1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • bexinho
    Kicsit csajos-filmezősre fogtam a vasárnap délutánt párommal. Ez volt a termés:

Carol

Nagyon jó pontokat kapott Metacritic-en, és IMDB-n sem áll rosszul. Gondoltam teszek vele egy próbát a párommal karöltve, bár bevallom őszintén, engem a leírás alapján nem hozott lázba a film annak ellenére, hogy kifejezetten kedvelem Cate Blanchett-et. A film felénél én már ki akartam kapcsolni, annyira semmilyen volt az egész, de végigszenvedtem a másik felét. Lehet velem volt a gond, de ez szerintem borzalmasan semmitmondó volt.

2/10 (nagyon ritkán adok ennyit, és csak azért 2 pont, mert végignéztem)

Brooklyn

Na ez viszont sokkal jobban lekötött, mert volt eleje, közepe, vége. A történetből fakadóan ugyan, de nagyon ellenszenves lett az ír csaj a végére.

SPOILER
    Nem értettem, hogy mitől vett 180 fokos fordulatot az ír csaj felfogása, miután a volt munkaadója (bolt tulajdonos hölgy) elmondta neki, hogy mindent tud róla. Ezt követően már nagy szerelméhez akart visszatérni Amerikába, hogy ő mennyire szereti. Közben az előző pár napban (hétben) még csak válaszolni se akart az olasz Máriónak. Mindegy. Női logika.

Ettől függetlenül szerintem kellemes film volt vasárnap kora délutánra.

7/10