[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
DantesHUN #92376 Na mit tud ez a Deadpool. Hát, én jobbra számítottam. Vicces volt. Meg érdekes a karaktere. Voltak jó dumák. De...ennyi. A történet, hát semmilyen. Még képregényes szinten is semmilyen. A többi karakter: mind unalmas. Egyik se érdekes. Max talán a vak öreg nő. Még a kocsmai haver se volt rossz, de az meg elég sablonos szerep. A vak öreg nő legalább érdekes mellékszereplő volt. Drogos öreg vak nő, az elég abszurd.
A mutánsokból többek ki kellet volna hozni. A film sokkal jobb lehetne, ha lett volna legalább valami kis csavar a történetben. Nem várok csodát egy képregényfilmtől, azt se hogy meglepjen, de unalmas, és érdektelen az egész történet. Legbénább eredet sztori amit eddig láttam. Meg az is jó lenne ha érdekesebb ellenfél, érdekesebb társak lennének. Mert önmagában Deadpool, tényleg nagyon fasza karakter...de egy kompett filmet arra építeni ,hogy Deadpool egy fasza karakter?Ez édes kevés.
Ja,. mi lett a nagydarab nővel akivel Kolosszus verekedett?