106839
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Magyar szinkronnal nézted?
    Ez a film pont egy olyan, hogy tényleg bűn szinkronosan nézni. Főleg ha Sam L. Jackson monológjairól van szó, de a seriff is mocsok jól játszott.(nem ugrik be a színész neve)
  • TDC Geronimo
    Szigorúan feliratosra megyünk, de azt 1* játsszák csak egy nap. Nem is értem...
  • Tyler1
    The Hateful Eight

Nekem simán elröppent ez a 2 és fél óra anélkül, hogy egy percre is lankadt volna a figyelmem, sőt ahogy a végéhez közeledett a film, kicsit sajnáltam is, hogy ilyen "rövidre" fogták. Nem mondom, hogy hibátlan, a karakterekből többet ki lehetett volna hozni, ezáltal a sztoriból is, de engem elszórakoztatott.

Ja és ez esetben a mozit hanyagolja mindenki, vagyis a magyar szinkront...
  • morcosqtya
    Akkor én béna voltam, nem találtam meg.
  • stargatelost
    Van hozzá magyar felirat, Feliratok.info szerint már 2008 óta. Én is azzal néztem annó :)
  • morcosqtya
    Meg én ide sorolom a fülkét is bár az már kicsit halivúdi meg a végére sok szereplős, de az alapötlet fasza.
  • morcosqtya
    A Fermat's Room annak ellenére hogy spanyol (és csak angol felirat van hozzá) nagyon szórakoztató.
    Remek film, csak mikor pörgetik a spanyolt és a felirat meg negyedmásodpercenként változik.. :) pfff...

Egyébként még ajánlom ezt is, ez meg francia gyöngyszem, egy cellában játszódik, 4 szereplős, és nagyon perverz, meg micsoda csavar van a végén:
    MALÉFIQUE

nézzétek meg!
    Döbbenet figurák vannak benne.

Meg kicsit a horror felé kitekintve remek kamaradráma: HUNGER (éhség)
    Elrabolnak kb. 5 embert és összezárják őket, ki adja fel hamarabb az emberségét és eszik emberhúst ha muszáj..?
  • LasDen #91935
    Nekem a jó filmek jönnek be. Amit élvezek, szórakoztat és nem néz komplett hülyének. Például a Coherence attól függetlenül tetszett, hogy a lentebb említett problémám benne van. Mert érdekes film érdekes témával. De eközben a Tf2 erdei csatáját is bírom, mert 1-2 witwickys szart leszámítva nagy totálban láthatjuk Optimus harcát Grindorral és Megatronnal.

Az hogy problémám van a low budget filmek egyes megoldásaival még nem jelenti, hogy csak az agyatlan szarra utazom. Mert nézd meg az ex machinat, az sem úszott a pénzben mégis faszan nézett ki minden.
  • Tikal #91934
    Akkor az jön be neked amit Bay csinál? :)

• LasDen #91933
    De én személy szerint utálom mikor egy film meg játsza hogy mennyire epikus. Mikor csak azt látjuk, hogy valaki csodálkozik hogy mekkora epik csatát lát, de mi csak őt látjuk. Nem kell minden filmnek a rombolásról és epikus csatákról szólnia, de ne is próbáljon már át verni. Ha történik valami akkor mutassák is meg, ne csak a reakciókat....
  • LasDen #91932
    Félre lettem értve. Nekem semmi bajom a kamaradramakkal. Én az olyan fos filmekre gondoltam mint a csillagközi invázió 2.
  • stargatelost
    VANish
    La habitación de Fermat
    The Killing Room
    Unknown
    Meg hát a Kocka trilógia.
    Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2016.01.07. 21:09:17
  • Bokafix2
    Miért, a Transformers, Acélember, vagy a Bosszúállók nem úgy próbál tenni mintha valami nagy dolog történne? Ott is minden csak illúzió, hiába mutatják meg... akkor mi a gond azzal ha a történet részleteit csak szavakban kapod meg? Én pl. ugyanúgy bele tudom élni magam mintha valós dolgokról lenne szó, hiszen akkor semelyik filmen sem lehetne szórakozni.
    Elfogadom hogy ez nem az a műfaj mikor szétbontják a várost a hiper-szuper hősök... meg minden törik-reped, orbitális bunyók, stb... ez itt csak kamara-műfaj. De attól még lehet olyan jó mint egy látványfilm ha jó a sztori és elgondolkodtató + van tanulsága... a látványfilmek mit csinálnak? Csak jól megkavarják a felszínt, semmi több. Mintha egy olyan sütit ennél aminek a külseje nyakon van öntve csokival, de belül csak levegő... semmi tartalma.
  • genndy
    Ja, még három:
    Coherence (2013)
    Hold (Moon) (2009)
    Locke (2013)

