1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Star Warsal kapcsolatban pont ezt akartam most leirni. Tegnap ujra neztem a moziban es film nezes kozben pont ez ugrott be, hogy;
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rey, ugy nott fel egyedul, hogy meg kell magat vedenie egy olyan bolygon ahol valszeg minden masnap megprobaljak eloled elvenni a kajad, vagy amit talaltal. Kylo meg a mester(i)en kivul kb soha nem harcolt senkivel. Az, hogy valaki megmutatja neki, hogyan kell hasznalni az erot, meg igy fogja a kardot (mert amugy valszeg elotte soha semmit nem kellett csinalnia, mert meg volt vedve mindentol, hiszen megiscsak Leila fia) az nem jelenti azt, hogy a tanitvanybol egybol ultajo kardforgato lesz. Latszik rajta, hogy meg pokhendi es nem igazan hasznalja ki az erot. Mas; mikor eloszor neztem a filmet az valahogy elkerulte a figyelmemet, hogy Kylo-t Luke tanitgatta es utanna atallt Kylo a sotet oldalra amitol Luke kisse bekattant es amiatt lepett le. Azt meg nem ertem, hogy miert epp Han-t kellett legyilkolni. Szivesebben lattam volna Lukeot elmenni.