1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Shep
    Everest 2015

Látvány az rendben volt de a többi valahogy olyan felületesnek tűnt nekem. Jó pár dolog csak azután vált világossá ,hogy elolvastam a film mögött álló eseményeket a neten, meg megnéztem az újságíró könyvéből készült régebbi filmet is, ami szerintem pl. sokkal jobban visszaadta a szenvedést amivel egy ilyen "kaland" jár. Viszont a viharba kerülést és az ott történteket valahogy mindkét film elég gyorsan lerendezte, persze lehet ha hosszabb lett volna akkor meg az lett volna a gond, nem tudom, de valahogy így az a rész nem igazán jött át. A másik, hogy az új filmben valahogy a hegymászós részek sem tűntek annyira hihetőnek, mint a másikban. Szerintem a két filmből lehetett volna egy igazán jót csinálni, így viszont mindkettő csak egy közepes alkotás, viszont még így is hatással van az emberre. Mindenesetre nekem eszembe nem jutna szarrá fagyasztani magamat úgy, hogy még bele is kerül a "jegy" jó pár millióba, ami ráadásul lehet csak odaútra szól.