[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
exodus
Jézusom mi a faszom volt ez:
Oké, a sztorit már mindenki ismeri, de ha egy animációs mesében meg tudták szépen oldani hogy ne zökkentsenek ki a logikátlanságok, akkor itt miért nem lehetett?
Jön az "árulás", oké, tudom hogy mit akartak átadni a vívódásokkal, meg az első fél óra is ezt építette fel. Erre jön a kis hűbéres, megjelenik, se időpont,se vizitdíj de nyomja a vakert a fáraónak.
-öö, fáraó főni, jöttem oszt' 2 szolgám szemtanúja volt hógy a herceged kokettált pár rabszolgával és talán ő ölt meg egy őrt is, és azt mondták hogy a nővére mentette meg aki most ctrl + shift + n módban a nevelőnője
-oké, hm, hát ezt a sztorit talán elhiszem?? de akkor ő kém, és vesznie kell. végülis, a 30 év alatt amíg a testvéremet játszotta tényleg volt 1-2 eset, amikor nem találkoztunk jópár napig, és most hogy mondod ez valóban felettéb gyanús nekem! áá-háá! minden összeállt!
ő egy kém, kérdezés nélkül vessük börtönbe majd - mivel hát kém - ne öljük meg, csak engedjük el a pusztaságba!
Istent egy dilettáns kisgyerekkel szimbolizálni... szép volt ez a párbeszéd is Mózes és Isten között
"de hát ők is csak emberek" - Mózes
"és a te néped nem szenvedett miattuk 400 évig?" - Isten
A végén a kőtáblánál:
"Nem tetszik? Pedig ha meghalsz, mint vezér akkor is kellenek törvények"
"Ha nem tetszene akkor nem csinálnám"
"Akkor csináld"

jaa okéé, akkor mehetett a bosszú egy teljes népen az uralkodói miatt. a mese 1000x jobb és élvezhetőbb volt emiatt szerintem.
+1: Aaron Pault pedig annyira erőltették, hogy a végén már röhögtem, minden egyes víziónál kileste Mózest. Oké, hogy népszerű sorozatszínész, na de most ők tudatták velünk: BENNE VAN A MOZIBAN! BREAKING GOD!
Jó, én voltam a hülye hogy megnéztük DVD-n/10