1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #92240
    A kezdő

Eléggé hanyagoltam miután rosszakat olvastam róla, de igazából ez egy jó film. Szeretem az olyan filmeket, ahol nem próbálják világrengető dologként eladni a történéséket. Megvan a konfliktus, amit a végére megoldanak, de az egész olyan nyugis. Nincs hatalmas katarzis a megoldásnál, nem olyan teátrális, de mégis működik. Pont ettől jó, ettől érződött valóságosnak számomra. Mégha más aspektusaiban eléggé megkérőjelezhető. Tetszett, hogy normálisan fogadták De Niro karakterét, nem volt susmorgás meg nevetés rajta. Meglepődtek aztán annyi. De az öreg megold mindent dologot kicsit túltolták. De Niro az ultimate clutch player. Azon is lehet vitatkozni, hogy a film egyik célja a független nő támogatása. Hogy a nők is megvalósíthatják önmagukat. De mégis, a végén csak arra futott ki a dolog, hogy kellett egy erős férfi, aki nagyjából a helyes útra terelte....

7/10