[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem értem mit akartál ezzel mondani .
Először is: egy film igenis lehet esemény. Lehet nem Magyarországon, ahol az emberek ingeküszöbe írtó magas és emiatt at is elnézik lassan, ha valaki tökön rúgja őket nekifutásból.
Nyugaton, ahol családi program a mozi, mert egy film nem kerül félhavi fizuba (2 gyerek esetén ugye 4 jegy, popcorn, udítő, utazás, stb) igenis ez egy "night out". Vagy komplett irodák ülnek be meló után egy filmre.
Másodszor - egy Porsche-t hasonlítasz össze egy Trabival.
Mintha azt mondtam volna, hogy egy jó autó kényelmes és bírja a 150-et a sztrádán, de te előjössz egy kispolával, hogy hát ugyan miért?
Szomszédok =/= Star Wars
A mozi már irtó sokszor megmutatta, hogy nem fog kihalni, mert az ember társas lény és az, hogy felhúzol valami szemüveget, hogy megnézz egy filmet a metrón üldögélve egy cseszett nagy, undorító vicc.
Szóval én nem tudom, te mennyiszer voltál moziban az elmúlt években, vagy ültél le családdal, barátokkal filmet nézni, így lehet neked megfelel az, hogy tök egyedül, fejeden valami szarral nézzél filmet. A többség (mozik rekordokat döntenek, TV-eladások mikor hanyatlokkal? 80-as években?) nem így gondolja és ez így van jól.