1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mulli1986
    Ezzel pld én is tisztába vagyok, de mondjuk az Új remény anno csak simán Star Wars néven futott, mert egy éjszakás filmnek indult és kurvára nem volt ennyi lyuk, mint amennyit ez a film hagyott most maga után. Ez sztori szempontjából egy félkész szar lett. Igen nekem se tetszik a nagy remake miatt. Vártam volna egy normális új sztorit egy utálható gonosz Sit-htel. Ehelyett kaptunk egy ovodás főgonoszt, egy remaket meg egy rakat fekete lyukat.....
    BTW sztem sokkal jobban működött volna egy új sztori egy jó pár régi szereplővel akik cameoba megjelennek pár mondat elejéig.
    A méltatlanul utált Baljós árnyak is jobban működött egyéjszakás filmként, mert ott kb mindent lezártak és csak bedobták a csontot, hogy igen van itt még egy Sith nagyúr. a 2. végén meg hogy elindul a klón háború. Történetileg minden rész elég jól le lett zárva. Ez meg?! Na mind1...
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.12.21. 00:30:13