[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SW VII
Mikor beültem a moziba olyan érzésem volt mintha vissza mentem volna 79-be mikor elöször láttam az akkor még két részben leadott IV részt / ma valszeg már hihetetlenek tünik de akkor szünet volt a film felénél /
Sajnos ez az ézés fokozatosan csökkent mert én személy szerint valami újra vágytam régi köntösben de ez csak egy copy paste volt eszméletlen mennyiségü fan service szolgáltatással.
Jó volt látni a régi szereplöket és ök jók is voltak de a " gonosz karakterek " meg se közelitik vadert de még mault se, Kylonak sose lett volna szabad leveni a sisakot mert onnantól kezdve már csak mosolyogni lehet a srácon...
Az új szereplök egy kivételel nagyon jók, föleg a csaj, a feka gyerek viszont totál hiteltelen és számomra érthetetlen is, hogy gondolták, hogy ezeket a motiváciokat és indokokat bárki is hitelesnek fogja tartani nem tudom.
Ami a legfontosabb kijött abból a gödörböl a frencsájz amibe az elözö három rész alatt került, mert azoknál sokkal jobb ez az epizod de nálam maradt a trónon a IV-V rész.