106837
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #92260
    az előzetesit....
  • Ferenc4
    Látta már valaki ezt a filmet? most láttam az előzetesit,pedig másfél éves film...

Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2016.02.06. 18:22:00
  • IMYke2.0.0.0
    Viszonylagos - mint minden ezen a sárgolyón.
  • LasDen #92257
    Straight Outta Compton

Végre egy zenés film, ami engem is érdekel :D Ha valami pop v rock bandáról szólt volna, ez a 2,5 óra sokkal nehezebb lett volna. Így simán elszállt az egész. Közel 10 év eseményeit nem könnyű egy filmbe sűríteni, de itt sikerült. A fontosabb események a banda életében benne maradtak és közben az egész koherens volt. Bár történet ívben szinte minden zenekarral foglalkozó film ugyanolyan (nehézség, siker, széthúzás), de itt jól működött. És ez Suge Knightnak is köszönhető, akinek a módszerei frissítően hatottak a film második felére. De ha valami felróható a filmnek, akkor az az, hogy a film egy kicsit pro-Ice Cube volt. Nem látványosan, de szinte végig azt próbálta elülteni az emberben, hogy NWA-t ő és a szövegei vitték sikerre, míg a többiek része kevesebb. Ettől függetlenül fasza lett. A színészek jól hozták a figurákat, bár nem hiszem, hogy nehéz volt a karakterekkel azonosulni. :D Cube meg szinte egy az egyben ő volt. Kíváncsi leszek akar-e a srác az apja nyomdokaiba lépni színészkedés terén....

8/10

Az külön örvendetes, hogy a film sikere elindította más rap biopic filmek készítését is. A Wu-Tanges Dirty White Boy ODB film még akár jó is lehet, de a 2Pacről készülő All eyez on me viszont legalább aggasztó. Eléggé quick money grab szaga van.....
  • Tikal #92256
    legnépszerűbb...
  • Tyler1
    És tényleg, nem hagyott mély nyomot bennem.
  • Jim Morrison
    Xxx 3, volt masodik resz jégkockával
  • Tyler1
    Furious 8 2017.04.14.
    Furious 9 2019.04.19.
    Furious 10 2021.04.2.

Ehh Közben XxX 2 már forog, Diesel kb. 3 filmjével letudja a karrierjét, miközben még mindig a világ talán legnépszerűbb színésze jelenleg :D
  • IMYke2.0.0.0
    Akár ajánlónak is tekinthető: "What's The Best Coen Brothers Movie?" (Screen Junkies)

//Én a Big Lebowsky-val vagyok.
  • LasDen #92251
    Az U.N.C.L.E. embere

Ez fasza film volt. IGazán Guy Ritchies volt az egész. A hráom főszereplő már magában is erősek voltak, de hárman együtt meg még inkább. Az egyedüli bökkenő az egészben, hogy a sztori egy kicsit gyenge volt. Sőt, néha a trió megnyerő dinamikája elhomályosította azt. Mindenképp sajnálatos, hogy a pénztáraknál csúfosan leszerepelt, pedig ez a film megéri a pénzét. Ritchiet én a Sherlock 2 után kicsit leírtam, hogy nem megy ez már annyira neki, de rám cáfolt. Így az Arthuros filmjét is jobban várom kicsit.

7/10
  • Mentol
    És a könyvhöz képest még így nyúlfarknyi lett - megjegyzem, szerintem, ezért emészthetőbb annál.
  • LasDen #92249
    A mentőexpedíció

Legalább fél órával több volt, mint kellett volna. A végére már kurvára untam a dolgot....

5-6/10
  • extra sensory
    Standoff /2016/

Pár szereplő van csak: egy notórius bérgyilkos, egy háborús veterán és egy 12 éves gyerek, aki lefényképezett valakit akit nem kellett volna. Ráadásul szűk térben játszódik a sztori de nem unalmas, kifejezetten bejött. L. Fishburne igazi szemétláda lett. 7/10
  • szabii98
    Straigh Outta Compton
    Sosem voltam úgy igazán oda a hip-hopért, elhallgatgattam, Eminemet szerettem mondjuk, de ez a film nagyon ütött. Elképesztően tetszettek a zenék, a történet, a valóság alapja a dolognak, betekintést kaptam abba hogy hogyan is indult ez, miért, mik váltották ki. Baromi jó film volt.
  • repvez
    Nekem az egész argo2 ott bukott meg, hogy a fele film elment a semmibe a japán szövegekkel ami se nem volt vicces se nem akciódús és itt még hatványozottabban jön elő az, hogy a feliratra koncentrál az ember, mert gondolom japánul még kevésbé tud mindenki mint ha angol lett volna, már ha a japán szoveg értelmes volt is és nem valami pekingi kacsa recepjét tanulták be.

