106844
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DantesHUN
    A képen látható nő nem anorexiás. Vannak akiknek testkép zavara van, és önmagát túl kövérnek, vagy túl soványnak látja. Nem tudom itt néhányotoknak milyen zavara van, de elég komoly lehet.
  • szabii98
    Jake Gyllenhaal is eléggé kigyúrta magát a Southpaw-ra, előtte meg a Night Crawlerben volt 64 kiló
  • hapi
    Agymanók 10/10

Ismét bebizonyosodott hogy a Pixar-nál zsenik dolgoznak!
  • Synchronous
    Bale az rendkívül elhívatott színész, talán csak Dennis Quaid veszi még ilyen komolyan a szerepeit. Egyébként lejjebb is akart fogyni csak az orvosa nem engedte.
  • hiper KOCKA
    Kriszcsen Bale kétszer is lefogyott filmszerep kedvéért (Gépész, Hajnali mentőakció), akkor ő meg gyúrja kicsit feljebb magát, egyen sok szalonnát, sütit. :D
  • Tikal #91217
    lol, that woman
  • morcosqtya
    Ühh... ez aztán a wonder woman... :DD
  • Bokafix2
    Szupererőről beszélünk de legyen már egy minimális küllembeli esztétika a dologban... én speciel nem arról beszéltem hogy izmosabb legyen hanem legyen picit teltebb mint egy anorexiás csirke. Nem szeretek a vásznon 30 kilós nőket bámulni, lehet ezzel csak én vagyok így, mindegy.
    Akkor bevághatják ezt is wander wumennek aztán nézze a férfinép ahogy lakótelepi házakat rendez át a szikár kacsóival. Tényleg nem izmos nőkről van szó, csak ne zörögjenek már a csontjai... olyan nagy elvárás ez?
  • LasDen #91214
    azé gyúr a szerepre :D
  • cylonflatus
    Igen, de eddig nem erről volt szó, már megbocsáss. Amire én reagáltam az egy kijelentés volt, hogy a WW nem elég kigyúrt, nem hiteles WW-nek. Pont. Nem volt szó ilyen előtte-utána összehasonlításokról. A magyarázatod így megállja a helyét, igazad van, csak én nem erre reagáltam először.
  • IMYke2.0.0.0
    //Még mielőtt vád érne, hogy én nem értem, hogy Te mire gondoltál: tudom, hogy ilyen-olyan módon szuper képességekre szert tevő "átlagos amerikai polgárokról" van szó.

A "hihetőség" lehet talán az egyetlen szó, ami jól leírja azt, ami hibádzott eddig az egész diskurzusban.
    A legótvarabb pókemberünk is hirtelen izmosabbá vált, amint megcsípte pókelvtárs(nő), de még Superman is díjbirkozóvá hízlalta az izmait a nénike vidéki tején...
    De, amikor egy szupernő kerül a képbe, meghökkenünk, hogyha fél kilóval több izom van a felsőtestén, mint egy férfinak...
  • cylonflatus
    Az analógiát amúgy értem. Csak nem szeressem.
  • cylonflatus
    Hát akkor tényleg nem értem. Egy szupererőről beszélünk. Nem az izmaitól erős a csaj.
  • LasDen #91209
    Érdekes dolog ez, mert eléggé kettős a mérce. Míg az ilyen filmekben a férfiaktól elvárt, hogy kigyúrtak legyenek, addig a nőktől még ilyenkor is inkább a nőies megjelenés az elvárt. Így náluk inkább csak egy kis bicepsz az elvárás, mintsem hogy úgy nézzenek ki, mint Ronda Rousey.
  • IMYke2.0.0.0
    Jöhetsz bármilyen idézettel, ha te magad nem érted az analógiát...
  • cylonflatus
    Ahogy egy kedvenc filmes karakter mondta: "... nem ugyanaz a műfaj, nem ugyanaz a játék, nem ugyanaz a sportág, baszd meg" :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nyilván nem, de akkor Conant sem kellett volna Arnoldnak eljátszania, vagy Herkulest sem a Sziklának... [és a sor végtelen]
  • cylonflatus
    Maze Runner 2: Annyiszor, de annyiszor megfogadtam már, hogy nem ülök le young adult filmek elé... szóval csakis magamat hibáztathatom. Hipergáz.
  • cylonflatus
    Ha nagyobb a bicepsze, akkor már hihető lesz, hogy felemel egy felhőkarcolót? lol
  • LasDen #91203
    Kezdődik a Wonder Woman forgatása... vagy valamelyik Star Warsé :D
  • LasDen #91202
    mert gondolom színésznőt keresnek, és a színésznők meg ilyenek, nem mint a sportolók. Plusz esetében handwavinggel ellehet intézni, hogy miért nem kigyúrt...
    A másik, hogy WW az évek alatt nézett kis sokféle képpen. 30 kilósnak is, meg 80-nak is....
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.20. 19:34:51
  • Bokafix2
    Miért gondolja bárki is azt hogy egy 30 kilós nőcike hiteles Wonder Woman lehet? A színészkedés egy dolog, de a gond hogy semmi erőt nem sugároz. Mikor 45-ben felszabadították a táborokat, testesebb egyedek jöttek ki a szögesdrót mögül... Nem lehetne ide is egy testesebbet tenni? Ne értse félre senki, nem ilyen alkatúra gondolok, hanem kb. egy ilyenre.
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon nem.
  • ProGabe #91199
    Számomra ez a második rész is ugyanolyan unalom-tenger volt, mint az előző. Ráadásul annyira kiszámíthatóak a karakterek, annyira sablonosak, hogy egy másodpercig nem bírtam már értük szurkolni, hisz' nem érdekelt ezeknek a papírmaséknak a sorsa. A történet is persze ugyanez a kiszámítható, ásítós semmiség.

Ami a legundorítóbb, hogy ezek a gyökerek csináltak egy 4 és fél órás filmet, aminek össze van csapva a vége! Olyan szinten csapodár a befejezés, hogy kb. az arcomat kapartam közben.

Volt benne pár jó rész, de ez hihetetlenül kevés volt. teljesen elcsúsztak az arányok ebben a filmben, hála a ketté vágásnak. Pedig ez tényleg egy jó széria lehetett volna, mert ez volt a legkevésbé bugyuta a tini-filmek között.
    Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.11.20. 17:23:52
  • LasDen #91198
    Megan Gale mint Wonder Woman George Miller törölt Justice League: Mortal filmjéből....

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.20. 16:22:18
  • karajjj
    Az Éhezők Viadala - A kiválasztott befejező rész

Megmondom őszintén, az első számomra annyira jelentéktelen rész volt, hogy utána a másodikat meg sem akartam már nézni anno. Aztán mikor a TV-ben adták, belefutottam és megfogott benne a kibontakozó nukleáris háborús - lázadós dolog, mert azzal kezdtem megérteni a sztorit. A harmadik rész első fele tavaly megint kicsit lagymatagra sikerült, viszont ha a kettőt egy filmnek vesszük, akkor el kell ismerni, hogy emelkedett a színvonal részről részre. Lehet, fikázni, hogy szokásos egykaptafa sztori, meg hasonlók, de nekem speciel tetszett.

8/10
  • mégvadabbdisznó
    True Legend

Már az első pár perc több akciót tartalmaz mint egy átlag hollywood-i celluloidszutyok. Megadták a módját azért rendesen. Van itt kungfu istenség, mérgezett ököl, izompacsirta buldózerek, részeges stílus... a néző szinte el van kényeztetve. A harci koreográfiáról csak annyit hogy aki megtervezte láthatólag ért is hozzá, nem hiába Yuen Woo-Ping ugye... állkoppanós volt minden képkocka, a helyszínek meg még rátesznek pár lapáttal az összhatásra. Ez a film aláz.

9/10
  • LaposElem
    A hangya - 2015
    Képregény adaptáció

Tologattam az időt, hogy megnézzem a filmet, mert nem volt kedvem egy újabb hősös filmet nézni. Úgy alakult azonban, hogy asszonykával mégis rászántuk magunkat, és meg kell hogy mondjam, remekül szórakoztunk rajta. Gyakorlatital végig vidultuk az egész játékidőt. Ebből is látszik, hogy itt frissített a Marvel, az akciót kicsit háttérbe tolta, és inkább a viccelődés a poénkodás került előtérbe a filmbe. A komolyabbnak szánt jelenetek is szinte azonnal fel lettek oldva egy-egy egysoros viccel, és jó is volt ez így. Színészek hozták a szintet, nem volt gond velük. Egyedül Evangeline Lilly haját nem tudtam megszokni, szerintem nagyon nem áll neki jól ez a viselet, de ez legyen a legkisebb baja a filmnek.
    Tehát ha egy kellemes esti filmet keresel, és még nem láttad a hangyát, nyugodtan megnézheted.
    Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2015.11.19. 09:10:04
  • tigeroo
    ezt lehagytad
  • LasDen #91193
    therockIT'S OFFICIAL: Want to welcome the talented and gorgeous @alexannadaddario to the cast of #BAYWATCH for the role of "Summer". Alex is a one of kind woman (I know from experience) and can't wait for you guys to see her own the role.

Alex Daddario megkapta a Baywatch egyik főszerepét. Ez biza jó hír :D
  • hiper KOCKA
    The Hollow 2015

Tetszett a táj. Mindig jól mutatnak a debella hegyek meg a sűrű erdők egy filmben. Meg az a szörnyeteg is aki fagallyakból és tűzből áll össze, hogy kiirtsa egy komplett kisváros lakosságát akiknek az elődei 100 évvel ezelőtt ugyanazon a napon megöltek egy boszorkányt... most eljött a revans.

7/10
  • LasDen #91191
    Last Knights

Meh. Nem rossz film, de nem is jó. Csak úgy van bele a nagy világba... Kiszámítható. De a végén az akció eleje fasza volt, ahogy szó nélkül nyomultak tökéletesen kinyírtak mindenkit hiba nélkül. De kb ennyi...

5/10
  • vérpocok
    a cégéi elég nyeszlett... a többivel nincs gond
    egyiptomi mitológia meg úgysem szerepel annyit filmen mint a görög
  • Seth
    Végre nem megint a görög istenek... :D
  • morcosqtya
    Nem is arra valók... Nem dokumentumfilmek hanem kalandfilmek..
  • Mentol
    Szerintem meg, nem ezekből az akciófilmekből kéne megtanulni a történelmet...
  • DantszEE
    Szerintem összekeverték Jaimet és Oberynt.:D
    Egyébként nem néz ki ez annyira rossznak.
  • morcosqtya
    Szerintem a Titánok harca (vagy mi) nem volt olyan rossz...
  • CalebJoe
    Egy újabb borzalom a mitológiáról, nem igaz hogy ezzel a témával nem tud mit kezdeni Hollywood.

• Nyiri
    Már megvolt :D