Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akár még élvezhető is lett volna, ha nem egy idegbajos/epilepsziás operatőr, vagy sztahanovista vágó végezte volna a simításokat.
Eredmény: akár jónéhány kortárs akciófilmben (legjellemzőbb példa: Transformers), az akciókból nekem semmi nem jött le, csak egy nagy színkavalkád.
Egy maroknyi ember túlésésésre egy tökéletesen ismeretlen bolygó ökoszisztémájában (külső támogatás nélkül) viszont kb. zéró az esély. Első betegség elviszi őket a picsába ha mást nem, de ez a legkevesebb.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert, ha teszem azt 11214-ben játszódik, akkor még a szőrszálhasogatók is könnyebben befogadják azt a maszlagot, hogy a Föld véglegesen elsivatagosodott és az éghajlatok megfordíthatatlanul, a bolygó teljes felszínén - mert ugye a filmben elhangzik, hogy alatta is élnek - élhetetlenek...
De, nincs idő.
Én legalábbis nem hallottam, láttam ilyet benne.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de amúgy részben igazad van, jobban megmagyarázhatták volna, hogy mi a gond a Földdel... de józan paraszti ésszel gondolkodva a Mars sorsára kezdett jutni a bolygó szerintem, és nem tudtak ellene mit tenni
Bazinga!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert ha az az ok, hogy teszemazt szupernova lesz a napból mondjuk 100 év múlva és snitt, ott a vége a bolygónknak, akkor van is értelme, de így??!? Ez színáltudományos baszakodás volt, semmi több. Ahogy józsika gondolja. Végig fogtam a fejemet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a nagy hype miatt én is jobbra számítottam, de azért nem bántam meg, hogy megnéztem... 7 pontot én is tudok neki adni
Bazinga!
Na ne viccelj. <#hehe>#hehe>
Órákon keresztül megy a duma a fizikáról, csillagászatról, számítások, einsteinkedés, képletezés... aztán a végén bevágja hogy a SZERETET, mint az univerzális mindenen átívelő erő... pofám leszakad... ez már az Erő gyermekei c. hongkongi b-moziban is iszonyú bugyuta volt, de itt: teljes padló...
Egy jó sci-finek indult aztán átment egy ezoterikus baromkodásba az egész.
De szép bauxit, honnan van?
------------------------
Ez igen, ez egy teljesen korrekt tudományos-fantasztikus film volt, a szó legjobb értelmében. Már beszerezheto HD minoségben és 2 méteres itthoni vásznon néztem, szóval a látvány is át tudott jonni.
A 2001 óta sztem nem nagyon dolgozták fel ezt a témát ilyen tartalmi (és persze vizuális) minoségben. Nem egy alapmu, de egy teljesen élvezheto és súlyos film. Kicsit persze néhol túl hollywood-i (például a vége) de ettol fuggetlenul ajánlott nagyon. Ja és a film egyetlen poénja is utott :)
Viszont remélem az elvonókúra hasznos lesz azoknak a nyilvánvalóan LSD-fuggo designereknek akik azokat az elb*szott droidokat a filmbe álmodták...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Sandleres tucatvígjáték, nem annyira romantikus, inkább komikus, viszont az alapszitu ötletes, nekem tetszett, pedig Sandler nem egy top színész nálam, de nem volt zavaró az alakítása, sőt illet ehhez a filmhez.
6/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.03.15. 21:23:22
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Odaírtad abba a hsz-be hogy a Transformers-re hányast adtál? Nem. Akkor honnan kéne tudni hogy neked ez egy 10-es skálán hanyas?
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Dynamic #88361 és még csak nem is szántam viccesnek:) Kritika volt.
És szerintem bizony többet ért mint egy száraz 2/10
"...és...szerintem...bizony."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Lehetett jelentkezni embereknek egy játékra. A bejutáskor dőlt el, hogy a csapatból ki az aki a rendőr és ki az aki a rab szerepét játsza. A bejutás előtt persze két ember összebarátkozott majd pont úgy jött ki a lépés h egyik rab lett másik a rendőr. Az egész történet végig egy börtönben játszódott..
A bejutás előtt a főszereplőnek pl. haja is volt majd mikor rab lett leborotválta és jelentős átalakuláson esett ás szellemileg is..
Vkinek tippje ?:) ötlet ?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Végigszenvedtem, megbántam.
Transzformersz jellegű akármi /10
Én chappie esetleges újabb és újabb kalandjait kihagyom.
John Wick
Jó film. 7/10
"...és...szerintem...bizony."
Tulajdonképpen egy magyar Űrgammák, csak jobb effektekkel... a vizuális trükkök annyira bénák hogy az égő űrhajó úgy néz ki, mármint úgy égnek rajta a lángok mintha oda lennének fotosoppolva valami béna programmal. Ezért is írtam hogy max csak az Űrgammáknál jobbak az effektek, ami a 90-es évek egyik nagy csapása volt, persze akkor gyerekfejjel még nem tudtam hogy milyen vizuális szennyezésnek teszem ki magamat hogy Űrgammákat nézek, de hát 2 db adónk volt oszt cső.
Gyakorlatilag minden szereplő kilógott valamiért, egyik bénán volt meganimálva, másik otromba jellemmel bírt, harmadik meg csak egyszerűen unalmas volt. Hát ezért biztos megérte egy csapat tizenévest szerepeltetni, nekik nem kell nagy gázsit fizetni. Egy szikkadt Kevin Sorbo-n kívül nem volt más ismert figura.
Egy biztos: ha tegyük fel túlmelegedne a Föld és el kéne menni más bolygóra, énbelőlem ne csináljanak csillagharcost... nincs kedvem erőltetett kiképzéseken részt venni, nem szeretnék egy szál f*szba ősóceánokba hullani zuhanó űrhajókról, és nem akarok mutáns tapírokat halálra öklözni... nem kell ez nekem... de az ilyen film sem.
3/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Es valoban a muvelt ember nem szokott olvasni es ahhoz viszonyitani konyvet. Hanem megnezi a Haboru es beket moziban, ami hasonlit a majmok bolygojara, de a konyvre nem. :)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? :)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
De persze kellettek a 6 ora filmhez, a 3 plusz ora, a kitalalt a konyvhoz nem is kotheto kretenseg a filmben. Na ezert volt felesleges a 3 szamodra epic kaland, amibol 1 resz volt jo es a plusz 3 ora csak egy felesleges kamu krealmany volt az eladashoz.Hogy haromszor huzhassak le ugyanazt a rokabort.
Egy idő után rohadtul unatkoznál ezen a világon ha mindenki ugyanazt gondolná/szeretné mint te.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.03.14. 07:29:16
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Bele sem gondoltam. Többségüket a GYU forgatásán levágták... :)
Egy 1 órás filmmel tényleg nem kaszáltak volna sokat. :)
Csinaltak belole egy trilogiat, hogy minnel tobbet kisajtolhassanak belole, megtoltve ferc elemekkel, mikozben egy 2 oras filmel megcsinalhattak volna.
A Gyuruk uraban is voltak, a konyvtol teljesen eltero kitalaciok, de sokkal kevesebb, na de itt a fele movie egy krealmany volt.
Raadasul csak a masodik resz utotte meg azt a szintet, ami elvarhato lett volna. A harmadik resz pedig egyenesen silany volt, a leggyengebb resz az osszes kozul.
De szép bauxit, honnan van?
Vajon miért? Jaa, hogy ezek tündék?!