[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SW
Hát izé, tegnap megnéztem, nem volt rossz, sőt helyenként hozta a húbazzeg érzést, de nem is volt annyira húhhúú hűdejó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a kis (nagy) fasz, nagyon jól írták itt páran, szóval az az emos hisztis picsa, csak addig volt érdekes, amíg le nem vette a sisakját, de én végig reménykedtem benne, hogy talán Luke lesz az, aki végül engedett a sötét erőnek és átállt és belőle lesz a birodalom egyik legnagyobb g...je, és hozzá képest az apja egy szende kislány lesz. Erre jön egy senkiházi hülyegyerek, aki a Han fia és első találkozáskor kibelezi az apját! Hurrá barmok, ez aztán a történés. A Kedvenc karakteremnek annyi. Ok meghalt, de hol a csába van már akkor Luke, azt nem hiszem el, hogy valahol a galaxis peremén ő is úgy néz ki, és úgy él mint Kenobi anno. Hát de, és arra a 10 másodperces lehengerlő "főszerepben" le is rombolta az egészet, hogy más legyen.
Rey, Luke lánya lesz majd? Ha igen, hogy a francba tud egy alkatrészgyűjtő kardpárbajt vívni az emossal, akit aztán le is aláz, vagy azzal, hogy megfogta a lézerkardot, már ez a képesség is a birtokába jutott? Elvileg lehet, mert a négersrác is úgy forgatta rögtön, mint aki legalább 1 éves kardedzésen van már túl. A nagy halálcsillag, vagy bolygó ötlete szánalom volt már, a kocsmás jelenet is.
Viszont sok NEW HOPE koppintás ellenére hozta azt, amit vártam, látványvilág néha elképesztő volt, a sivatagos bolygót meg már hagyják a csába. De én Luke-ból csináltam volna egy roppant erős birodalmi főgonoszt, akár úgy, hogy soha nem is kellett volna az arcát megmutatnia.
10/7
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.20. 08:54:21