Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
//Mondjuk, nem szrídíben láttam
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kijövős 3D az olcsó 3D. Azt könnyű megcsinálni... nyilván poén amikor aze mber arcába lőnek egy nyilat 1-2szer a film alatt amikor nem szűmítasz rá. Azt hogy végig 3Dben érzed a dolgokat az már melósabb és az a minőségi. Ahhoz egyszer sem kell hogy kijöjjön valami, hogy éreztessék veled a kép "mélységét"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezután Balin, Ori és Oin elindul, felszabadítani Móriát, de meghalnak majd, a Gyűrűk Ura első részében Gimli felismeri majd Balint, az ő csontjaik lesznek majd ott. Az örökösökről én nemtudok mondani semmit😄
2. Tauriel benne sem volt a könyvben, így nemtudni mi történik vele
4. Gandalf elvileg nemtudja hogy Bilbónál van a gyűrű, de erről is csak az tud nyilatkozni aki olvasta
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2014.12.27. 18:41:36
I met God. She's black
A kettő sokkal jobb volt.Az első 5 percbe "van valami" aztán csak a vergődés. + a 3D se nagy szám.
Herkules 3D (A Rock-os): A film tetszett bár a régi kevin sorbo-s sorozatból kiindulva én mindenféle atomszörnyhenteket vártam ,de így is jó volt egynek.
A 3D miatt meg lassan végérvényesen hitemet veszítem ,hogy soha egy film sem lesz aminél szinte minden jelenetnél "kijön" valami a képernyőből<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.27. 18:22:05
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Második világháborús kamikázékat bemutató film, japán oldalról. Lassú, film drámával. Csata jeleneteknél néhol kilóg a lóláb, de mindenképp látványos!
Epikus, monumentális lezárása a trilógiának. Teljesen más hangulatú mint az előző kettő. Ez jó is, meg rossz is. Aki arra ült be hogy még egy cuki Hobbitos kalandos utazást megnéz az csalódni fog. Lényegében 1 helyszín van és brutális csata, ami nagyszerűen koreografált, és baromi hosszú, de nem unalmas! Mindig van egy szelete ami leköti az embert és ráfókuszál egy fontosabb karakterre. Rengeteg féle enemy, taktika. Igazán parádés az egész. Drámaibb hangvétel, kevesebb vicc, nagyon sok halál. Már most szomorú vagyok h vége, Gandalf szögre akasztja a kalapját :I
Köszi az elmúlt 13 évet Tolkien & Peter Jackson <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
El tudom képzelni... az egyik fő dráma forrás az lenne, ha áramszünet lenne, elmenne a net vagy lemerülne az akku... <#vigyor1>#vigyor1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
ez olyasmi mint a drive volt pár éve, csak nem b*szták el. igen, tudom, hogy a drive sokak szerint mestermű, képileg, zeneileg és színészileg rendben is van, de szerintem annak a forgatókönyve egy fércmunka. ennek a filmnek viszont van eleje, közepe, vége, az antihősöket nem ütném agyon bézbózütővel, értem mit miért tesznek, és nem annyira izzadtságszagúan izmozós az egész, hogy komikumba hajoljon. cserébe viszont hiányzik belőle az a nagyon erős képi és zenei háttér, ezért nem lesz soha mesterműként emlegetve.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Most megyek és megnézem a Heaven is for Real című filmalkotást.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Men, Women & Children (2014)
Szóval mi is ez? Emberi kapcsolatok tökéletesen beültetve a mai világba. Tavaly a Disconnect című filmnek volt hasonló koncepciója, és bár az másféle dráma volt, mindkettő kőkemény, és tud gyomrost adni. Sok szereplőt mozgat a film, Sandler csak az egyik, és nyilván nem poénkodik. Egy csomó ismert arc feltűnik, és a sztori is sok szálon fut, amik csak néha érnek össze egy-két karakteren keresztül. Ami még különlegessé teszi, hogy amit a karakterek csinálnak a telefonjukon, számítógépükön, azt a film mind megmutatja real time a képernyőn, ugyanúgy kiírva. Nyilván ez sem új dolog már, hogy látjuk, mit pötyög valaki, de hogy ennyire minden netes dolgot kirakjanak a képre, azért az nem szokványos. De működik!