Igy jelentős játékidőt dobtak ki az ablakon, hogy tibiék újabb poénos helyzetekbe kerüljenek. Psycho gyilkolgatásaiz sem nagyon értettem, hogy miért kellett bele vinni ami nem tartozik a cselekményhez.A gripeneket sem értettem miért kellett szlovákoknak beállitani, akkor már inkább lett volna az, hogy szlovákiából jöttek volna a tigrissel magyarországra és emiatt szálnak fel a saját gépeink.

Amugy ebben is voltak jó poénok, a tabletre mikor azt mondja, hogy ez nem jó szalad rajta a kép, vagy az igazi tigrist szerettem volna :)
  • karajjj
    Az első részben elpuffogtatott poénok mára szállóigévé váltak. Ebben viszont folyamatosan netes poénok, köszöntek vissza, mint pl. a "tessék hagyni a g*cibe...", így egy kicsit olyan volt a film, mintha már láttam volna.
    Nekem kettő poén maradt meg az egészből, amikor Tibi leesik és jön az "apátok......vérvörös.....f*szát!" meg a "tudod te milyen az, ha hidrogén bombát dobnak az országodra?". És ennyi. Mások meg érdekes módon istenítik, hogy sokkal jobb, mint az első film.
  • PhantomAss
    Argo 2

Alapból az egyik kedvenc magyar filmem az Argo első része. Kiványcsi voltam a 2. részre, és hát vannak pozitívumai de azért nem pont erre számítottam.
    van pár jó poén benne de az első humorosabb szerintem. Kicsit Kill Bill-be oltott Ötvös Csöpi, némi Guy Ritchie-vel fűszerezve.
    Itt már fullban nyomják a kretént, de oszkár bácsi meg nem gyün.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2016.02.04. 12:55:22
  • Nyiri
    Nekem is nagyon tetszett és én is azt hittem ezt lépik meg és örültem hogy nem.
  • karajjj
    Nekem a végén az jött le, hogy kellett egy tapasztalt, sokat látott ember, aki a helyes útra terelte. Sőt, azt hittem, hogy végül ő lesz a stróman a cég élén, de ezt nem merték meglépni. Egyébként régen láttam már ilyen jó filmet, kellemes meglepetés volt.
  • k0trapali #92241
    Tegnap este neztem meg. Eleg szorakoztato film! Nevettem is rajta parszor! De Niro nagyon jo volt a szerepeben!
  • LasDen #92240
    A kezdő

Eléggé hanyagoltam miután rosszakat olvastam róla, de igazából ez egy jó film. Szeretem az olyan filmeket, ahol nem próbálják világrengető dologként eladni a történéséket. Megvan a konfliktus, amit a végére megoldanak, de az egész olyan nyugis. Nincs hatalmas katarzis a megoldásnál, nem olyan teátrális, de mégis működik. Pont ettől jó, ettől érződött valóságosnak számomra. Mégha más aspektusaiban eléggé megkérőjelezhető. Tetszett, hogy normálisan fogadták De Niro karakterét, nem volt susmorgás meg nevetés rajta. Meglepődtek aztán annyi. De az öreg megold mindent dologot kicsit túltolták. De Niro az ultimate clutch player. Azon is lehet vitatkozni, hogy a film egyik célja a független nő támogatása. Hogy a nők is megvalósíthatják önmagukat. De mégis, a végén csak arra futott ki a dolog, hogy kellett egy erős férfi, aki nagyjából a helyes útra terelte....

