[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Bandicoot #91904 No igen ebben a motoros balesetben is csak a vétlent sajnáltam,ezt a kamerás gyökeret nem. Szakközép iskolai osztálytársam,elkényeztetett kis újgazdag gyerek apuanyu által, mindig is nyomta nekünk az adrenalinfüggést meg hogy a bmw így úgy...Aztán úgy 6-8 évvel ezelött valahol fót környékén a nagy adrenalinmágus megunta a lassan haladó sort,és elkezdte kielőzni,az emelkedő tetején pedig szó szerint beleszállt a szembejövő kocsiba... A vétlen autóban egy család ült,csodával határos módon minimális sérülésekkel megúszták. A srác mellett ült az akkor 16 éves barátnője, rögtön szörnyethalt. A gyerek pedig hosszú éveken át tanult újra járni meg beszélni és a mai napig ltászik rajta hogy van baj. Őt egy másodpercig nem sajnáltam,és a hasonló adrenalin mágusokat sem tudom. A vicc pedig az hogy meghalt miata egy fiatal lány,közben másokat is veszélyeztetett,de se börtönt se semmit nem kapott, sőt már megint vezet...
Bocs az offért elkanyarodtunk befejeztem.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.06. 14:08:39