1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sheltem
    Star Wars VII - Az ébredő Erő

[spoiler]Mivel a film megnézése után 100%ig biztos voltam abban, hogy sok fanyalgó van akiknek bajuk lehet az új főgonosszal, a logikátlannak tűnő folytatással és a kisértetiesen 4. részhez hasonlító sztorival, szinkronhanggal leírom az én saját kis értékelésemet. Féltem az elb*szott 1.-2. rész után(a 3. részt én imádtam, a 4-5-6 meg ugye alap, az 5. részt minden idők egyik legjobb filmjének tartom!),szóval féltem, hogy mi lesz itt. Megnéztem a trailert, jézus sok fiatal szinte még gyerek szereplő, ziháló néger rohamosztagos levett sisakkal, wtf mi lesz itt...Nos...nagyon kellemesen csalódtam. Nekem nem voltak nagy elvárásaim, szerettem volna újra érezni, hogy van sötét oldal ami ellen küzd az ellenállás/felkelés, akartam, hogy logikusnak tűnő folytatása legyen a sztorinak(és bár vannak benne fura dolgok számomra az), igazából csak akartam egy kellemes vasárnapi mozit...Annál több volt. Az új Vader utáni "gonoszunk" még csak bontogatja a szárnyait, de számomra már szimpatikus. Ő is sebezhető, még vívódott a film első felében, szóval emberi volt számomra, és ráadásul nem egyszer láthattuk az arcát is. Tudomásul kell venni, hogy ez egy felvezető rész volt, és ha visszaemlékszünk a 4. rész is "lájtosabb" volt mint az 5, úgy gondolom, hogy a 9. rész elég "dark" lesz mint ahogy sokan a hígfos 1.-2. rész után megkönnyebbülve távoztak egy erősen dark sideos 3. rész után. Úgy gondolom most is így lesz a 9. rész esetében. Nekem nagyon tetszett adok rá egy 8.5/10 et spoiler]