106839
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hiper KOCKA
    csak a medve
  • Bokafix2
    DiCaprio kap-e Oszkárt...?
  • DantszEE
    Az a gáz, hogy a legutóbbi, Aaron Eckhartos gáz verzió elvette az emberek kedvét, és el is csépelte a témát.
  • Shep
    Igen, és ehhez képest szépen megbukott, pedig sokkal gyengébb filmek is jóval többet összekalapoznak.
  • LasDen #92458
    Azért az az abszolút csúcs egy kicsit így csalóka. Tény, GYU minden jelölését besöpörte, de ezzel együtt is csak megosztva a legjobb a Titanic-kal és Ben Hurral.
  • DantszEE
    Mi is ma néztük épp. Egyszeri filmnek érdekes volt. Néhol meg is mosolyogtatott. (Égi áldás.:D)
    De McAvoy jól megszokott játékát, Radcliffe egyre jobb játékát, és az első teremtményt leszámítva, sok erősséget nem tudhat magának a film. Prometheus is olyan semmilyen volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Amit az Oscarról...

Idei Málna díj:

//Másodiknál a képlopó progi hibázott - ezért vannak az ismétlődések.
    Eredeti: http://www.portfolio.hu
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.02.28. 19:30:49
  • Kongy
    Esélytelen, hogy megnézem azt a filmet. :D Egy trailert láttam belőle, az bőven elég is volt. Már azt is nehéz volt végignézni, milyen lehet akkor a film...
  • Selminar
    Victor Frankenstein

Jóféle, remek játék, nagyszerű korrajz, érdekes kérdések, végig lekötött!

Csak ajánlani tudom!
  • LasDen #92453
    Pont hogy abban a filmben még ő volt az egyetlen felüdülés....
  • Tikal #92452
    hát arról nem csak ő tehet, az egy olyan fos film volt, hogy nem csoda...
  • Prof William
    Ekkora Eddie Redmayne diadalmenet után ajánlom befejezésként a Jupiter Acendinget.

Ott élete legrosszabb alakítását nyújtja. :)
  • Kongy
    A dán lány

Eddie Redmayne zseniális. Komolyan olyan volt a film, mint egy one man show, hihetetlen ez a csávó. Nem lepne meg, ha idén is elvinné az Oscart. DiCaprio-t imádom, de szerintem Redmayne tízszer jobbat alakított ebben a filmben. Maga a film helyenként kicsit vontatott volt nekem, de összességében nem volt vele gond. Sőt még el is gondolkodtatott helyenként. És a buzulást sem vitték túlzásba, szóval aki emiatt maradna távol a filmtől, annak mondom, hogy ne tegye! Egy Trónok harcában jóval több "buzulás" van. :) 7/10

A mindenség elmélete

A dán lány után gyorsan pótoltam Redmayne tavalyi Oscar-díjas filmjét, és azt kell, hogy mondjam ez abszolút megérdemelt. Ismét csak félelmeteset alakít. Kicsit néha itt is az volt az érzésem, mint a dán lány esetében. Vontatott helyenként, és ami nem tetszett az az, hogy Steven Hawking személyiségéről nem igazán tudunk meg sokat. Illetve a gondolatairól is csak éppen hogy pár dolgot. Sokkal jobban fókuszál a film a szerelmi szálra, és Hawking feleségével való kapcsolatra, illetve hogy az hogyan alakult a betegség elhatalmasodásával. Nem semmi egy ilyen szerepet eljátszani. Nekem ez vitte fel a film értékét. 7/10
  • dartonite
    Nincs mit :)
  • mulli1986
    Ez az, köszi! :)
  • Zoli007
    The big short: 8/10
  • dartonite
    http://www.imdb.com/title/tt1046163/?ref_=nv_sr_2

Dane Cook oriasi, erre a filmre azert emlekszem :)
  • mulli1986
    Sziasztok! Keresek egy filmet. Ilyen romantikus vígjáték. Film úgy kezdődik, hogy egy csaj valami jóképű de bunkó faszival megy randira és a csávó hülyére szopatja a csajt, erre a randi után a csaj annak a csávónak a kezébe rohan, aki azért bérelte fel ezt a bunkó csávót hogy ezt csinálja a csajjal és hozzá meneküljön. Aztán megtetszik neki az egyik csaj akit el kéne űznie magától. Legalábbis így rémlik. Válaszokat köszi!
  • Kandurex
    Deadpool

Üdítően szabad volt, de több ütős poént is elbírt volna.

