[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mission Impossible 8/10
Ez is egy jó MI film volt szerintem. Sztori jó, akció jelenetek jók. Csavarok megvannak. Én elégedett voltam vele teljes mértékben. De hogy Tom lepaktált az ördöggel és bekapcsolta az öregedésnél a "Cruise Controlt" az is tuti
Agymanók 9/10
Nekem gyerekmese létére nagyon tetszett. Tényleg felnőttek is bőven végignézhetik, sőt, akinek a gyerekei most lesznek 6-7 évesek, egész más szempontból közelítheti meg a gondolkodását. Nekem legalábbis sose fordult meg a fejemben, hogy anno nekem vagy egy gyereknek mi mehetett végbe a fejében, mikor nagyobb mérföld kőhöz ért és hogy olyan érzéseket is érdemes néha kiengedni és hagyni felszínre törni, amit egyébként ez a világ nem nagyon tolerál meg.
Terminátor Genezis 6/10
Háát, khm, nagyon nem tudom így pár órával később se eldönteni, hogy most ez a sztori rossz vagy jó volt-e terminátor világnak. Maga a film nem egy nagy durranás, de nem is rossz. Vannak jó poénok benne. Kicsit zavart, hogy az öreg Terminátor már elkezdett érzéseket is táplálni valaki iránt. Kicsit nonszensz. Meg, jó duma, hogy a fedő bőr, ugyanúgy öregszik, mint egy ember, de kérem, amikor letépik a fél arcát, majd újra "rakja vagy növeszti" nem tudom mit csinál valójában, akkor nem tud fiatalt rakni magára?! Ezekkel a mozzanatokkal kezdenek elszállni és tönkreverni a filmet. Másik dolog amit nem értettem, hogy mi a tökömnek kellett ezt az új Conort behozni. Full unszimpatikus a csóka, miért nem maradhatott Christian Bale? Attól félek, hogy a Sarah Conor sorozattal és ezzel a filmmel, egy elég csúnya lejtőn indul el a film.
Talán itt éreztem először életemben, hogy Arnienak el kéne engednie az ilyen filmeket. Tudom, hogy ő akció színész, de elég poénos emberke és sztem jó pár filmben elférne vicces nagypapa szerepben, terminátoros eastern egg beszólásokkal. Valószínüleg nagyobb sikere is lenne.