Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.01.06. 18:44:55
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hol volt olyan a BoB-ban hogy kézifegyverekkel lövi az ellenség a páncélost? Mivel annak baromira semmi köze ahhoz, hogy sorozat vagy egész estés film.
És ne gyere (megint) az okosságoddal, hogy ez csak egy film és ne keressünk benne realitást.
A God's not Dead-en és a Heaven is for Real-en legalább jókat tudtam mosolyogni de ezt a filmet Nic Cage se menti meg sőt az ő neve már inkább garancia a ratyira persze értem én, hogy van valami nagy adóssága de azért na... Pedig ebben több akció volt mégis egy halál egyszerű és unalmas film amivel szinte a szádba rágják, hogy mi a "helyes" út.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Neill rendezte a District 9-t például. De, ezt gondolom mindenki tudja már.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hagyjuk már a sorozatok vs. egész estés film összeeresztését...
Érdekes, mert "Az elit alakulat"-ban meg tudták normálisan csinálni a harci jeleneteket. És mégis tetszett az embernek, sőt még azok a részek is amik nem pörögtek ezerrel.
Ez inkább a dicsőséges orosz -megindulunk az ellenfél felé vagy ötvenezren és aztán reménykedünk, hogy többen vagyunk, mint ahány golyójuk. van- hadsereg stílusa lenne.
Ez Hollywood, ide kell a pörgés, a látványos és heroikus jelenetek... ha órákig kuksolnak a fűben, meg tökölnek, esetleg besáncolják magukat, vagy rádión próbálnak segítséget hívni, és addig pókereznének míg arra nem téved egy Tigris, akkor a kutyát nem érdekelné a film. Ha inkább visszavonulnának taktikai megbeszélésre, akkor meg kamaradráma lenne a film, nem akció.
A készítők is tudják mi reális és mi nem. De ha Friedrich von Rundstedt inkább feláll a fűből és ordítva nekiszalad a tanknak egy mp40-el a kezében, az már menő. A gyorskaján elhízott tizenévesek így is beveszik. Sőt, így még jobban.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Poker Night: Csavaros több történetet mesélős krimi-thriller, nekem tetszett nagyon, ajánlom.
Timelapse: Fényképezőgép minden nap megmutatja hőseink másnapját, akik ezt "kihasználják". 3+3 szereplős kamara sci-fi/thriller. Egyszer nézős, érdekes.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.01.06. 02:50:18
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na meg így utólag belegondolva volt pár egyéb furcsaság is. pl nagyon hatásos jelenet amikor a tank átmegy egy teljesen laposra lapított hullán... csakhogy elég valószínűtlen hogy a ruha úgy egyben marad egy ilyen helyzetben
bár ki tudja, nagyon ritka esetben talán
a végén meg szerintem jobban ki kellett volna hangsúlyozni hogy egy zölfülű náci gyerek az aki bár meglátja a tank alatt, de nem lövi le, úgy sokkal hatásosabb lett volna, meg több értelmet adott volna a filmnek
Mindig tanul az ember valamit. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A végén az SS csatajelenet pedig 2ft-ot nem ér! Az akkori világ legelitebb katonái körbeállnak egy tankot és puskával,géppuskával lövik és hasonló atomfaxság...........szánalom volt!
propaganda bullshit
Hát igen, ez elég komoly volt.
Viszont a bredpitt marha unalmas hogy ő a tököscsávó, semmi gyengeség nincs benne, és amikor mégis ilyet próbál eljátszani, attól csak még rosszabb lesz...
De ettől még azért jó film. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Azért a 2 német csajjal való jelenet megmutatta, hogy nem ment el az eszük, nyilván folyamatos stressz alatt álltak, sokkot kaptak az újoncok az első pár csata után de végül alkalmazkodtak és nem úgy, hogy örökre megzakkantak, persze nem mindegyik de azért a többség ha más nem idővel túl tudta tenni magát a dolgokon.
Hatalmas film, a végén már én is kiabáltam, hogy mocskos nácik. Tanulság: a háború az emberből férfit farag.
De szép bauxit, honnan van?
4-5x megállítottam úgy néztem,mert nagyon felbaxott ,de a jó értelemben 😊
Végül is ha úgy vesszük. 😊