7/10
  • RatBaG #92239
    El Orfanato. Nagyon sötét...
  • mulli1986
    Régen még én is annyira intelligensnek hittem magam, hogy azt hittem ez nem az én humor szintem. Mondjuk a VV BB meg ÉNB még mindig rohadtul nem érdekel és kb lenézem aki nézi :D De ez a torrente annyira kretén hogy már jó. Mondjuk aki SP, FG, Archer és holfényvároson nevelkedik, az ne csodálkozzon, hogy a Torrente is bejön neki :)
  • Bokafix2
    Nem... hanem pl. a REC első része vagy a Más Világ... vagy a Valdemár hagyaték... thriller-horrorokban nagyon jók a spanyolok.
  • LasDen #92236
    én Torrentét sosem tudtam értékelni. 1-2 jelenet a youtubeon vicces v valami úgy önmagában, de egészben ezt a prosztó szart sosem bírtam végig nézni....
  • mulli1986
    Torrente?
  • Bokafix2
    Nem azt akartam ezzel mondani hogy rosszak a spanyol filmek hanem nincs benne az a hollywood-i látvány mint az amcsi filmekben, valószínűleg sokkal kevesebb pénzből is készült, ennek ellenére mégis teljesen nézhető, sőt izgalmas film... durva amit szenved a fickó a kocsiban a két gyerekkel miközben egy bombán ülnek... meg nem is ez az első spanyol film ami bejött, van még jópár...
  • gombabácsi
    a kreativitást, egyediséget tudatosan szedik ki a halivudi filmekből, hiszen a siker a cél, a minél több zsé
  • RatBaG #92232
  • Jim Morrison
    pl Jöttünk, láttunk, visszamennénk ?
  • Prof William
    Ezt én sem értem amikor adva van egy könyv, képregény, játék, anime sztorija, de rendező úgy érzi, hogy muszáj neki kreatívnak lennie és "jobbat" rendezni mint az alapanyag.

Mint pl a Wanted esetében. Mindössze csak MINDENT kidobtak belőle ami egyedivé tette a történetet. Ja és nem utolsósorban a történetet is kidobták belőle mert teljesen másról szól. Csak nyomokban emlékeztetett az igazi Wanted-re. Mi értelme volt így megcsinálni?
  • RatBaG #92229
    a franciák szoktak még jók lenni, vígjátékokban pl...
  • LasDen #92228
    az átlag ember amerikai filmet szokott nézni meg néha magyart. Minden más kuriózumnak számít...
  • Dynamic
    "Kurva jó film... pedig spanyol"
    Ezt nem igazán értem. Mintha a két dolog kizárná egymást miközben rengeteg jó spanyol film van.
  • morcosqtya
    Ha lassabban tárcsázol mint a megadott kritikus sebesség akkor felrobban.. :D
  • mulli1986
    "Olyan stílus mintha a Fülke és a Féktelenül keveréke lenne" Akkor elszabadul egy telefonfülke?
  • Bokafix2
    El Desconocido (2015)

Kurva jó film... pedig spanyol, de rohadt jól megcsinálták. Olyan stílus mintha a Fülke és a Féktelenül keveréke lenne... csak mérföldekkel jobb.

8/10
  • LasDen #92223
    Attack on Titan Part 1 (2015)

Oké, hogy már az eredeti is fos, de ez még azt is túl szárnyalta. Az hogy más környezetbe tették, mint az eredeti még valamennyire jót is tett neki. Meg a Titánok, amik jók voltak még. Elég betegen néztek ki, ezt sikerült eltalálni. De minden más katasztrófa. Nem értem miért kellett Mikasa sztoriját megváltoztatni. Ja de. Mert így beletudtak rakni egy teljesen felesleges klisé sub-plotot. A karakterek felszínesek, a forgatókönyv 5 oldalas és a színészek borzalmasak. FOlyton fogtam a fejem, mert egyik baromság követte a másikat, hülyeség, hülyeség hátán. Tűzre való szemét :D

2/10
  • Prof William
    Igen. :) Mellesleg ezt a filmet a Vektor is mérföldekre lekörözi.

Amin még sírtam amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meggyógyítják a vak palit, és a csaj hangsúlyozza hogy a fickó születése óta vak. Na ehhez képest a gyógyulást kb úgy reagálja le fickó, mint amikor valaki valami nagyon megható ajándékot kap karácsonyra. Szerintem egy születése óta vak ember minimum sokkot kapna ilyen esetben.

"rendező Wally Pfister (Nolan operatőre volt OMG" -ez még a másik. Jobban járt volna ez a film, ha az operatőr helyett inkább Nolan rendezi.

Ez kb olyan mint amikor múlt hónapban bementem egy könyvesboltba. Már méterekre a polctól a szemebe villant hogy "STEPHEN KING"!

Aztán polchoz érve "A könyvet STEPHEN KING(kb a fél borítónyi méretben) is méltatta" és alatta hangyfxnyi betűkkel a szerző neve. Ja persze...
  • Katalizátor
    Most Vektort idéztél? :)