106839

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Akkor is volt miből választani mert nem egy csatorna volt"
Ja, kettő :) -
Nekem is ez, a becsúsztathatós van meg - csak a hatás kedvéért mutattam meg a másikat. A lemezek okán. -
Nekem is, de nem ilyen a doboza, hanem ilyen:
Viszont meghoztad a kedvem az utashoz, lehet nekiesek én is, isten tudja csak hányadszorra. -
Vedd meg a Quadrology-t - azon rajta vannak az eredeti mozis, és a rendezői verziók is, valamint extrák.
Nekem megvan:
-
kjhun #91053 Ez, a film is ott van. 
Kíváncsi lennék a TV-s verziókra, miben különbözhet a DVD-stől. Az HBO és a MTV is leadta a 90-es években, de mintha TV3-at is olvastam volna valahol, hogy a Rendezői verziót adták ők le. Pár hónapja láttam a narrátoros változatot is és az első részt TVRIP-ben és narrisan is. :D
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.11.01. 11:14:25 -
kjhun #91052 Vagy így (tekerj 20:35-höz): 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
az mondjuk buli lenne :D -
Az sem kizárt, hogy az ük-ükunokám már holoszobában*** éli majd át a történeteket, interaktívan beleszólva a történésekbe.
//*** = Star Trek-ek. -
sőt, egyszerre fogod nézni a filmet 3 alternatív valóságból... -
[2015] - (imdb) - "The Man from U.N.C.L.E." - 7/10
(2015.10.31) (117 perc, amerikai, brit)
Guy Ritchie film az 60-as években dúló hidegháborús időszakban, a 3 nagyhatalom ügynökeinek történetére fűzve, a szokásos vágásokkal, zenékkel, kicsit fanyar "minden lében két kanál"-os humorral, Szupermannel, enyhe szerelmi szállal, egy atombombával, és egy arcátlanul rossz lezárással - mintha legalábbis a film egy sorozat epizód lett volna.
A CGI és valódi környezet, a díszletek, ruhák, kiegészítők, zene és a feliratozás valóban a régi filmeket idézte, az akciójelenetek modernebbek voltak [nem egy közülük érdekesen volt tálalva].
Egyszer megnézhető volt. -
Így van - én például a 6D-t írtam, és mindezt már otthon fogja élvezni az ük-ükunokám.
Ettől még lehet, hogy a mozikban lesz 8D is... -
hiper KOCKA #91046 Én speciel értem mit akartál mondani.
Azt írtad hogy "egy film igenis lehet esemény". Erre hoztam én egy példát.
A gond csak az, hogy nem jött át a lényege. Ugyanis én nem a mostról beszélek mint ahogy te. Nem hiába hoztam példának a 80-as éveket. Arra utaltam ezzel hogy mondjuk 30-40 év távlatában nem úgy fogják tekinteni a szórakozást mint ma. Mint ahogy mi sem úgy tekintünk a 80-as évekre az elavult technikájával mint akkor. Ma még csodálkozunk egy Star Wars 7-en milyen szuper meg valódi Imax-ban forog, frankó effektekkel van teletűzdelve stb, stb.
De évtizedek múlva ez a technika is teljesen átlagosnak fog számítani, sőt lehet elavultnak is, mint ahogy mi is mosolygunk a 80-as évekbeli filmek minőségén és effektjein. Honnan tudod hogy egy olyan embernek aki abba a korszakba és technológiába születik bele, neki is olyan esemény lesz-e megnézni egy filmet, mint ahogy ma annak számít egyes helyeken?
"Másodszor - egy Porsche-t hasonlítasz össze egy Trabival."
Erről beszélek hogy nem értettél meg... nem a Szomszédokon van a hangsúly, az csak egy példa volt... nem a Szomszédokat akartam hasonlítani a mai filmekhez. Én korokat hasonlítottam össze, technológiát és mentalitást, és összevetettem a mai korral hogy mennyit változott. Mert ma már nem esemény egy családi filmnézés a tv-ben, nem nagy cucc egy vhs lejátszó, és nem konstatáljuk hogy de jó ez a színes tv, mert teljesen természetesnek vesszük. A mai korra is valószínűleg ugyanígy fog tekinteni az évtizedekkel későbbi generáció.