Szóval egy igencsak fasza dráma, ami szó szerint a mai netezős, okostelefenos világban játszódik. Ebből egy kurva jó dráma sorozatot lehetne csinálni, HBO-ra simán el tudnám képzelni.
8/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Azt sem tartom kizártnak, hogy az egész csak egy kamubotrány volt, hogy feltornázzák az emberek érdeklődését.
Ami nagyon kellett mert a film már-már minősíthetetlenül szXr...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Annak, aki nem értené:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.26. 19:55:52
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Bár hasra nem estem ettől a hírveréstől amit kapott, mert az a fajta humor, amit Rogen, Franco meg a többi amcsi standup-os színész képvisel, egy magyarnak többnyire kb. semmit nem fog jelenteni, lásd legutóbb a This is the End.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Utoljára szerkesztette: hvitya, 2014.12.26. 18:26:09
Transformers a kihalás kora - 3D: El sem hiszem ,hogy belemertek rakni 3-4 fikarcnyi részt még ha alig pár pillanatig is ami kijön a tv síkjából. Végig ilyennek kéne lenni a 3D-s filmeknek (számomra ez a 3D) amugy nagy 0 a többi része 3D-ben csak ez a 3-4 db kijövő cucc a jó.A film meg faintos volt!
Rajtaütés 1: Anno olvasgattam ajnározgatták páran,de tucat + 1 verekedős film
The Equalizer: Végre egy jó film. Bár ahogy a "főellenség" előadta magát komolyabb ellenállásra számítottam ,de hát Denzel badass volt <#eljen>#eljen>
Tom és Jerry és az elveszett sárkány: Ez már nem az amin felnőttünk<#levele>#levele>
Megdönteni Hajnal Tímeát: Szokásos magyar vígjáték színvonal tetszett jó volt!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.26. 09:03:53

Szerintem ők törpe nők lehettek.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
amikor felbukkannak a szlovák migek, muszáj volt megállítani a filmet mert úgy röhögtem 😄DD
"Nulla tenaci invia est via"
Amúgy mutattak törp nőket, méghozzá az első Hobbitban, amikor Smaug beveszi Erebort, látunk pár törp nőt sikoltozva kirohanni a hatalmas kőkapun. Bár azoknak nincs szakálla...
Amúgy meg: Boldog születésnapot kívánok! // Ha ma van tényleg 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.25. 11:39:07
Nem rossz, de nagyon ostoba film. Fuqua-nak sem lesz már egy Training Day minőségű filmje, D.W.-nek sem kéne ezeket erőltetni. A kick-ass-es csaj rendesen szar volt minden egyes jelenetében (pedig nem volt sok neki).
Sok bejglivel elmegy.
Illetve már a LotR-ban is Aragorn odasúgja Éowynnek amikor mennek Helm felé, hogy "a szakáll miatt" amikor Gimli arról panaszkodik hogy sokan azt hiszik hogy csak törp férfiak vannak (akik úgy születnek hogy a földből ugrálnak elő).
Hobbitoknak nincs közük a törpökhöz, annyi csak a hasonlóság hogy alacsonyak. Hobbit csajok helyesek (pl. Samu felesége kimondottan aranyos). Illetve érdemes figyelni a Hobbit2 elején a kocsmai jelenetet, a felszolgáló csajszi PJ lánya (és a LotR1-ben is benne volt, ő az a nagyszemű csodálkozó kislány Bilbó meséje közben - csak ugye eltelt több mint 10 év).
Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek! 😊
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick