[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hiper KOCKA #91234 Wing Tsun 1994
Ip Man egy elkényeztetett ovis nokedli, akinek folyik a takony az orrából és a reggeli kakaójáért üvölt... merthogy a film megnézése után körülbelül erre a szintre tudnám belőni a fickó harci skilljeit. Mert ahhoz a nőhöz képest aki ebben az akcióorgiában játszik valahol ezen a szinten állhat a nagymester.
Ez a film ugyanis nem másról szól mint az autentikus harcművészeti stílus a "gyönyörű tavasz" megalapítójáról és megalkotójáról, és a kivitelezés egészen pofásra sikeredett. Amit a tofuval műveltek egészen zseniális. Bárhogy is próbált, nem tudott hozzáérni a fickó, pedig csak annyi lett volna a dolga hogy beletenyerel a kajába és akkor Chun elismeri hogy győzött. De nem tudott... :D
A művésznőnek minden elismerésem, nagyon mozgékony, fürge és tehetséges. Jut eszembe a minap néztem Don 'The Dragon' Wilsontól egy filmet (valószínűleg valami tömény hatására vetemedhettem erre, mert józanul soha) és hát elkezdtem magamban röhögni mikor belegondoltam milyen lenne egy Chun vs Wilson barátságos mérkőzés.
Mielőtt Wilson felemelné a kezét Chun 6-szor mellbeveri közbe kimos és még ki is tereget. Na meg az Amerikai Nidzsa Didikoffal... Őrá csak elég lenne csúnyán néznie. Persze jópár filmbéli mutatványt nem lehetne a való életben kivitelezni, inkább a Tigris és Sárkány stílusa fedezhető fel néhány jelenetben, de ez nem von le az értékéből. Itt is van egy kötelező ellenlábas nagyfőnök, akinek nyilvánvalóan az volt élete legrosszabb döntése hogy belekötött Chun nénibe.
8/10