"A mozi már irtó sokszor megmutatta, hogy nem fog kihalni..."
Egy olyan dolgot próbálsz megcáfolni amit senki nem állított... nem tudom, írt bárki is itt olyat hogy ki fog halni? Mert szerintem sem én, sem a korábbi kommentelők nem állítottak ilyet, maximum azt hogy nem a mai formájában fog működni. -
Hagyjuk már ezt^^
50-es évek:
Értem én, hogy mit akartok mondani, de nem akarjátok azt megérteni, amit én mondok. Én ezt itt, nyugaton máshogy látom, ez van. -
A bolygó neve: Halál - rendezői változat
Bár nem klasszikus halloweeni horror móka, de a múltkori Démonok közti kudarc után inkább valami klasszikust akartam. Ha már nem is hátborzongató, de még mindig a legjobbak között van. Most láttam először a rendezőit és tetszettek a plusz jelenetek főleg a későbbiekben, bár olyan sok ugye nem volt. Mondjuk az elején mikor megtalálják a hajót az LV-n annak a vége talán nem kellett volna. Hiába tudjuk mi történt, de ha nem látjuk a facehuggert, úgy sokkal rejtélyesebb, hogy mi történik. A végsőből végülis okosan lett kivágva.
De mikor Bishop 150 métert mászik abban a kis csőben az lett volna a halálom. Én ott szartam volna össze magam :D Mikor először megláttam Vasquezt most, az jutott eszembe, hogyha ez ma készülne, akkor ezt a szerepet biztos Michelle Rodriguez játszaná. Mintha csak ráírták volna :D
Minden a helyén van...
8/10 -
A forgatásról kikerült telefonos felvétel szerint nagyon realisztikus Star Wars 7-re készülhetünk.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Akkor se nézném ha nem lenne internet és csak egyetlen tv-adó lenne a világon amiben csak Szomszédok menne... inkább olvasnék. Persze nem tudom ki hogy van vele.
Utoljára szerkesztette: Synchronous, 2015.10.31. 19:50:13 -
hiper KOCKA #91041 Na ne viccelj. 
Akkor is volt miből választani mert nem egy csatorna volt... de... ha nem lenne is választék a legtöbben akkor sem néznék, maximum a Kádár-rendszerben felnőtt nyugdíjasok nosztalgiából... akiken már túlnőtt a technika. Milyen alternatíva az hogy csak azért együnk penészes kenyeret mert nincs friss? -
SzinesGeza #91040 Tévedsz. Ha ma benyomnák valamelyik adón DE nem lenne más amiből választhatnának, akkor most is azt néznék az emberek, mint ahogyan akkor is ezért nézték.
(hétfőn még tv-adás sem volt) -
Leginkább ez jellemző:
mert az ember társas lény -
hiper KOCKA #91037 "Nem értem mit akartál ezzel mondani."
Így van, nem értetted, de nincs ezzel baj. -
Ahha, köszi. -
Nekem nem járt hozzá. -
Meg szokták mondani, hogy olyat amit csak fel kell venni és 3d, vagy be kell e kapcsolni.
Amugy tenyleg szoktak hozza adni, ha olyat veszel hozza nagy baj nem lehet :) -
Nem értem mit akartál ezzel mondani .
Először is: egy film igenis lehet esemény. Lehet nem Magyarországon, ahol az emberek ingeküszöbe írtó magas és emiatt at is elnézik lassan, ha valaki tökön rúgja őket nekifutásból.
Nyugaton, ahol családi program a mozi, mert egy film nem kerül félhavi fizuba (2 gyerek esetén ugye 4 jegy, popcorn, udítő, utazás, stb) igenis ez egy "night out". Vagy komplett irodák ülnek be meló után egy filmre.
Másodszor - egy Porsche-t hasonlítasz össze egy Trabival.
