1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Nonono, álljunk meg egy pillanatra. Dakota Johnson nem jó színész, sosem állítottam. Az, hogy a kinézetén mit eszek, szerintem erősen szubjektív dolog. Azért lennék primitív, mert vonzódok egy színésznőhöz a kinézete miatt?! De itt most nem kinézetről volt szó Sandler esetében. Nyilván valamilyen szinten az is szubjektív kinek ki a jó színész, de attól biztosan nem lesz jó, mert sok lájkja van, ez nevetséges.

És továbbra is azt mondom, hogy a Sandler rajongók csekély értelmű, primitív emberek. Elég csak megnézni a filmjeinek a közönségét. Mondok egy életszerű példát, ami nemrég esett meg vele, Aljas nyolcas vetítésének végén: mögöttem ülők 25-30 év körüli két pár úgy álltak fel a filmről, hogy legközelebb nem ilyen szart nézünk, hanem valami Adam Sandler vígjátékot, de valami olyan ordenáré hangnemben, hogy olyat ritkán hall az ember. Kb a barlangból jöttek úgy viselkedtek az egész filmen. Potenciális Sandler rajongó mind, nem kell itt FBI profilozónak lenni, lejáratják ezek magukat így is :D

De ha esetleg te is Sandler rajongó vagy, és magadra vetted amit írtam elnézést. stílusodból ítélve simán lehetsz Sandler rajongó, és nincs ezzel semmi gond, lehet nézni az ő filmjeit, csak engem hagyjanak ki belőle. :)

Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.01.15. 20:46:17