[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SW VII
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!MEgtekintettük a müvet, hát hogy is mondhatnám ,ugy vagyok mint ahogy kylo mondta, ugy érzem ketté szakadok
Kezdem a jó oldallal
A látvány végre realista megközelitéssel van minden megcsinálva nincs agyon CGI-ozva vagy legalább is ahol azt használtak nem nagyon tünik ki , nincs ugrabugra mint az első részekbe.(Annál nagyobb halálom nem volt mikor azt megláttam ott)
A hangok , mármint az apró hangok, hogy végre emberek voltak a karakterek hallani lehetett hogy lélegzenek ahogy a tárgyakhoz hozzáérnek vagy csak interakcióba kerülnek egymással
A karakterek mozgásai is tetszettek, végre a rohamosztagosok is normális emberi lényként mozogtak és beszéltek, megmondom öszintén én amig a clonok támadásában nem mutatták meg, hogy clonozott emberek én azt hittem, hogy robotok , mert csak sarkosan tudtak fordulni és mint aki karót nyelt ugy mozogtak
Na és jöjjön a sötét oldal
Ahogy már rengetegen leirták szinte ugyan az a film története mit a régié csak mai technikával ujraforgatva. Kiváncsi vagyok ki lesz az első aki unalmávan összevágja az előző részek jeleneteiből a VII-ediket.
Komolyan mondom, hogy ennyi kreativhiányos dolgot nem tudtam volna elképzelni ha megkérdezték volna elötte,hogy milyen történetre gondolok ez lett volna az utolsó, hogy ennyi koppintás lesz.
Gondolom már ök is érezték és nem merték meglépni , hogy Solo azt mondja Kylonak, hogy gyere a fény oldalára mert én vagyok az apád.
Egyébként értem, hogy 30 év kimaradt, de azért nem kellett volna egy kicsit felvezetni a dolgokat, hogy akkor most ki merre hány méter
Mert a söét nagymester csak lóg a levegőbe semmit nem tudni róla,csakugy mint erről az első rendről, legalább is aki nem járatos a könyvek és animációk történéseiben.Az meg, nem értem ,hogy ha Kylo még csak tanonc akkor hogy lehet a birodalom vezetője,Darth vader már legalább képzetten vette át az irányitást.
Egyébként meg nem tudom, honnan gondolják, hogy Sith senki nem mondta egy szóval sem.
Sőt azt sem, hogy miért kellett az álarc neki? Vader is csak azért használta mert az tartotta életben
Amugy maga a karakter nem lenne rosz csak aki játsza, nagyon nem idevaló az a csávó.Csak ugy mint a néger gyerek.
Komolyan mondom a filmekben a négerek vagy meghallnak vagy csak poénkodnak, ami nem mindig baj,de már egy kicsit uncsi és sztem nem is való a filmbe, hogy vigjátékot csináljanak belöle.
Az meg , hogy egy néger rohamosztagos megint nem lett megmagyarázva.Mert azok egytöl egyig klonok, kiölve belölük a szabad gondolkodást és aolyan bio robotként funkcionálnak.
Azt meg végkép nem értem, hogy miért Han solot kellett kinyirni, Lei kb az összes rész alatt semmit nem tett hozzá a történethez csak a hadiszállásról dirigált, mint most is.MEg Fordot még mindig jobb kondiban érzem ,mint a Leiát és Lukot játszó szinészeket akik ne adj isten ,de lehet meg sem érik a folytatást.
Még abban reménykedek, hogy nem hagyják annyiban a rajongók és visszahozzák , mert ha jól rémlik akkor Luke is leesik ,de nem halt meg az apjával vivott harcnál.
Reyről sem tudunk sokmindent meg és tényleg eléggé kiábránditó a mostani filmekben ahogy itt is, hogy az osszes hős a csata hevében egyszercsak varázsütésre kitanul minden fortélyt az erejével kapcsolatban
Egyébként szimpi karakter jobban áll a kezében a fegyver mint amidalának
Az első 3 rész nekem nagyon gagyinak hat a rengetek CGI és az ugra bugra jedikkel, olyan mint ha az animációs sorozat lenne.Szivesen megnézném egy ugyan ilyen realisztikus megvalósitásban az első 3at is
Mindazonáltal tetszett a film, de sajnos ezt a filmet már egyszer leforgatták, ugy 77-ben és sok fehér folt maradt ami nem ugy maradt nyitott hogy mivel fog folytatótni a sorozat hanem , hogy egyáltalán , hogy kapcsolódik ez az előző 6hoz.
ÉS sztem ez a legnagyobb baja, hogy a kapcsolatot nem látom a részek között,de a folytatást sem