[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
star wars ep 7
na most sikerült megnéznem még egyszer.
így levonom a következtetést: igen, néha túl darálós volt, túl gyors, túl pörgős. sok az elvarratlan szál. de könyörgöm! ez a film 10/10!
a hangok, a dübörgés, a látvány sokat hozzátesz. gondoljatok az előzmény trilógiára. ott milyen kameraállások voltak.... gondolj egy random jelenetre az előzmény trilógiából! megvan? mennyire messze voltál a jediktől, a csatáktól? mennyire steril szar volt az egész, nemde?
itt meg, baszki, fél méterre zajlik minden tőled. minden karddal vágásnak, minden lesújtásnak bődületes ereje van.
(nem 3D-ben néztem), ahogy perzsel az energianyaláb, ahogy vagdossák egymást, de tényleg, OTT VAGY.
leszarom hogy már megint egy halálgömb van benne, stb stb. ahhoz képest, hogy 3 generációnyi SW fant kellett "kiszolgálnia", nagyon jól működött a film. gon
és ez a lényeg. ez még anno a legelső SW élményemnél sem volt meg így, ennyire. ez a film megcsinálta. J. J. Megcsinálta!
hiába egy trilógia harmadát láttuk, a cselekmény 5%-a sem volt benne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aki azzal jön, hogy gyengusz a főgeci és vader nyomába se ér. nahát, szerintem ezzel a készítők is tisztában vannak, ez csak egy durcás fiatal srác aki nem találja a helyét, és manipulálható, nem tudja kontrollálni a szeszélyeit. vívódik magával is, megölte az apját, nem 100-as a csávó. de szerintem nem is ő a legnagyobb veszély, a vörhenyes csávó aki a szónoklatot mondta, és piszkálta kylo ren jelenléte.. meg a misztikus mester a hologramról... kíváncsi leszek a folytatásra, hogy milyen erőviszonyok uralkodnak, a két fél háborúban áll-e, stb. semmit sem tudunk a jelenlegi politikai helyzetről.
olvasok itt a fórumon olyan baromságokat, hogy kylo hogy lehet a birodalom vezetője ... atyám... látszik hogy a kihelyezett parancsnoknak szúrja is a srác a szemét, feszül a két fél. ő csak egy srác, akit az ereje miatt kell elviselni, mert a jelenlegi uralkodó ölebe
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2015.12.21. 23:52:28