Mintha azt mondtam volna, hogy egy jó autó kényelmes és bírja a 150-et a sztrádán, de te előjössz egy kispolával, hogy hát ugyan miért?
Szomszédok =/= Star Wars
A mozi már irtó sokszor megmutatta, hogy nem fog kihalni, mert az ember társas lény és az, hogy felhúzol valami szemüveget, hogy megnézz egy filmet a metrón üldögélve egy cseszett nagy, undorító vicc.
Szóval én nem tudom, te mennyiszer voltál moziban az elmúlt években, vagy ültél le családdal, barátokkal filmet nézni, így lehet neked megfelel az, hogy tök egyedül, fejeden valami szarral nézzél filmet. A többség (mozik rekordokat döntenek, TV-eladások mikor hanyatlokkal? 80-as években?) nem így gondolja és ez így van jól. -
tv-t? ahhoz jár, nem kell venni.... -
Üdv. Bocs az offért.
Vettem Samsung 3D okostónit. Milyen 3D szemüvege vegyek hozzá? -
A sok idióta... ebből is látszik ki néz focit.. khm, tisztelet a kivételnek persze, de sajnos a 80% ilyen agyatlan idióta. -
SzinesGeza #91028 Azért fikázzák mert a sztori kb. egy sorozat egy epizódjának felel meg. Egy mozifilmnek semmiképpen. -
DantesHUN #91027 Aha. A Szomszédokat úgy ezredjére ismétlik és a köz Tv egyetlen műsora amivel betud kerülni a nézett műsorok közé. -
Egy kis érdekesség...:c
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!trollfoci post : elég sok adam Sandler rajongó van, és az nem zavar hogy valakiknek tetszenek a filmjei (mert miért zavarna), de hogy a legjobb színész meg ilyenek?
Az üres Várost ajánlottátok itt is mint jó adam sandler filmet, azóta egyszer belefutottam a TV ben, de nem néztem meg, de majd bepótolom.
Sőt az egész dolog nem zavar, csak meglepődtem rajta... -
Vagy a Dallas.
Családi program volt gyerekkoromban. -
hiper KOCKA #91024 "Egy jó film legyen már esemény!"
A 80-as években a Szomszédok sorozat pl családi esemény volt. Mindenki nézte, méghozzá országos szinten. Emlékszem mikor felhangzott a főcímzene mindenki odaszaladt a tévéhez és nézte.
Ha ma benyomnák valamelyik adón mi történne? Még a Bodri kutya is fejen állva körbehugyozná... senkit nem érdekelne. Ma már inkább csak a vicces mémek jutnak róla eszünkbe, és kínosan röhögünk milyen béna posztkomcsi trágyalé volt az egész. Változnak a trendek. -
Ez de szarul hangzik! :D
Mármint komolyan, ki a fene akarja ezt? Egy jó film legyen már esemény! Ahogy az SW VII is az lesz. Tömött terem, pattogatott kukorica. A sok hülye meg engem soha nem zavart igazán. Ráadásul ha jó a film, akkor általában mindenki kussol és nézi -
Azért ez nem máról holnapra történik szerencsére..
Egyelőre örüljünk a HD adóknak az SD világban....
Kint vannak a 4K meg 8K tévék és nem tudjuk még kihasználni. -
A tv a mai formájában biztos megszűnik, ahogy a mozivászon is. Csak a fejedre csapsz egy VR eszközt pl egy speckó szemüveget, kapsz egy kiterjesztett valóságot ahol kedvedre játszhatsz vagy nézheted a 8-10K-s filmeket 3D-ben... akár még a buszon is. Ez a technológia már most is megvan filmnézés terén csak még nem elterjedt. -
Ha nem tetszenek a hangok, akkor a Disneyt kell szidni :D -
10 évvel ezelőtt ez milyen jó volt!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.10.30. 20:41:32 -
Nem a gyakori, átlagos hangok szólnak a filmben, szóval lehetséges, hogy ez lesz a végleges. De a végső hangzás biztos jobb lesz, azért ez mégis csak egy előzetes