[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Bandicoot #91655 Nagyjából egyetértek viszont a dübörgés résszel nem, nekem baromira hiányzott a jó zene a filmből ami az SW filmknek mindig is alapja volt... Ebben egy nulla semmi amit Williams leművelt. Az a vicc hogy a netre is felkerült jópár jelenet aminél a fanok "újrakeverték" a zenét (értsd régi SW részből kivett zenét tettek a jelenet alá) és így jóval hatásosabbak ezek a részek.
Rögtön a film elején is amikor befut a csillagromboló vártam milesz hogy végigfusson az érzés ami eddig minden SW mozinál vitt a kiválóan eltalált zenével...És semmi... Nem is igazán értem hogy tudtak így mellé lőni,elhiszem hogy újat akartak (MINEK???),de az előzménytrilógiánál is újra és újra belekeverték a zenébe a jellegzetes dallamokat, és megfelelően volt adagolva a zene,volt hangulata a karakterek a seregek és egyéb dolgok zenéinek. Ebben az új részben ez szinte nulla. Az egész film alatt nagyjából 3-4 alkalommal keverik be az eredeti zenét abba az összevissza zenélgetésbe ami végig megy...
És ez érthetetlen mert közben amit a trailer alá csináltak, az az ütemesebb erőteljesebb SW zene a film zenéivel ellentétben rendesen durván jóra sikerült....Míg a filmben olyan mintha Williamset próbálná valami amatőr koppintani...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.22. 00:57:56