1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Katalizátor
    Absolutely Anything

Lefekvéshez tettem be a filmet. Gondoltam egy könnyed kis sci-fi vígjáték majd álomba ringat. Sajnos pórul jártam.
    Az elején lévő stáblistánál kaptam az agyamhoz, hogy ez bizony (ha nem is "hivatalosan") egy Monty Python film. Ez kellően felébresztett már ahhoz, hogy a mai napot fáradtan kellet végigdolgozzam.
    Na emellet pedig szakadtam a röhögéstől!
    Hasonló a szitu, mint a Minden6tó-nál, viszont ez a film legalább vicces is.
    Igaz a film nincs túlpontozva Imdb-n, de érthető is, hiszen napjainkban a MP név már csak egy a sok közül, legalábbis a fiatalabb generációnak mindenképp.
    Aki viszont rajtuk nőtt fel, az rögtön érzi, hogy újra otthon van.
    Igaz öregesebben, bölcsebben, Simon Pegg-el, de felismerhetően tölti ki a filmet a MP filozófia.
    Pár romantikázósabb rész ugyan ki akar zökkenteni a nosztalgiából, de nem sikerül neki, mert vagy bejön a képbe a kutya, vagy a lökött földönkívüliek, vagy valamilyen félreértelmezett kívánság-marhaság.
    No nem lesz kultfilm belőle, mint egy Gyalog Galoppból, de mindenkép jó szórakozást nyújt.

8/10