1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • hiper KOCKA
    Én speciel értem mit akartál mondani.

Azt írtad hogy "egy film igenis lehet esemény". Erre hoztam én egy példát.
    A gond csak az, hogy nem jött át a lényege. Ugyanis én nem a mostról beszélek mint ahogy te. Nem hiába hoztam példának a 80-as éveket. Arra utaltam ezzel hogy mondjuk 30-40 év távlatában nem úgy fogják tekinteni a szórakozást mint ma. Mint ahogy mi sem úgy tekintünk a 80-as évekre az elavult technikájával mint akkor. Ma még csodálkozunk egy Star Wars 7-en milyen szuper meg valódi Imax-ban forog, frankó effektekkel van teletűzdelve stb, stb.
    De évtizedek múlva ez a technika is teljesen átlagosnak fog számítani, sőt lehet elavultnak is, mint ahogy mi is mosolygunk a 80-as évekbeli filmek minőségén és effektjein. Honnan tudod hogy egy olyan embernek aki abba a korszakba és technológiába születik bele, neki is olyan esemény lesz-e megnézni egy filmet, mint ahogy ma annak számít egyes helyeken?

"Másodszor - egy Porsche-t hasonlítasz össze egy Trabival."

Erről beszélek hogy nem értettél meg... nem a Szomszédokon van a hangsúly, az csak egy példa volt... nem a Szomszédokat akartam hasonlítani a mai filmekhez. Én korokat hasonlítottam össze, technológiát és mentalitást, és összevetettem a mai korral hogy mennyit változott. Mert ma már nem esemény egy családi filmnézés a tv-ben, nem nagy cucc egy vhs lejátszó, és nem konstatáljuk hogy de jó ez a színes tv, mert teljesen természetesnek vesszük. A mai korra is valószínűleg ugyanígy fog tekinteni az évtizedekkel későbbi generáció.

"A mozi már irtó sokszor megmutatta, hogy nem fog kihalni..."

Egy olyan dolgot próbálsz megcáfolni amit senki nem állított... nem tudom, írt bárki is itt olyat hogy ki fog halni? Mert szerintem sem én, sem a korábbi kommentelők nem állítottak ilyet, maximum azt hogy nem a mai formájában fog működni.