Jó volt / 6.5-7.0
  • RatBaG #92443
  • LasDen #92442
    Nem. Csak "Rated Zs"
  • Jim Morrison
    még nem láttam
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de biztos vagyok benne
  • morcosqtya
    Trükkös kérdés:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Saul fia az akkor egy "ZS" kategóriás film? ...
  • LasDen #92439
    A kötéltáncos

Kicsit hosszú volt a felvezetés, ami néhol unalomba is átcsapott, de a "heist" és maga az előadás kielégítő payoff volt a végén, hogy feledtesse ezeket. A narrálás és annak előadásmódja is igen megkapó volt. Egy korrekt film volt.

6-7/10
  • IMYke2.0.0.0
    Én mondjuk nem emlékszem olyasmire, hogy "összerúgtuk" volna a port vele - ráadásul, még egy generációsak is vagyunk.
  • DantszEE
    Én is jókat szórakozok Gombabán. Egyesekkel ellentétben ő legalább viccesen köt bele mindenkibe.:D
  • Tikal #92436
    nincs is ezzel semmi gond, de az ilyen emberek azért le is tettek valamit, nem csak puffogtatták az unalmas frázisokat...
  • UUUU
    Az meglehet, hogy ilyen is van, de nem egy feltalalora,felfedezore is rasutottek mar az eretnekseget, vagy hogy o az orult es kizart , hogy igaza van, mert a csordaszellemnek van igaza. ;)
  • bexinho
    Pedig egyedülálló film. Most nem is nagyon tudok olyan AAA filmet mondani, ami ennyire igyekezet volna realisztikusan, és persze némi filmes fantáziával megmutatni magát ebben a témakörben. Mondjuk nekem a Gravitáció is benne van a top filmek között, de ugye az megint más kategória.
  • Mentol
    OFF
    Úgy látom, meg kéne néznem másodjára is ezt az Interstellar című filmet, mert nekem szinte semmi nem maradt meg belőle.
    Ha már itt tartunk, nem úgy, mint pl.az Avatar esetén.
    ON
  • bexinho
    Room

Nagyon jó film volt. Mind történetvezetésben, mind színészi játékban (különösképp a kis srácé). Kifejezetten tetszett, hogy a film más szemszögből próbálta bemutatni ezt a szörnyű jelenséget, mint azt az eddigi ilyen témájú filmek. Durva részek nem voltak benne, inkább nyomasztó hangulata volt az első felének. Mindenesetre mindent kihozott a film ebből a témából, amit lehet.

9/10
  • Synchronous
    Ismered a viccet mikor az autós rádiójában bemondják hogy egy őrült idióta a forgalommal szemben halad. Mire a söfőr: "Mit egy, száz!"
  • Tikal #92430
    az volt, de már unalmas :)
  • MrAndree
    Nyugi, mindig ezt csinálja. Szerintem szórakoztató. :)
  • ElNano
    Ember, te jobban tudod, mint Kip Thorne???? Te ki vagy hozzá képest tudásban? kovácspistike, ugye??? Ülj már le...
  • Dynamic
    Oda se neki. Gombának, ennek az igazi egyéniségnek, akkor van erekciója, ha el tudja sütni "csordaszellem" szófordulatot. Direkt keresi az alkalmat, és igen gyakran teszi.
  • gombabácsi
    hát én lem-en, bradbury-n, dick-en nőttem fel (43 vagyok), úgyhogy megnyugtatlak, hogy értettem a filmet. sajnos még a tudományos része is rossz volt...
  • LasDen #92425
    te mocskos buzi....
  • gombabácsi
    "tudjuk, mindig annak van igaza akinek nem tetszik az ami a többségnek"

nem, valójában pontosan azt próbálja a csordaszellem keresztülvinni a netes fórumokon keresztül, hogy mindig a többségnek van igaza.

olyan ez mint amikor mindenkire rásütik hogy látens homoszexuális, aki kritizálni merészeli a homoszexet
  • ElNano
    Nem hiszem, hogy mindenkire kötelező érvénnyel lett kijelentve, hogy a Csillagok között márpedig "gigajó" film. Van, akinek tetszik, van akinek nem. Engem pl. több okból is meg tudott fogni. Egyrészt sci-fi fan vagyok és minden ilyen film egy falat kenyér ebben a sci-fi mentes korszakban. Nem, a Marvel és SW filmek nem sci-fik. Másrészt imádom az ilyen nagy volumenű sztorikat. Nagyon érdekelnek a kozmosz rejtélyei. Harmadrészt érzelmi vonalon is elkapott, lévén van egy lányom, akivel elég erős a kötelék közöttünk, tehát tökéletesen át tudtam érezni a főhős tragédiáját. Negyedrészt iszonyat komoly jelenetek vannak benne. Ötödrészt: Képes voltam megérteni a film minden aspektusát. :D Ha neked nem jött be, hát na, van ez így.