[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #92222 Igen. :) Mellesleg ezt a filmet a Vektor is mérföldekre lekörözi.
Amin még sírtam amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meggyógyítják a vak palit, és a csaj hangsúlyozza hogy a fickó születése óta vak. Na ehhez képest a gyógyulást kb úgy reagálja le fickó, mint amikor valaki valami nagyon megható ajándékot kap karácsonyra. Szerintem egy születése óta vak ember minimum sokkot kapna ilyen esetben.
"rendező Wally Pfister (Nolan operatőre volt OMG" -ez még a másik. Jobban járt volna ez a film, ha az operatőr helyett inkább Nolan rendezi.
Ez kb olyan mint amikor múlt hónapban bementem egy könyvesboltba. Már méterekre a polctól a szemebe villant hogy "STEPHEN KING"!
Aztán polchoz érve "A könyvet STEPHEN KING(kb a fél borítónyi méretben) is méltatta" és alatta hangyfxnyi betűkkel a szerző neve. Ja persze...