1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #92589
    Lehet szidni a tv-t, de azért lehet találni jó dolgokat ott is. Most mea culpázok egyet...kettőt...

Tolvajok városa

Anno mikor kijött nem túlságosan érdekelt. El is aludtam rajta szóval nem tartottam sokra a filmet a nagy éljenzés ellenére sem. Aztán tegnap előtt volt tv-ben, hát megnéztem. És meg kell mondanom, hogy pozitívan csalódtam. Nem volt ez olyan rossz film, mint azt én eddig gondoltam. Jó, a sztori nem eget verő, de a karakterekkel együtt elviszi a filmet. Mondjuk én valamiért úgy emlékeztem, hogy Affleck tesó is benne van.

Tintin kalandjai

Mikor először láttam az előzetest, akkor nem tetszett a CG, pedig a Weta nagyot alkotott ezzel. Sokáig kimaradt a film a rossz érzések miatt, de szerencsére most pótlásra került. Fantasztikus munkát végeztek az animátorok és a mo-cap is. Néha már-már valóságos volt. A karakterek pedig igazán autentikusak voltak. Bár nem vagyok szakértője, de azért gyerekként láttam sok Tintin rajzfilmet és itt mindenkit hűen adtak vissza. És a kaland is fantasztikus volt. A végén a városi üldözés az teljesen megvett, rég láttam már ilyen jót. A kamera kezelés is tetszett alatta, de csak most jöttem rá miért. Mert nincs esztelen rángatás, csak siklik a kamera az eseményekkel, míg néha mintha csak a kamera elé úsznának be az események. De ilyen rendezővel és ilyen írókkal, mint Moffat, Wright v Cornish, nem is lehet hibázni. Remélem a folytatás tényleg összejön. Jacksonban is bízom, hogy jót csinál...

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.03.05. 14:23:21