1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bokafix2
    Aljas Nyóc (filozofálgatások)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A film maga tetszett, de kicsit meglepő volt a végeredmény. Meg mertem volna esküdni hogy Jackson megmurdel miután tökönlőtték. A legtöbb filmben amúgy is kinyírják a szerencsétlent szóval totál biztos voltam benne hogy miután Tatum tökönlőtte alulról, úgy is marad.
    Na, Tatumon meg csodálkoztam... alig volt szerepe, alighogy feljön a pincéből meghámozzák az agyát. Na jó ez Tarantino... itt tényleg nem lehet túlzottan kiszámolni előre semmit.
    Kurt Russellt meghagytam volna a végéig... túl hamar elbicsaklott, pedig fő karakter volt mert sok játékidőt kapott a film első felében és az elsők között is mutatták meg, szóval olyan igazi badass karakter volt aki sosem választja a könnyebb utat és inkább végigcipeli a csaj seggét a fél Amerikán a kőkemény télben, de akkor is lógnia kell... "ha egy hóhér kap el, lógni fogsz".
    Szóval bírtam a karakterét, sajna elég méltatlan módon csinálta ki Tarantino bácsi. Na és Domergue... ez a csaj valami rohadt irritáló karakter volt... igazi számító, alattomos picsa akinek már a szeme is furán áll... de utáltam. És éppen ezért játszotta remekül a szerepét JJ Leigh, mert teljesen elérte a megfelelő hatást ezzel a karakterrel.
    mivel Tarantino film nem hiányozhatott a jó öreg Madsen sem... ugyanazt a nyugodt "mindentleszarok" laza egyéniséget hozta mint a Kill Billben. Azt mondjuk kitaláltam előre hogy őt tuti kinyírják. Roth, az öreg és a többiek is hozták a formájukat, de nekem a pálmát mégis Jackson fasszopatós jelenete vitte mikor elmesélte hogy szoptatta le az öreg fiát akit meneteltetett a fagyos télben egy szál semmiben. szerintem nincs az a birkatürelmű ember aki ne csapta volna ketté egy ilyen szemtelen, kárörvendő duma után... legjobb jelenet volt. Itt volt a Tarantino-hatás a legerősebb... igazi, vérbeli, izzadságszagú és mocskos... csakúgy mint a Kill Bill nyitó jelenete. Én ezt a filmet erősebbnek éreztem mint a Djangót, annak ellenére is hogy sok volt az üresjárat. De itt az üresjáratnak is volt tartalma hiszen felvezette a cselekményt hogy megértsük mi miért történt, hisz nem úgy nézett ki a helyzet abban a fogadóban mint ahogy elsőre látszott.