[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A dán lány
Eddie Redmayne zseniális. Komolyan olyan volt a film, mint egy one man show, hihetetlen ez a csávó. Nem lepne meg, ha idén is elvinné az Oscart. DiCaprio-t imádom, de szerintem Redmayne tízszer jobbat alakított ebben a filmben. Maga a film helyenként kicsit vontatott volt nekem, de összességében nem volt vele gond. Sőt még el is gondolkodtatott helyenként. És a buzulást sem vitték túlzásba, szóval aki emiatt maradna távol a filmtől, annak mondom, hogy ne tegye! Egy Trónok harcában jóval több "buzulás" van. :) 7/10
A mindenség elmélete
A dán lány után gyorsan pótoltam Redmayne tavalyi Oscar-díjas filmjét, és azt kell, hogy mondjam ez abszolút megérdemelt. Ismét csak félelmeteset alakít. Kicsit néha itt is az volt az érzésem, mint a dán lány esetében. Vontatott helyenként, és ami nem tetszett az az, hogy Steven Hawking személyiségéről nem igazán tudunk meg sokat. Illetve a gondolatairól is csak éppen hogy pár dolgot. Sokkal jobban fókuszál a film a szerelmi szálra, és Hawking feleségével való kapcsolatra, illetve hogy az hogyan alakult a betegség elhatalmasodásával. Nem semmi egy ilyen szerepet eljátszani. Nekem ez vitte fel a film értékét. 7/10