1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • repvez
    Lehet , hogy a mondandómból az jön le, hogy csak a téma miatt szapulom a filmet, pedig ez nem igy van, csak mig a témába ahogy a linked is mutatja már elég sok film készült és ezért érzem lerágott csontnak .
    Mig amiket én irtam azokból még egyet sem láttam egy valóban minden elemében Magyar vonatkozású 2VH-s filmet .
    HA bárki akinek kapásból eszébe jut az nyugattan sorolja ,de nem hiszem, hogy hosszú lesz a lista.

ÉS vannak tehetséges operatőreink rendezőink a CGI embereink világhirűek, csak érdekes modon itthon nem csillogtatják meg a tudásukat.

A Magyar filmek kifulladnak a vigjátékban és a komikus párt rendszer emlegetésekben.Az összes azt a vonalat követi, (miniszter félre lép, zimmer feri, meseautó stb..)

Mégegyszer mondom, nem a konkrét filmmel van bajom, hanem azzal, hogy innen nemzetközi szinre csak ilyen témájú filmmel jutnak ki filmek, erre van támogatás, mig a valóban "nemzeti" vonatkozásúra nincs.