lett. Milimetere pontosan jol mutatjak be a valsag okait, nem is olyan reg tanultam errol, es valoban igy volt minden. Mind a pszichologiai, mind a penzugyi hatteret jol elmagyarazzak. Gyakorlatilag egy oktatofilm.
    Emellett vegig feszult, izgalmas es tanulsagos, es nem mellesleg vicces:) Izleses film lett, nem egyszerusitettek le, nem bagatelizaltak el hogy ez a jo es a rossz harca lenne, mert nem is az. Nem fekete-feher, mindenki a szurke egy arnyalata.
    A film elott feltem tole, hogy a film fohoseit allitjak be rossznak, akik a nyereszkedessel bedontik a rendszert, de nem. A valosagnak megfeleloen ok a megoldast kinaljak. Egy megallithatatlan, mar mozgo lavinat mar nem lehet megallitani, az egyetlen megoldas minel hamarabb kipukkantani a penzugyi lufit mert minel tovabb fujodik annal nagyobbat robban.

Erdemes otthon megegyszer megnezni, meg-meg allitani a filmet a magyarazatoknal es vegiggondolni oket a megertes erdekeben.

10/10
    Nalam az ev filmje, egyetlen masik filmnek sem kerultem ennyire a hatasa ala.