1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    Egy véletlen és szerencsés elkapcsolásnak köszönhetően tegnap végre sikerült megnézem a Transcendens filmet.

Szellem a Gépben, Technológiai Szingularitás, MI-k, Nanotechnológia stb... Ezekről fejenként egy tucat filmet lehetne forgatni, de itt most mindet egyszerre kapjuk.

A rendező valami egészen elképesztő munkát végzett, ugyanis ezekből az izgalmas témákból sikerült egy olyan dögunalmas és ótvar gagyi filmet forgatni, hogy egyszerűen nincs rá szó. Se több szóból álló kifejezés. :)

A látvány kész röhej. Manapság egy sorozatban effektek vannak mint itt. A történet szintén kész katyvasz pedig az eleje jól indul de aztán... Hatalmas logikai bakugrások jellemzik.

Pl amikor

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Morgan Freeman találkozik az MI-vel. Beszélgetnek egy jót, átlagos dolgokról, megnézi hogy hogyan gyógyít meg a nanotechnológia embereket, majd leszűri a következtetést HOGY VESZÉLYES ÉS MINDEN ÁRON MEG KELL ÁLLÍTANI! Miért? Hogyan jutott erre a következtetésre? Annyira jó megfigyelő az öreg hogy észrevett valamit, ami nekünk nem tűnt fel?

vagy
    Jack az emberei+ a felesége legapróbb rezdülésit és észreveszi (megnőtt az XP hormonszinted) de bezzeg amikor a csajba beleoltják a halálos nanovírust azt nem veszi észre...

Főhősök legjobb barátja eltűnik 2! évre és komolyan SENKINEK sem tűnik fel?

Depp élete legrosszabb alakítását nyújtotta (gyakorlatilag már mintha a halála előtt is hulla lett volna) de a többiek sem remekeltek. A színészek újfent bebizonyították, hogy szarból nem lehet várat építeni. Nagy részük mintha kifejezetten unná, hogy ilyen filmben szerepel.

Tele volt technológiai idiótaságokkal...
    Hol van? A neten! Jó akkor kapcsoljuk le! Felfedeztem a nanotechnológiát, aztán pedig arra használom, hogy autókat borogassak, meg embereket fogjak le vele. Okos...

A filmnek tulajdonképpen nem volt igazi története, nem voltak csúcspontok, nem volt katarzis... csak úgy telt a film...

Mintha egy Film+-os középszar filmet néztem volna(mellesleg pont a film+ adta). Úgy tűnik pénz se nagyon volt a filmre, amikor meg az aggódó USA bevetette a 4 dzsippből és 15 katonából álló haderejét már csak röhögtem...

Rettenetesen rossz ez a film. Jobban jártam volna ha a film nézésére szánt két órában a lábamat döfködöm egy tűvel, mert legalább megkönnyebbülök, ha abbahagyom.
    2/10