[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
kb én is így érzem...nekem speciel ez a rész az egyik legjobb a 7 közül...egyedül a Birodalom visszavág ami jobban tetszett...rengeteg feel good pillanat és érdekes új karekterek...tökéletes felvezetés, mert érdekel h mi fog történni, érdekesek az új karakterek annyira h többet akarjak tudni a múltjukról és a jövőjükről is persze...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a star warsnak amúgy is kb 2 mondatos storyja volt, nem is ezért szeretjük szerintem
az új szereplők nagyon tetszettek, 1-2 nagyon meg is lepett mert kicsit másabbra számítottam...kifejezetten érdekes számomra KYyo h nem egy Darth Vader 2.0 lett, hanem pont eltérő karakterfejlődésen megy át...a fény csábítását próbálja leküzdeni:)
Rey-ről előzetesen meg voltam győződve h Han és Leia gyereke , de úgy néz ki nem ez a helyzet...talán nem is Luke...
Snoke is érdekes róla is többet akar megtudni az ember...
Finn pedig nagyszerű volt szerintem, na meg BB8 is
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.12.19. 20:44:25