[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pixel
Mivel Sandler filmről volt szó, így elég "magas" elvárásokkal ültem le elég. És egész jól meg is lepett, mert úgy kb a Hyde parkig elég jó tempóban jöttek a poénok, amik ténylegesen viccesek voltak. Aztán ott véget ért és az egész film kudarcba fulladt.
De már eleve tök furán indult az egész. Mintha a mi világunknak valami fantasy mása lenne, annyira valószerűtlen volt az egész. És itt a dialógusokra értem, nagyon fantasy volt mintsem valós. Az hogy a kockákat hogy ábrázolták, arról ne is beszéljünk. A sztereotípiákon nem is nagyon lépett túl a film. A negyed utána pedig agyatlan faszság lett az egészből, amit nem nagyon lehet értékelni. Peter Dinklage karaktere egy hatalmas nulla. Az egész Iwatani megjelenés meg talán az egész film mélypontja. Sandler sótlan volt, mint akit nem is érdekli a dolog.
A lehetőség meg volt, ebből lehetett volna valami jó is. Még azt mondom, hogy Sandler vezetésével is akár. De odáig jutott, hogy nála már azt is értékelni kell, mikor nem egy újabb szarós, fingós fostengert csinál.
3/10
Holnapolisz
A film alatt többször is az jutott eszembe, hogy ez valamiért egy vérbeli Disney film. A tét nagy volt, de mégis játékosnak, egyszerűnek éreztem. És nem rossz értelemben. Az egész olyan csili-vili, elkápráztató volt, mintha a Disney parkban jártam volna megint (csak tömeg nélkül). VIszont nekem bejött. Persze nem estem hanyatt tőle, de engem megfogott, magával ragadott a kaland és a látvány. Tény, a karakterek nem voltak túl erősek, a kalandvágyó lány v a megtört felnőtt. Talán nem is kellett több belőlük, mert a karakterek közötti kémia meglepően jól működött és a film tempója is olyan volt, hogy nem nagyon engedte leülni a dolgokat. A másik pirospont Nixnek jár (akiről nekem mindig Nix Uotan, a multiverzum egyik őre jutott eszembe), aki nem volt klasszikusan gonosz karakter, inkább csak negatív a helyzet és a főszereplő szempontjából. A "tönkre teszitek a bolygót és az önmagatokat pusztítjátok el" üzenet viszont egy kicsit túl direkt volt számomra....
7/10
A belső ember
Az egyik kedvenc heist filmem. Ha nem is tökéletes, de nagyon el van találva az egész. A terv, a kivitelezés, a karakterek és minden történet szálnak meg van a maga érdekessége, mégha egy kicsit átlagos vagy ismert már az. Clive Owent talán itt láttam először, így anno nagy hatást gyakorolt rám a játéka. Nagyon faszán hozta a kőkeménynek látszó bankrablót. A kedvenc jelenetem, mikor a behatolást tervezik, és míg azt beszélik mi lehet közben probléma, mi azt látjuk közben, ahogy tökéletesen végre hajták. Imádom....:D
8/10