Szerintem te Ethan Hawke-val a Predestination-ra gondolsz, a Tape az más (és én is fölvettem a listára :D ).

LasDen: szinte minden kamaradráma low-budget (de ettől még lehet bazi jó!), de nem minden low-budget kamaradráma (Birdemic, jaj istenem )
  • LasDen #91928
    Meg van a low budget film mikor nincs pénz semmire ezért egy szobában próbálnak úgy tenni a karakterek mintha valami nagy dolog történne oda kinn...
  • spiderman2
    Köszönöm a válaszokat, ezekből már lesz mit szemezgetni :)
    The Man from Earth nagy kedvenc, az Ethan Hawke film lesz a ma esti, neki több filmje is tetszett, a kicsit gondolkozós, többször újranézős kategória, + jó kis mindfuck a végén.
    Külön köszi a műfaj megnevezést,egyszerűbb így leírni, mint ahogy én körbeírtam :)
  • genndy
    Circle (2015)
    Triangle (2009)
    Mentőexpedíció (The Martian) (2015)
    The Rover (2014)
    Retroactive (1997)
    Repeaters (2011)
    Ex Machina (2015)
    Time Lapse (2014)
    Időbűnök (Timecrimes) (Los Cronocrímenes) (2007)
    The Man from Earth, mint alapmű
    A műfaj megnevezése egyébként 'kamaradráma'. (de ezek se azok mind)
  • LasDen #91925
    The sunset limited. Tommy Lee Jones és Sam Jackson beszélget egy szobában.
    Tape, Ethan Hawke és Uma Thurman plusz Robert Sean Leonard a Houseból
  • Jim Morrison
    állítólag az aljas nyolcas is ilyen, csak több szereplős :c
  • Calver
    The Man from Earth
  • spiderman2
    OFF: Napokban néztem két filmet, Exam, és The Subjects címmel.
    Tudnátok hasonló, 1-2 helyszínes, kevés szereplős, filmet ajánlani?
  • LasDen #91921
    8 euróért nincs HD és még a felhozatal is szar...
  • IMYke2.0.0.0
    Így van.
  • Tikal #91919
    Nem ra gondolt, hanem Felix Baumgartnerre :)
  • repvez
    OFF
    Lehet netflixet nézni aki szereti eredeti nyelven a filmeket, sajna szinkron nincs még se felirat nálunk,remélem lesz rá megoldás hamár legális.
  • Jeffjohnson
    Segítségnyújtás mindenkinek jár. Gondolom az ilyen helyek mentén elég sokan élnek meg a hegymászás kiszolgálásából.
    Sok olyan dolgot tudnánk mondani, ahol az emberek kockáztatják az életüket és mégis megkapják a segítséget.

Lásd egy banális példa: dohányzás, ami büdös, szennyezi a környezetet, ha más mellett szívja, akkor még a másik egészségét is rontja mégis megkapja az orvosi segítséget. Furcsa világban élünk.
  • Bandicoot
    Hot Tub Machine 2 avagy Vissza a jelenbe 2 : 3/10

