1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Star Wars VII - Az ébredő Erő

Megértem a fanyalgókat, de nem értek egyet velük. Igen, ez a film a IV. rész modernizált remake-je volt. A modernizálást úgy értve, hogy a film ritmusa sokkal inkább a mai igényekre lett beállítva. Rohan előre, pörög, robban, a néző csak kapkodja a fejét ide-oda. Viszont a világot meghagyták annak, ami az eredetit is naggyá tette. Itt minden kézzelfogható. Csavarok vannak, por, kosz és hamu. Életszagú! Még a fénykarddal is úgy hadonásznak néha, mintha csak egy egyszerű csatabárd lenne, esetlenül, erőből, ahogy azt Luke is tette a Jedi visszatér végén, mikor nekiállta aprítani Vader nagyurat (tudom, tudom, ez az egyik nagy negatívum, amit felhoznak a film ellen, engem viszont kicsit sem zavart).

A történet sem eget rengető. De én most néztem végig újra a IV, V, VI-ot, és valljuk be, ott is így indult. Bele a közepébe. Semmi magyarázat. Ráadásul ott a valódi főgonoszt ott még csak később, a második részben láttuk meg pár perc erejéig. Lassan részről részre építettek fel egy történetet, erre számítok az új részekkel kapcsolatban is.

A hangulat Star Wars volt. A látvány szemkápráztató. A jelenetek lélegzetelállítóak. A szereplők elmentek, Kylo Ren karakterét szoknom kell, de Rey nagyobb kedvenc lett nekem már most, mint anno Luke volt.

Én azt kaptam amit vártam, talán még egy kicsit többet is. Egy nagyon élvezetes mozi élményt és Star Wars hangulatot. 2D-ben, eredeti nyelven, de biztos vagyok benne, hogy még legalább egyszer beülök valamelyik változatára az évben.
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.12.20. 17:17:42