1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    The Revenant

Fagyos, nedves, nyers, brutalis es kenyelmetlenul realis. Ereztem az arcomon a medve lehelletet, ereztem ahogy ramfagy az atazott ruha es ne is almodjak arrol, hogy a kovetkezo napokban akar egy fel orara is felmelegedhetek. A kuzdelmek sem Hollywoodi karatezasok, hanem olyan nyersek, ahogy a valosagban is megtortenhetnek. Nincs tabu, mindent megmutattak abbol, hogy milyen volt ott es akkor az elet amikor nagy a szivas. Vilagossa valt, hogy nem akarok az 1800-as evek elhagyatott videkein elni.

A tortenetben nincs semmi kulonos, de a latvany es a szenvedes erzekeltetese csillagos otos. Nem a vilag legjobb filmje, nem biztos hgo evek mulva is emlekezni fogunk ra, de ezt a tortenetet nem lehet szerintem jobban a vaszonra vinni.
    Kivetel ket aprobb kritika ami zavart:
    - Tom Hardy bar nagyon jol jatszott, az akcentusat tulzasba vitte, nagyon mesterkeltnek tunt.
    -
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miert kell nyers hust enni a lobogo tuz mellett???

Az emberfeletti melo es szenvedes amit a stabtagok ateltek latszik a filmen, es meghozta a gyumolcset, felolem mehet nekik az Oscar:)

8/10.