Az előd filmnél sem értettem miért mondták hogy jó. Egy klisékupac volt totál átlagos tipikus amerikai humorral, alig volt 1-2 jelenet ahol vigyorogtam. De ez a második rész még ezt is alulmúlta, egy humortalan baromság idegesítő karakterekkel. Egy nulla....Csak azért 3 pont mert háluistennek nem 2 órás és láttam már ennél is gázabbat....
  • dzsagon
    mert ő F1 pilóta volt,
  • Bandicoot
    A szabadságnak meg az ávònak aztán rohadt nagy köze van ahhoz hogy pár idiòta az életével játszadozik hobbiként, és totál nevetséges hogy mindezek mellett van aki elvárja hogy a saját élete kockáztatásával segítse ezen marhákat.:)
    Csináljanak amit akarnak de ne várja már el senki hogy az önkényes baromsága miatt kockáztassa érte bárki is az életét, vagy hogy 1 percig is sajnáljuk az ilyeneket...
  • LasDen #91913
    Jövő héten oscar bejelentés, addig kell kibírni...:D
  • tigeroo
    kajak, inkább SW off téma mint ez.
  • cylonflatus
    Azért egy közúton száguldozó motorost ne keverjük már a profi hegymászókkal.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne sarkíts ennyire, mintha valaki direkt és neked címezve írt volna sértegetőt, netán rálépett volna a sarkadra!

(Elkezdtem egy gondolatmenetet, de azt hiszem én itt inkább kilépek, mert felesleges)
  • LasDen #91909
    Ez a rohadt szabadság. Be kéne zárni az összes ilyen hülyét aki veszélyes hobbit mer űzni. Vissza az AVO-t, majd,ők rendet tartanak a sok degenerált között. És akkor mindenki a falat nézi majd mert abba nem lehet bele halni. Rend lesz és béke...
  • Tikal #91908
    Baumgartner miért nem ér? ...
  • Tikal #91907
    Minden amit te csinálsz, még a hobbid is hasznos a társadalmunk számára? na ne már..... Mondjuk ha makettet szeretsz építeni, és a négy fal között szivni a ragasztó szagát egész nap, annak milyen haszna van a társadalomra nézve?
  • LasDen #91906
    Ő kockáztatta az életét, ha bajban van dögöljön meg. Fasza... ezen a vonalon haladva mindenki bekaphatja, aki segítségre szorul....
  • Bandicoot
    A filmre visszatérve ugyan ez a véleményem. Volt a filmben egy pont amikor is az asszonyságok a követségeket hívták hogy csináljanak valamit, és még fenyegetőztek is egy sort.
    Kockáztassák más emberek is az életüket az ilyen idióták megmentéséért (például a pilóta), csak mert van pár idióta akik célul tűzik ki hogy játszadoznak a saját halálukkal. Így jártak, egy másodperceig nem sajnálom az ilyeneket. Még ha valami magasztos célt próbáltak volna elérni amit odáig senki más....
  • Bandicoot
    No igen ebben a motoros balesetben is csak a vétlent sajnáltam,ezt a kamerás gyökeret nem. Szakközép iskolai osztálytársam,elkényeztetett kis újgazdag gyerek apuanyu által, mindig is nyomta nekünk az adrenalinfüggést meg hogy a bmw így úgy...Aztán úgy 6-8 évvel ezelött valahol fót környékén a nagy adrenalinmágus megunta a lassan haladó sort,és elkezdte kielőzni,az emelkedő tetején pedig szó szerint beleszállt a szembejövő kocsiba... A vétlen autóban egy család ült,csodával határos módon minimális sérülésekkel megúszták. A srác mellett ült az akkor 16 éves barátnője, rögtön szörnyethalt. A gyerek pedig hosszú éveken át tanult újra járni meg beszélni és a mai napig ltászik rajta hogy van baj. Őt egy másodpercig nem sajnáltam,és a hasonló adrenalin mágusokat sem tudom. A vicc pedig az hogy meghalt miata egy fiatal lány,közben másokat is veszélyeztetett,de se börtönt se semmit nem kapott, sőt már megint vezet...

Bocs az offért elkanyarodtunk befejeztem.:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.06. 14:08:39
  • IMYke2.0.0.0
    Oké, lassan közelít a véleményünk.
    A "mert ott van" dologba sajnos sok minden belefér. Többek között - nem bántva a tisztes, szabálykövető tulajokat - a bivalyerős, gyors autók, motorok tulajai, akik mások kárára akarják a napi adrenalin-löketüket.
    Csak erős idegzetűeknek. A pécsi motoros baleset, ahol a kameránkat használó túlélte [egy amputált kar], a vétlen másik meghalt.
    S motorosunknak nem ez volt az első szerpentin-gyorshajtása.
    Sorolhatók az élet minden területéről az ilyenek.

Csak emlékeztetőül: az Everest c. filmből indultunk ki, és nem oktalan a beszélgetés.